Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Daar praat je toch niet over

Titel : Daar praat je toch niet over
Auteur(s) : Korpershoek, Anna en Paula
EAN : 9789464250008
Uitgever : Sestra
Prijs : € 20,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Daar praat je toch niet over
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Daar praat je toch niet over is een een taboedoorbrekend boek waar vrouwen zich in zullen herkennen. Het is geschreven door de schoonzussen Paula en Anna Korpershoek.

Je gevoelens verdoven door zelfbeschadiging, alcohol en 'foute' mannen. Willen vluchten uit je kraambed, trillen van blinde paniek en de onverzadigbare drang naar geruststelling. Daar práát je toch niet over?

Het stilzwijgen van hun mentale sores en opgedane trauma's is voor Paula en Anna niet langer een optie. Delen is helen, luidt hun credo. Van kaft tot kaft is dit boek gevuld met kwetsbare verhalen die verbinding scheppen en herkenning geven. Échte verhalen over de strijd met angst, depressie, de gevolgen van seksueel misbruik en andere - met schaamte doortrokken - onderwerpen.

De humoristische schoonzussen zijn niet vies van een flinke dosis zelfspot en delen graag de levensveranderende principes die hen deden opkrabbelen uit het stof. De schoonzussen Paula en Anna ontdekten de waarde van het praten over thema's waar doorgaans veel schaamte bij gevoeld wordt. De verbinding die ontstaat als mensen de diepte ingaan, is voor hen onbetaalbaar.

Op hun instagramaccount @deschrijvendeschoonzussen inspireren ze menig vrouw door zélf open te zijn over moeilijke gebeurtenissen uit hun leven. Paula (33) & Anna (28) zijn beiden getrouwd, toegewijd moeder en enthousiaste ondernemers.

Productspecificaties
EAN : 9789464250008
Auteur(s) : Korpershoek, Anna en Paula
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : Sestra
Verschenen : Juni 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 240
Afmetingen : 210 x 140 x 23 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht