Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Herstel na trauma, opnieuw veilig

Titel : Herstel na trauma, opnieuw veilig
Auteur(s) : Lutke, Marion
EAN : 9789464250596
Uitgever : Sestra
Prijs : € 17,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Herstel na trauma, opnieuw veilig

(Opnieuw) een veilig huis voor je ziel

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Marion Lutke schrijft met het boek "Herstel na trauma", opnieuw een veilig huis voor je ziel, een nieuw praktisch hulpmiddel voor mensen die zoeken naar een evenwichtig herstel in hun leven.

Tussen de 52% en de 81% van alle Nederlanders maakt in zijn of haar leven ooit een verschrikkelijke gebeurtenis mee. Wat betekent het voor je als je zo'n schokkende situatie één of soms zelfs meerdere keren meemaakt? Wat zijn de gevolgen van een traumatische ervaring en hoe is het om met trauma te moeten leven?

Deze onderwerpen worden in dit vierde boek van Marion Lutke helder beschreven. De focus ligt echter op het belangrijkste: herstellen van trauma. Hoe kun je weer vertrouwen in jezelf en andere mensen gaan ervaren en opnieuw of voor de eerste keer gaan leven in plaats van overleven?

Ook in dit boek van Marion Lutke lees je weer veel praktische vragen, bemoedigingen en tips die het persoonlijk maken, zodat het je echt verder helpt.

'Reikhalzend kijk ik uit naar dit vierde boek van Marion. De vorige drie boeken heb ik allemaal in één adem uitgelezen. Het lezen ervan en de coaching bij Marion hebben mijn leven voorgoed veranderd. Ik voel me weer vrij en in verbinding met mezelf en anderen.'
- een cliënt

Marion Lutke is bekend als presentator en programmamaker en van human interest programma's bij de Evangelische Omroep. Ook is ze al jaren coach en trainer in haar eigen bedrijf. Ze helpt mensen met het vinden van richting in hun leven en bij het herstellen van trauma's. Juist over het laatste onderwerp heeft ze dit boek als praktisch hulpmiddel geschreven.

Productspecificaties
EAN : 9789464250596
Auteur(s) : Lutke, Marion
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : Sestra
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Afmetingen : 220 x 150 x 14 mm
Gewicht : 244 gram
Velden met een * zijn verplicht