Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jouw hart, Gods huis

Titel : Jouw hart, Gods huis
Auteur(s) : Moore, Beth
EAN : 9789464250688
Uitgever : Sestra
Prijs : € 34,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Jouw hart, Gods huis

Een bijbelstudie over de tabelnakel

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Jouw hart, Gods huis, van Beth Moore is een aansprekende 10-weekse Bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke Bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen.

De bouw van de tabernakel laat duidelijk zien dat het Gods verlangen is om een relatie met zijn kinderen te hebben. Deze intensieve Bijbelstudie gaat in op de bouw van de tabernakel, de betekenis van het gedetailleerde ontwerp en de belangrijke rol die dit gebouw speelt in Gods eeuwige plan. Ook zie je de waarde ervan voor je dagelijkse wandel met God en de geweldige vervulling door Jezus Christus. Deze studie daagt je uit je hart te maken tot een heilige plaats waar zijn liefde en heerlijkheid kunnen neerdalen... tot een woon plaats voor de allerhoogste God.

In deze gespreksgroep bespreek je wat je thuis geleerd hebt uit Gods Woord en deel je je leven met elkaar. Ook kijk je samen naar onderwijs van Beth Moore.De Bijbelstudies van Beth Moore worden al jaren door Bijbelstudie groepen in het hele land gebruikt. Veel vrouwen ervaren zegen door de verdieping die de Bijbelstudies hen bieden. In deze nieuwe vorm worden de handleiding voor groepsleiders en het werkboek met elkaar gecombineerd in één uitgave (inclusief video's), om het gebruik ervan toegankelijker te maken.

Zo kunnen de Bijbelstudie boeken eenvoudiger voor zowel individueel gebruik als voor groepsgebruik worden ingezet en is alle inhoud overzichtelijk gebundeld in één boek. Ook hebben de boeken een modern, nieuw omslag gekregen: dezelfde tijdloze en verdiepende inhoud in een fris, nieuw jasje.

Productspecificaties
EAN : 9789464250688
Auteur(s) : Moore, Beth
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Sestra
Verschenen : April 2023
Druk : 2
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Afmetingen : 239 x 170 x 22 mm
Gewicht : 691 gram
Velden met een * zijn verplicht