Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Niet meer op de winkel passen

Titel : Niet meer op de winkel passen
Auteur(s) : Eckhardt, John
EAN : 9789490489175
Uitgever : Arrowz
Prijs : € 9,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Niet meer op de winkel passen

blauwdruk van de apostolische gemeente

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek Handelingen laat een plaatselijke gemeente met een wereld veranderende kracht zien, die ook in onze tijd hard nodig is. Die gemeente had zo'n geweldige impact, omdat het een apostolische gemeente was, geleid door apostolische leiders.

Tegenwoordig worden gemeenten meestal geleid door herderlijke leiders wat zich uit in een veelal naar binnen gerichte structuur. Op de winkel passen lijkt het voornaamste doel in veel gemeenten, terwijl er een wereld is die wacht!

Wil de plaatselijke gemeente terugkeren naar haar oorspronkelijke kracht en invloed, dan zal zij moeten overschakelen van een herderlijke op een apostolische leiderschapsstijl.

John Eckhardt vertelt in dit boek hoe hij en zijn gemeente deze transitie hebben doorgemaakt en welke enorme groei dat teweegbracht. In heldere bewoordingen geeft hij de blauwdruk van de apostolische gemeente en wat daarvoor nodig is. En dat alles met de oproep: niet meer op de winkel passen – de wereld is ons werkterrein!

John Eckhardt is apostolisch opziener van Crusaders Ministries in Chicago, Illinois, auteur van meer dan twintig titels en veelgevraagd conferentiespreker. Zijn passie is het herstel van de plaatselijke gemeente tot haar oorspronkelijke kracht en invloed in de wereld.

Het apostolisch onderwijs van John Eckhardt is baanbrekend en heeft in de meer dan tachtig landen waar hij heeft gesproken talloze gemeenten op velerlei terrein in een groeiversnelling gebracht. John en zijn vrouw Wanda hebben samen vijf kinderen en wonen bij Chicago.

Productspecificaties
EAN : 9789490489175
Auteur(s) : Eckhardt, John
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : PowerPocket (1)
Uitgever : Arrowz
Jaar van uitgave : 2014
Verschenen : April 2014
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 112
Afmetingen : 173 x 123 x 12 mm
Gewicht : 111 gram
Velden met een * zijn verplicht