Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Aards verdriet, hemelse vreugde

Titel : Aards verdriet, hemelse vreugde
Auteur(s) : Tamrazyan, Hayarpi
EAN : 9789491161162
Uitgever :
Prijs : € 12,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Aards verdriet, hemelse vreugde
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hayarpi, bekend van het kerkasiel in den Haag, heeft haar ervaringen in die tijd op papier gezet in gedichten en gebeden. Dit boek wordt 22 maart gepresenteerd in de Bethelkerk en is direct daarna verkrijgbaar bij o.a. Ichthusboekhandel.

De uitgave is mogelijk geworden door een initiatief van STEK den Haag en de vluchtelingenorganisatie INLIA.

In dit debuut combineert Hayarpi Tamrazyan gedichten over haar geloofsbeleving met gedichten over het kinderpardon. Het werk geeft het schrille contrast weer tussen de verwoestende angst van een jonge asielzoeker die uitgezet dreigt te worden en een rotsvast geloof in God.

De bundel kwam tot stand in de Haagse Bethelkapel waar Hayarpi en haar gezin ruim drie maanden schuilden. Met een doorlopende kerkdienst, geleid door zo'n 1.000 voorgangers, werd rust en ruimte gecreëerd om het dossier van de familie Tamrazyan nogmaals te bekijken.

De tijd die Hayarpi hier doorbracht was er een van uitersten. Met momenten van intens verdriet, maar ook van grote vreugde. Een tijd van enorme onzekerheid, maar ook van geborgenheid, warmte en overweldigende steun. In haar gedichten komt naar voren hoe het geloof Hayarpi overeind hield en haar de kracht gaf om zelfs op de donkerste dagen te blijven hopen op een goede afloop.

Hayarpi Tamrazyan schrijft al gedichten sinds haar vroege jeugd. Een bundel bracht ze echter nog niet uit. Het is voor ons dan ook een groot plezier deze unieke dichtbundel te kunnen presenteren.

De opbrengst van dit boekje is bedoeld voor het fonds om de legeskosten van de aanvragen voor het kinderpardon te kunnen betalen door gezinnen die hier verblijven.

Productspecificaties
EAN : 9789491161162
Auteur(s) : Tamrazyan, Hayarpi
Taal : Nederlands
Verschenen : Maart 2019
Conditie : Nieuw
Pagina's : 48
Velden met een * zijn verplicht