Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Meer dan woorden

Titel : Meer dan woorden
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
EAN : 9789492234582
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Meer dan woorden
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Meer dan woorden is een zelfstandig te lezen roman van Karen Witemeyer over een onmogelijke situatie en een onwaarschijnlijk stel.

Nadat hij zijn belofte aan een stervende vriend heeft ingelost, is Zacharias Hamilton eindelijk vrij om zijn leven naar eigen inzicht in te richten – een rustig vrijgezellenbestaan waar hij altijd al naar gehunkerd heeft. Totdat omstandigheden hem opnieuw van zijn vrijheid beroven, en de maakster van zijn favoriete ontbijt door het stadsbestuur uit haar bakkerij gezet wordt. Hoe hard hij ook zijn best doet om niet betrokken te raken, hij kan onmogelijk zijn ogen sluiten voor haar benarde situatie … of de schattige kuiltjes in haar wangen.

Abigail Kemp heeft de naam van een man nodig op het eigendomsbewijs van haar bakkerij. Een verstandshuwelijk lijkt de beste oplossing … mits het een man betreft die zij de baas kan blijven. Dat kan onmogelijk Zacharias Hamilton zijn, de stoïcijnse houthakker die wanneer hij haar winkel binnenkomt niets dan zelfvertrouwen uitstraalt – zonder zelfs maar een woord te zeggen. Als ze bij hem in de buurt is, heeft ze haar eigen hartslag niet eens meer onder controle.

Nadat de huwelijksgeloften zijn uitgesproken, zouden Abigails problemen voorbij moeten zijn. Maar de bedreigingen aan het adres van de bakkerij worden alleen maar erger, en haar zus wordt op de hielen gezeten door een nog duisterder gevaar. Als het vertrouwen tussen Zach en Abby langzaam groeit, merkt Abby dat ze meer wil dan alleen maar zijn bescherming. Ze wil zijn hart.

Productspecificaties
EAN : 9789492234582
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : De Hamilton Family (deel 2)
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Januari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 217 x 143 x 34 mm
Gewicht : 551 gram
Velden met een * zijn verplicht