Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recht uit het hart

Titel : Recht uit het hart
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
EAN : 9789492234865
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 22,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Recht uit het hart
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De nieuwe roman Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger's Horsemen door Karen Witemeyer, de bekende schrijfster van christelijke romans, die inmiddels een groot lezerspubliek hebben.

Wanneer Mark Wallace en Jonah Brooks, leden van de legendarische Hanger's Horsemen in Llano County, Texas, arriveren om een paard af te leveren bij een koper, gebeurt er iets onverwachts: hun hulp is nodig bij het ter wereld brengen van een baby. Opgezadeld met de zorg voor dit pasgeboren leven, reizen de mannen af naar het nabijgelegen vondelingenhuis. Daar komt Mark oog in oog te staan met de vrouw met wie hij tien jaar geleden bijna was getrouwd.

Sinds Katherine Palmer het huwelijksaanzoek van de enige jongen van wie ze ooit heeft gehouden afwees, wijdt ze zich samen met Eliza Southerland met hart en ziel aan de zorg voor in de steek gelaten kinderen. Eliza, zelf een buitenechtelijk kind en van gemengde afkomst, weet als geen ander hoe het is als je in de maatschappij niet meetelt. De zwijgzame Jonah die plotseling bij haar op de stoep staat, intrigeert haar. Hij is moedig en vriendelijk, maar hij draagt ook geheimen met zich mee.

Als de twee Horsemen een gerucht opvangen over vermiste kinderen, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Als Katherine en Eliza vast van plan blijken hun steentje bij te dragen aan het onthullen van de waarheid, gaan liefde en gevaar al snel hand in hand ...

De roman Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger's Horsemen en kan nu al volop gereserveerd worden bij Ichthusboekhandel.nl. Direct na verschijnen op 8 februari 2022 wordt het boek dan zonder verzendkosten aan u toegestuurd.

Productspecificaties
EAN : 9789492234865
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Hanger's Horsemen (Deel 2)
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Februari 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 217 x 142 x 36 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht