Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kom en Zie, leesplan veertigdagentijd

Titel : Kom en Zie, leesplan veertigdagentijd
Auteur(s) : Zij lacht
EAN : 9789492831408
Uitgever : Sestra
Prijs : € 18,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kom en Zie, leesplan veertigdagentijd

Zij lacht

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Kom en Zie is een leesplan, geschreven door Maartje Kok, voor jonge vrouwen in de veertig dagen tijd voor Pasen vanuit het platform van Zij Lacht. Inspirerend en herkenbaar.

Al eeuwenlang is de tijd rondom Pasen een tijd van bezinning. Dit veertigdagenboek helpt je hierbij en geeft woorden van verstilling, verscherping en vertroosting, om zo in deze veertigdagentijd je ogen te richten op Jezus.

Het zien op Jezus doen we door te kijken door de ogen van de gelovige van vroeger en nu. Wat zagen zij van Jezus en wat zegt ons dat? Deze veertig dagen ga je op weg en kijk je naar Jezus door middel van overdenkingen, gedichten, vragen en opdrachten. Zo leer je in deze dagen zien wat het betekent dat Christus ons lief heeft gehad tot in de dood. Eén ding is zeker: we zullen nooit uitgekeken raken.

Maartje Kok (1994) studeerde HBO Theologie en is graag bezig met woorden en beelden. In het dagelijks leven heeft ze bijna altijd haar schrijfboek binnen handbereik om haar gedachten in op te schrijven. Boven alles verlangt ze ernaar om haar diepste vreugde telkens weer in God te vinden. Ze is scherp en fijnzinnig en houdt van diepgang en directheid.

Maartje inspireert mij - en 2.000+ anderen! - al lange tijd met haar schrijfsels, prachtige beelden en hersenspinsels op Instagram. Ze schrijft eerlijk en puur, en dat maakte dat ik haar vroeg om een leesplan te schrijven voor de veertigdagentijd. Hoewel Maartje in mijn ogen zelf een voorbeeld is, gebruikt ze in dit leesplan juist voorbeelden van gelovigen van vroeger, en dat maakt dit leesplan zo ontzettend sterk.
Liza de Jonge, oprichter Zij Lacht

Productspecificaties
EAN : 9789492831408
Auteur(s) : Zij lacht
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Pasen
Religieuze feestdagen
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Sestra
Verschenen : Januari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 236 x 177 x 13 mm
Gewicht : 425 gram
Velden met een * zijn verplicht