Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

de vrouwe van Almarick

Titel : de vrouwe van Almarick
Auteur(s) : Dijk, Marijke van
EAN : 9789492959331
Uitgever : Scholten Uitgeverij
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
de vrouwe van Almarick
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Vrouwe van Almarick is een spannend en romantisch boek over de tijd van de Kruistochten geschreven door Marijke van Dijk.

Op zeer jonge leeftijd trouwt Gwendalyn van Ravensworth met de Schotse prins Almarick MacMalcolm. Wanneer de prins gehoor geeft aan de oproep van de paus om het Heilige Land van de Saracenen te verlossen, laat hij Gwendalyn in Engeland achter. Hoopvol wacht ze op de terugkomst van haar man. Pas na jaren keren de eerste strijders naar het Britse eiland terug. Onder hen ridder Ribald de Mowbray. Deze man heeft zijn zinnen op Gwendalyn gezet. Wanneer haar vader ziek wordt, laat Gwendalyns broer het huwelijk met de vermiste prins nietig verklaren. Uit vrees voor De Mowbray vlucht ze naar Schotland.

Daar vindt ze uiteindelijk bescherming bij heer Aayden MacDuncan, erfgenaam van het Huis van Craig. Een man die niet ongeschonden van de Heilige Strijd is teruggekeerd. Is Gwendalyn hier veilig of loert er een nog groter gevaar?

De vrouwe van Almarick is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in de roerige tijd rondom de eerste kruistocht. Een tijd waarin geloof en bijgeloof een grote rol spelen in het leven van alledag.

MARIJKE VAN DIJK
Dit is de tweede historische roman die Marijke van Dijk heeft geschreven. Ditmaal heeft ze zich uitvoerig verdiept in de eerste kruistocht naar het Heilige Land. Het resultaat is een verhaal met verrassende plotwendingen, waarin geschiedenis en romantiek zich op een prachtige manier vermengen. Zo kan ze opnieuw haar interesse voor geschiedenis combineren met de boodschap van haar geloof.

Naast het schrijven geeft Marijke lezingen over diverse onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen zoals vergeving, je angsten overwinnen en beschouwingen over de eindtijd. Ze vertelt hierover graag op een vrouwenochtend of koffiekring. Daarnaast adviseert Marijke aspirant-schrijvers bij de totstandkoming van hun verhaal.

Productspecificaties
EAN : 9789492959331
Auteur(s) : Dijk, Marijke van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Uitgever : Scholten Uitgeverij
Jaar van uitgave : 2019
Verschenen : Maart 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 476
Afmetingen : 213 x 148 x 37 mm
Gewicht : 664 gram
Velden met een * zijn verplicht