Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Otto biografie

Titel : Otto biografie
Auteur(s) : Bruijne, Otto de
EAN : 9789492959355
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Otto biografie

70 jaar denken en doen van Otto de Bruijne

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Ottobiografie gaat over zeventig jaar denken en doen van Otto de Bruijne. Een autobiografie waarin hij terugkijkt en verder gaat.

Leef! Leef! Als je leeft, leef dan ook! Dit is een van de motto's die het leven van Otto de Bruijne bepaalt. En ook van het boek dat hij over zijn kijk op het leven heeft geschreven in zijn Ottobiografie.

Het gaat in deze autobiografie (bio = leven) niet over toen-dit-toen-dat, maar om de waarommetjes en de waartoetjes. Hoe ontstaan en veranderen meningen tijdens een mensenleven? Het gaat over voortschrijdend inzicht ten aanzien van veel onderwerpen die belangrijk zijn in het leven. Zo passeren de volgende thema's: kind, dood, man, vrouw, seksualiteit, vaderschap, opvoeden, een lichaam hebben en een lichaam zijn, arm, rijk,
geld, ziekte, genezing, geloof, te veel geloof, twijfel, Afrika, euthanasie, cultuur, homoseksualiteit, joden, Israël, kunst, kerk, evangelisch, hoofd en hart, geloof en wetenschap, Islam, en nog veel meer.

Spannend. Verrassend!

Otto de Bruijne (1949) is naast theoloog ook presentator, spreker en kunstenaar. Hij groeide op binnen de Gereformeerde Kerk, als zoon van een predikant en besloot rond zijn twintigste over te stappen naar een evangelische gemeente. Hij was godsdienstleraar en werkte aan het einde van de jaren zeventig voor de hulporganisatie TEAR. Hij maakte diverse programma's voor de Evangelische Omroep, zoals Otto in Afrika, Otto op zoek en Omega. De Bruijne is een veelgevraagd spreker in evangelische kringen. Daarnaast maakt hij theater en heeft hij verschillende boeken geschreven. Als beeldend kunstenaar is hij autodidact. Zijn kunstprojecten reizen door het land: de serie Paradox, zijn Canvas Kapel, en de Zeven Kruiswoorden

Productspecificaties
EAN : 9789492959355
Auteur(s) : Bruijne, Otto de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2019
Verschenen : Juni 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 220
Afmetingen : 210 x 147 x 24 mm
Gewicht : 449 gram
Velden met een * zijn verplicht