Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kalme professional

Titel : Kalme professional
Auteur(s) : Berg, Marcel van den en Jan Smit
EAN : 9789492959669
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 19,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kalme professional
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De kalme Professional is een boek van Marcel van den Berg en Jan Smit en is bedoeld om in een aantal stappen je onderneming en jezelf weer op de rit te krijgen door een betere organisatie van jezelf, je bedrijf en de werknemers.

'Het valt me op dat als je iemand vraagt 'Hoe is het?' je vaak meteen het antwoord krijgt 'druk'... en ze hebben gelijk.'Voor de meeste mensen lijkt het leven een aaneenschakeling van te veel dingen die moeten. Je wilt het graag goed doen, maar dat valt niet mee. Je bent net als veel anderen vooral aan het overleven in plaats van te leven. 's Avonds thuis ben je moe, maar lang niet altijd voldaan. Kalmte en rust zijn soms ver te zoeken...Kan dat echt niet anders?

In dit boek laten de auteurs je zien, vanuit hun jarenlange ervaring in het helpen van allerlei verschillende professionals, hoe je jouw ideale rol vindt die past bij wie jij bent en hoe jij in elkaar zit. Hoe je vervolgens een omgeving en structuur creëert waarin je helemaal tot je recht komt en hoe je vervolgens steeds verder blijft groeien. Kortom dat je weer leeft en succesvol bent als kalme professional!

Marcel van den Berg (1978) is een ondernemer, spreker en trainer en helpt mensen om weer grip en overzicht op hun leven te krijgen. Hij is de bedenker en oprichter van: organiseer je praktijk en de initiatiefnemer van "Think productive" in West Europa. Met zijn nieuwe bedrijf PHRO-NEO helpt hij mensen om vanuit de juiste mindset succesvol te leven.

Jan Smit (1983) is organisatiepsycholoog. Hij helpt ondernemers om een kalme professional te worden. Dat wil zeggen een organisatie met een scherpe product-markt-focus, met simpele processen en met rol-duidelijkheid voor iedereen. Jan gelooft dat duidelijkheid (in je prioriteiten) en simpelheid (in manier van werken) de sleutels tot geluk en succes zijn.

Productspecificaties
EAN : 9789492959669
Auteur(s) : Berg, Marcel van den en Jan Smit
Taal : Nederlands
Onderwerp : Management algemeen
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2019
Verschenen : Oktober 2019
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 172
Afmetingen : 218 x 157 x 17 mm
Gewicht : 400 gram
Velden met een * zijn verplicht