Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leven we in de dagen van noach?

Titel : Leven we in de dagen van noach?
Auteur(s) : Langhenkel, Ds. Dick
EAN : 9789492959799
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Leven we in de dagen van noach?
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Dick Langhenkel, voormalig legerpredikant en spreker op mannendagen schrijft over de wederkomst van Christus in het boek: leven we in de dagen van Noach. Een boeiende verkenning van thema's die lang geleden al genoemd werden.

Wij leven in een adembenemende tijd, Dynamisch, maar ook verwarrend. Na een bezoek aan de replica van de ark van Noach vraagt Dick Langhenkel zich af of dit immense bouwwerk alleen een toeristische attractie is, een mooie herinnering aan oude bijbelse tijden, of zit er een diepere bedoeling achter?

Zou het een vingerwijzing Gods kunnen zijn, dat we nu opnieuw in de dagen van Noach leven. Immers Jezus heeft duidelijk gezegd dat tegen de tijd dat Hij terugkomt, de dagen van Noach zich zullen herhalen. (Mattheus 24-37-39)

Dit beeld vormt voor de auteur de start van een zoektocht naar meer inzicht in de tijd waarin wij leven en wat de bijbelse profetieën over de toekomst en het einde der tijden zeggen.

Dit boek is niet bedoeld om een mening te verkondigen, maar is vragenderwijs geschreven in de hoop dat u de vragen herkent en het u prikkelt om samen naar de antwoorden te zoeken.

Dick Langhenkel (1945) is emeritus predikant. Vele jaren heeft hij meegewerkt aan het EO-radioprogramma: "ik zou wel eens willen weten". Samen met Henk Binnendijk heeft hij de christelijke mannenvereniging Mannen in Beweging opgezet en vele conferenties geleid. Voor die mannenbeweging schreef hij verschillende boeken.

Productspecificaties
EAN : 9789492959799
Auteur(s) : Langhenkel, Ds. Dick
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Vlinderdans (1)
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2020
Verschenen : Juli 2020
Druk : 2
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 108
Afmetingen : 210 x 145 x 10 mm
Gewicht : 189 gram
Velden met een * zijn verplicht