Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vuurvogel

Titel : Vuurvogel
Auteur(s) : Hoek, Jozef
EAN : 9789492959966
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vuurvogel
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De christelijk thriller Vuurvogel is een razendknap geschreven psychologische roman, die je vanaf de eerste pagina vaak op het verkeerde been zet. Een Nederlandse thriller, geschreven door Jozef Hoek. Niet alleen spannend, maar ook een roman die je aan het denken zet.

Josephine, een jonge vrouw, wordt ernstig toegetakeld aangetroffen langs de IJssel. Ondanks haar verwondingen weet ze de politie precies te vertellen wie het gedaan heeft: Rafael.

Als topmedewerker van een beveiligingsfirma weet hij precies hoe hij zich schuil moet houden. Hij zint echter op wraak... Bij haar zoektocht achter de schermen ontdekt Josephine echter geheimen die haar in groot gevaar brengen. Dat drijft haar tot een vergaande daad van zelfbehoud, waarbij ze lijnrecht tegenover Rafael komt te staan in een psychologisch schaakspel waarin voor beiden veel op het spel staat.

Vuurvogel is een rauw boek wat zoekt naar de achtergronden van riskant gedrag en laat een onmogelijke relatie ontstaan tussen twee mensen die een ingewikkeld verleden hebben.

Ondertussen worden er van hogerhand allerlei slinkse intriges ingezet. Neemt Rafael het recht in eigen hand of durft hij eindelijk zijn verleden onder ogen te zien?

Jozef Hoek studeerde af aan de Evangelische Theologische Hogeschool te Veenendaal en werkte vijfentwintig jaar binnen de jeugdzorg als pastoraal werker, functionaris zingeving & ethiek en opleider. Daarnaast wij hij vijf jaar aangesteld als herstelbemiddelaar slachtoffer - dadergesprekken in het kader van een pilot van Slachtofferhulp Nederland en het ministerie van Justitie en Veiligheid. Samen met zijn vrouw woont hij in Hattem. Het boek Vuurvogel is zijn debuut.

Productspecificaties
EAN : 9789492959966
Auteur(s) : Hoek, Jozef
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2020
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 318
Afmetingen : 212 x 148 x 24 mm
Gewicht : 460 gram
Velden met een * zijn verplicht