Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Arie de Rover

Arie de Rover (1961) groeide op in Hardinxveld-Giessendam. Na de middelbare school volgde hij een hbo-opleiding voor medisch analist; hij werkte jarenlang als manager in het bedrijfsleven. Hij is nu bekend door zijn boeken: Leven na de genadeklap en Genadeloos goed.

Begin deze eeuw stopte hij met dit werk en schreef hij het boek Leven na de genadeklap; sindsdien werkt hij als coach/counselor, spreker en schrijver. Hij is initiatiefnemer van B.LOFT: inspiratiemomenten voor jongeren en jongvolwassenen.

Na enkele diepe teleurstellingen in zijn leven en o.a. een reis naar de Redeemer Church van Tim Keller veranderde zijn leven. Arie en zijn vrouw Joke zijn lid van de GKv in Hardinxveld waar hij ook preekbevoegdheid heeft.

De boeken van Arie Rover online kopen kan eenvoudig bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Genadeloos goed

In het boek "Genadeloos goed" vertelt Arie de Rover hoe je uit genade kunt leven en wat je ervan weerhoudt om dat te doen. En dat blijken nou juist de dingen te zijn waarvan je altijd dacht dat ze goed zijn: je opvoeding, je carrière, je geld, het streven naar geluk - zelfs je eigen geloof kan je in de weg zitten.

Het kan zomaar. Alles goed doen maar toch fout zitten. Veel bezitten en niets hebben. Trouw gehoorzamen en toch je plicht verzuimen. Altijd thuis en toch vervreemd zijn. Verwelkomd worden en niet naar binnen willen. In God geloven maar God niet geloven.

De theorie van genade kennen we allemaal: God heeft ons zo lief, dat Hij ons in Christus onze zonden vergeeft. Maar wat doet dat met je? Hoe kan je van deze genade leren leven? Die vraag is Arie de Rover het vaakst gesteld bij zijn lezingen. Want je leven verandert pas, als die genade dagelijkse praktijk voor je wordt.

Arie de Rover laat zien hoe je met al die 'goede dingen' op een gezonde manier om kunt gaan, zodat je leert hoe je de fantastische genade van God écht kunt beleven en uitleven.

Genadeloos goed is een vervolg op het boek Leven na de genadeklap van auteur en spreker Arie de Rover, maar kan ook los daarvan worden gelezen.

Genadeloos goed Rover, Arie de
€ 17,90
voorraad onbekend
Leven na de genadeklap

Leven na de genadeklap van Arie de Rover is een eerlijk boek over het proces wat hij doormaakte toen zijn leven vastliep en er veranderingen onafwendbaar waren.

Genadeklap. Gek woord eigenlijk. Hoe tegenstrijdig wil je het hebben: genade, en klap. Die twee hebben toch niks met elkaar te maken? Genadeklap. De laatste, definitieve klap. Daarna is het einde verhaal. Maar het zou toch juist genade zijn als die laatste klap niet werd uitgedeeld?

Toch heeft genade volgens Arie de Rover alles met een snoeiharde klap te maken. Sterker nog: 'Genade is dodelijk. Voor je ego, voor je zekerheden die je hier op aarde dacht te hebben opgebouwd, en voor je rechtvaardigheidsgevoel.'

Als je écht gaat begrijpen wat genade inhoudt, dan geeft dat je leven een draai van 180 graden. Dan krijg je de genadeklap. Geen ingehouden corrigerende tik, ook geen 'klap van de molen' zodat je een beetje wappie wordt, maar een mokerslag die je leven omgooit.

Een boek dat mensen confronteert met zichzelf. Met hun gedrag en hun drijfveren, met hun zoeken naar identiteit. Het is een boek wat gezond geestelijk voedsel biedt en bevrijdend werkt.

Leven na de genadeklap Rover, Arie de
€ 17,90
voorraad onbekend