Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kristen Heitzmann

Kristen Heitzmann is een bekend christelijk schrijfster van romans met inhoudBestsellerauteur Kristen Heitzmann is een schrijfster van christelijke romans. Zij is o.a. de auteur van het romantische tweeluik 'Ik wist het wel' en 'Hier voor jou'. Kristen werd onderscheiden met de Christy Award in 2013 en the Inspirational Reader Choice Award. De christelijke serie: Het land van de gouden rivieren is nu aan het vierde deel in de reeks.

Kristen beheerst meer genres dan alleen het zo genaamde feelgood genre: eerder schreef ze historische romans, thrillers en drama. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops en treedt ze op als spreker op conferenties voor schrijvers. Kristen Heitzmann woont in Colorado met haar echtgenoot en een verzameling huisdieren. Inmiddels is ze oma en geniet ze van haar familie en de omgeving waar ze woont.

Onderstaand een overzicht van de boeken Kristen Heitzmann: Bestellen is eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt ze kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer.

Een regenboog in de duisternis

Een regenboog in de duisternis is het vierde deel in de christelijke serie "Het land van de gouden rivieren" door Kristen Heitzmann. Het spannende vervolg op het boek: Een klein geluk

De onverschrokken Desi Brenna is net moeder geworden.... en weduwe. Nadat ze ook de trouwe voorman Holt Crawford heeft moeten ontslaan, staat ze er helemaal alleen voor. Terwijl ze worstelt om deze nieuwe werkelijkheid onder ogen te zien, gaat het leven op de ranch gewoon door. Desi moet zich herpakken en doorgaan. Maar Holt legt zich niet zo gemakkelijk bij zijn ontslag neer. Daar is Desi hem te dierbaar voor geworden.

Na het verwerken van de dood van haar man en de dreiging van een bankroet, begint Desi Brenna eindelijk weer te genieten van het leven op haar ranch. Haar hervonden geluk wordt bevorderd door de terugkeer van Holt Crawford, de voorman van de ranch die ooit van haar hield. Maar Holt brengt problemen mee; twee premiejagers zitten hem op de hielen voor de moord op een salonmeisje, en zijn eigen broer is overtuigd van zijn schuld. Als ze Holt gevangen nemen wordt hij bijna doodgeslagen en vervolgens aan een paard vastgebonden voor de reis terug naar Texas voor de rechtszaak. Holt denkt niet dat het kan worden rechtgezet, maar Desi's gelooft in zijn onschuld en in Gods tussenkomst.

Boordevol vragen over zijn al dan niet terechte schuld, weet Desi maar één ding: ze is vastbesloten om naar Texas te gaan om Holt te redden van een wisse dood, samen met een Comanche gids. Dit alles maakt dat Holt begint in te zien dat de Heer misschien ook voor hem zorgt.

Bestsellerauteur Kristen Heitzmann werkt momenteel aan de vijfdelige reeks 'Het land van de gouden rivieren', waarvan Bruid van de bergen het eerste deel is uit de serie en De heer uit het Zuiden het tweede. Het derde deel Een klein geluk verscheen in 2020. Ze staat bekend om haar ijzersterke dialogen en levensechte personages.

Een regenboog in de duisternis Heitzmann, Kristen
€ 26,-
voorraad onbekend
Een klein geluk

Een klein geluk van Kirsten Heitzmann is het derde deel in de serie het land van de Gouden rivieren. Het vervolg op de heer uit het zuiden.

Het fatale schot dat ze loste in haar huwelijksnacht staat twee maanden later nog altijd op Desi's netvlies gebrand, maar weerhoudt haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot niet altijd achter haar daden. Maar het valt haar niet makkelijk om te voldoen aan wat er van haar verwacht wordt als getrouwde vrouw.

Remy wordt ondertussen geplaagd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij eerder heeft gemaakt. Als er dan een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vraagt.........?

Ik ben al lang fan van Heitzmanns werk en ook dit boek is weer de moeite waard: een dikke vierhonderd pagina's smullen van een romantisch verhaal dat geen moment flauw of zoetig wordt.
– Nederlands Dagblad over Bruid van de bergen

Een klein geluk Heitzmann, Kristen
€ 26,-
voorraad onbekend
Bruid van de bergen

Kristen Heitzmann schetst met de historische christelijke roman 'Bruid van de bergen' een onverwacht en intens liefdesverhaal. Ze doet dit tegen het prachtige decor van Colorado's overweldigende natuur. In het ruige berglandschap van Colorado ervaart een vrijgevochten jonge vrouw de prijs van liefde én vriendschap.

Colorado, 1870. Desi Brennan groeit op in een land dat herstellende is van de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze verlangt naar vrede die verder voert: volledige vrijheid van slaven en indianen. Ze botst dan ook flink met de rijke nieuwkomer Remy Montgomery, die nog steeds slaven voor hem laat werken en vindt dat indianen in reservaten thuishoren. Maar als hij haar familie helpt na een overval door bandieten, kan Desi niet anders dan Remy het voordeel van de twijfel gunnen en haar liefde voor hem erkennen. Dit tot ergernis van Desi's wat jaloerse jeugdvriend Luke, die aanzoek op aanzoek doet, maar steeds weer opnieuw wordt afgewezen.

Dan keert Remy terug van een lange reis met een kersverse bruid aan zijn zijde. Ondanks haar gebroken hart sluit ze vriendschap met die jonge vrouw, Violet. Onderwijl stort Desi zich op haar werk voor haar vaders krant, en verzint ze met haar vader een list om de leider van de bandieten in de val te lokken. Hun plan loopt gruwelijk uit de hand als Desi wordt ontvoerd. Alleen als haar vader zichzelf uitlevert aan de bende, wordt haar leven gespaard.

Kirsten Heitzmann is een bekende schrijfster van christelijke romans en wordt wereldwijd gelezen door een grote en groeiende schare liefhebbers van haar boeken.

Bruid van de bergen Heitzmann, Kristen
€ 26,-
voorraad onbekend
De heer uit het zuiden

De roman, De heer uit het Zuiden is het tweede deel in Kristen Heitzmanns historische serie Het land van de gouden rivieren.

Na vele belevenissen zijn Desi Brennan en Remy Montgomery eindelijk verloofd. Maar op Remy's ranch gebeuren vreemde dingen. Runderen slaan op hol en Remy verliest bijna zijn beste stier.

Het lijkt er op dat iemand het op hem gemunt heeft, zeker als Remy uiteindelijk zelf zwaargewond raakt. Maar wie er ook achter zit, hij of zij heeft echter buiten Remy's weergaloze vrouw Desi gerekend.

Bestsellerauteur Kristen Heitzmann is een schrijfster van christelijke romans. Zij is o.a. de auteur van het romantische tweeluik 'Ik wist het wel' en 'Hier voor jou'. Kristen werd onderscheiden met de Christy Award in 2013 en the Inspirational Reader Choice Award.

Kristen beheerst meer genres dan alleen het zo genaamde feelgood genre: eerder schreef ze historische romans, thrillers en drama. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops en treedt ze op als spreker op conferenties voor schrijvers. Kristen Heitzmann woont in Colorado met haar echtgenoot en een verzameling huisdieren. Inmiddels is ze oma en geniet ze van haar familie en de omgeving waar ze woont.

De heer uit het zuiden heitzmann, Kristen
€ 26,-
voorraad onbekend
Hier voor jou

'Hier voor jou' van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman 'Ik wist het wel' en speelt zich af in het bruisende New York.

Alexis Murphy - Exi voor vrienden - gaat trouwen. Ze wil niets liever dan haar eigen Grace Evangeline themabruiloft organiseren, samen met haar verloofde Jeffrey. Maar Grace heeft zo haar twijfels bij Jeffrey. En wanneer Exi de knappe maar getroebleerde acteur Bo Corrigan ontmoet, is er meteen een sterke aantrekkingskracht tussen hen...

'Een heerlijk verhaal over de aantrekkingskracht tussen twee mensen die zo sterk is dat hij New York een aantal dagen van stroom kan voorzien.' - Vriendin over 'Ik wist het wel'

Hier voor jou Heitzmann, Kristen
€ 24,99
voorraad onbekend
Ik wist het wel

Met de feelgoodroman 'Ik wist het wel' slaat Kirsten Heitzmann een nieuwe weg in als auteur.

De eerste ontmoeting tussen romanschrijfster Grace en toneelschrijver Devin eindigt ermee dat zij een glas thee in zijn gezicht gooit. Ze laat haar werk niet zomaar afkraken en ze zal het hier zeker niet bij laten.

Devin mijdt haar, maar als hij wordt gedwongen met haar samen te werken aan een nieuw project, kan hij niet meer om haar heen en zijn het niet meer alleen zijn waardigheid en professionaliteit die op het spel staan.

Hun strijd om wie er gelijk heeft slaat al gauw om in een onbedwingbare passie.

Ik wist het wel Heitzmann, Kristen
€ 24,99
voorraad onbekend
Ontmaskerd

Na de dood van haar ouders blijft Alessi Moore ontheemd achter. Niemand geeft om het gevoelige jonge meisje, dat in een fantasiewereld lijkt te leven.

Haar oom en tante nemen met tegenzin de voogdij op zich, maar zetten haar op haar achttiende verjaardag het huis weer uit. Met niets meer dan een auto en wat kleren begint Alessi's zoektocht naar een thuis. Uiteindelijk strandt ze in het idyllische Charity.

De sereniteit die het dorpje uitstraalt blijkt al snel schijn. Als haar auto wordt gestolen, is Alessi in een klap al haar bezittingen kwijt. Ze is totaal afhankelijk van de dorpsbewoners. En van één inwoner in het bijzonder, die daar duidelijk niet op zit te wachten.

Ontmaskerd Heitzmann, Kristen
€ 10,50
voorraad onbekend
Fluistertoon

Temidden van haar liefdevolle en chaotische Italiaanse familie, in the Bronx, voelt Sofie Michelli zich eenzaam.

Te lang zit ze al gevangen in het web van haar verleden als kindermeisje. Als haar oude grootmoeder mompelt 'Finchè c'è vita c'è speranza' (Waar leven is, is hoop), voelt Sofie hoe de bekende woorden doordringen en iets wakker maken. Ze leeft. Het wordt tijd om los te laten, om opnieuw te beginnen.

Met dit besef zoekt ze haar toevlucht in het hotelletje van Rese Barret, de vriendin van haar broer Lance. Het hotelletje is een toevluchtsoord geworden voor vertrapten en verdrukten.

De eigenaars Lance en Rese hebben zo hun eigen problemen. Nog altijd zoeken ze naar een goede verstandhouding, wat een ingewikkeld samenspel tussen beschermen en afstoten oplevert.

In het hotel maakt Sofie kennis met de gepassioneerde hulpverlener Matt Hammond. Hij lijkt gebiologeerd door de vrouw met de houding van een danseres en ogen als donkere, koperen centen. Stukje bij beetje ontdekt hij de ware toedracht achter haar verdriet en de littekens op haar polsen.

Fluistertoon is het vervolg op Geheimtaal en Vergeetboek. Geheimtaal werd in 2005 onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award.

Kristen Heitzman woont in de Verenigde Staten en is daar en in Nederland een veelgelezen auteur.

Fluistertoon Heitzmann
€ 11,99
voorraad onbekend