Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Winkels Ichthusboekhandel weer open

Dinsdag 27 april 2021

De Ichthusboekhandels zijn weer "gewoon" open vanaf woensdag 28 april 2021. Dat zal voor veel van onze klanten een opluchting zijn. Weer gewoon even een paar goede wenskaarten uitzoeken, even de nieuwe boeken zien, eindelijk die nieuwe bijbel kopen en weer opnieuw ontdekken, waarom een boekhandel je net even in een andere wereld brengt.

Hoewel we nog steeds te maken hebben met grote zorgen over de corona-pandemie in Nederland, mogen onder voorwaarden de winkels weer open. Dat betekent dat u in alle vier de winkels van Ichthusboekhandel weer "gewoon" binnen mag lopen en uiteraard van harte welkom bent!

Wat zijn de belangrijkste regels:

1. Zowel de medewerk(st)ers als de bezoekers dragen in de winkelruimte een mondkapje. De overheid heeft dit verplicht gesteld. Daarnaast is er natuurlijk de anderhalve meter regel als sociale afstand.
2. In de winkels mogen een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd binnen zijn. Dat betekent in de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag en Leiden mogen steeds tegelijkertijd 2 bezoekers binnen zijn. In Zoetermeer mogen dat er 3 zijn. Kinderen vanaf 12 jaar worden meegerekend in die aantallen, jongere kinderen niet.
3. Iemand die door een verzorg(st)er vergezeld wordt, rekent men als 1 persoon.
4. Als het maximum aantal bezoekers bereikt is, moeten de andere bezoekers even buiten wachten en ook daar verwacht de overheid dat u dan voldoende afstand bewaard.
5. Bezoekers van de winkels zijn verplicht de richtlijnen van de winkelmedewerk(st)ers op te volgen.

Let op:

Een afspraak is niet meer nodig! Mocht u wel een afspraak willen maken, bijvoorbeeld om een rustig moment te zoeken, dan kan dat uiteraard en zorgen we in overleg voor een goed tijdstip.