Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Afscheidscadeau groep 8

Afscheidscadeau's voor schoolverlaters groep 8 van de basisschool bestelt u bij de christelijke webshop van  Ichthusboekhandel.nl

Voor oriëntatie en of de aankoop van een mooi afscheidscadeau groep 8 bent u bij Ichthusboekhandel.nl aan het juiste adres. Uiteraard ook voor de aankoop van schoolbijbels, de aanvulling van de bibliotheek of een cadeauboek met Kerst of een andere gelegenheid kunt u uitstekend samen met Ichthusboekhandel.nl tot een succes maken.

Ichthusboekhandel biedt een breed en interessant assortiment, waarmee scholen hun identiteit kunnen vorm geven bij het afscheid van de kinderen in groep acht, in de bibliotheek en bij feestelijke momenten zoals bijv. kerstvieringen. Met het afwikkelen op maat van grotere aantallen boeken of Bijbels, zoals voor het afscheidscadeau groep 8 hebben we in de afgelopen bijna 50 jaar heel veel ervaring opgedaan.

BROCHURE AFSCHEIDSCADEAU SCHOOLVERLATERS

Waarom kiezen heel veel scholen in de Randstad voor Ichthusboekhandel.nl bij het afscheidscadeau groep acht?

1) Direct contact met een vaste persoonlijke adviseur
2) Gratis bezorging in de regio door eigen vervoersdienst tijdens de schooltijden
3) Inpakservice indien gewenst in leuk cadeaupapier in overleg
4) Proefpakket beschikbaar voor teambespreking binnen de regio.
5) Wij sturen bestellingen naar scholen binnen en buiten onze regio
6) Vraag naar onze staffelprijzen......

U vindt hieronder een selectie van ons assortiment gericht op een overzicht van boeken en Bijbels die gegeven worden bij het afscheid van groep 8.

Bij grotere aantallen geldt een staffelkorting. Wanneer een schoolvereniging centraal inkoopt, willen we graag meedenken over een aantrekkelijk en interessant voorstel als het gaat om een afscheidscadeau voor schoolverlaters.

Contactpersoon voor de scholen is Sanne van Leeuwen (Tel. 06-37308858) U kunt ook bellen met uw lokale Ichthusboekhandel

Kijk eens rond op onze site of kom langs in één van onze winkels. Wij adviseren graag en maken desgewenst ook een afspraak daarvoor op uw school.

53 artikelen
pagina 1 van 6
Bijbel in gewone taal voor jou

De Bijbel in Gewone Taal voor jou is een bijzondere uitgave van de Bijbel, in woorden die we elke dag gebruiken. Met extra informatie over het ontstaan en de inhoud van de Bijbel. Deze uitgave van de BGT is mede bedoeld als een waardevol afscheidscadeau groep 8 of de zondagsschool

INKIJKEXEMPLAAR BIJBEL IN GEWONE TAAL VOOR JOU

Nieuw in deze uitgave (2020) zijn 3 katernen. Voorin staat een katern met achtergrondinformatie over de inhoud van de Bijbel. Middenin staat een katern met namen die in de Bijbel een rol spelen, met verwijzingen naar de bijbehorende verhalen. En achterin staat een katern met veertien thema's, waaronder: hoop, angst, verliefd zijn en kiezen. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe deze thema's een rol spelen in de Bijbel.

De Bijbel in Gewone Taal voor jou is voor jongeren en tieners die zelf over geloof willen nadenken.

Voor kinderen vanaf groep zeven wordt het interessant om ook zélf te kijken wat er in de Bijbel staat en hier samen over in gesprek te gaan. Dat maakt de BGT voor jou tot een prachtige aanvulling op Trefwoord en Kind op Maandag voor gebruik tijdens de lessen.

Let op: Staffelprijzen met korting bij Ichthusboekhandel.nl:

Vanaf 10 exemplaren € 33,20
Vanaf 30 exemplaren € 31,46
Vanaf 100 exemplaren: BEL of MAIL ons even. We denken graag mee!

De Schoolbijbel Bijbel in gewone taal voor jou, online kopen of bestellen kan gemakkelijk bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl de plek voor het afscheidscadeau van groep 8

Bijbel in gewone taal voor jou BGT Schoolbijbel
€ 34,95
voorraad onbekend
Bijbel in Gewone Taal -standaardeditie

De Bijbel in Gewone Taal is als basiseditie inmiddels niet meer weg te denken in ons grote aanbod van bijbels en bijbelvertalingen.

De Bijbel in Gewone Taal is een vertaling van de hele Bijbel uit de bronteksten in het Hebreeuws en het Grieks. Er worden gewone woorden gebruikt, de zinnen zijn helder en niet te lang, aldus het Bijbelgenootschap. De tekst is duidelijk opgebouwd en de lay-out is overzichtelijk. Moeilijke beeldspraak wordt waar nodig verduidelijkt.

INKIJKEXEMPLAAR BIJBEL IN GEWONE TAAL

Deze uitvoering is de standaardeditie van de Bijbel in gewone Taal (BGT). Deze basiseditie heeft het formaat 12 x 18 cm en bevat ongeveer 1900 pagina's.

Het typische kenmerk van deze bijbelvertaling is gewone taal. Dat betekent een vertaling met gewone woorden en overzichtelijke zinnen. Met heldere verbanden en een duidelijke tekstindeling. Een Bijbel dus, die leesbaar en duidelijk is voor iedereen. Het is de eerste vertaling in Nederland die volgens deze uitgangspunten gemaakt is. Dat betekent niet dat de inhoud van de Bijbel versimpeld wordt. Het betekent dat de taal geen barrière meer vormt om bij de inhoud te komen. Want je kunt pas nadenken over wat iets betekent als je begrijpt wat er staat!

Bijbel in Gewone Taal -standaardeditie BGT
€ 34,95
voorraad onbekend
Nieuwe Bijbelvertaling 2021 Schoolbijbel

Nieuw in de serie uitgaven van de NBV21 is de Handbijbel die ook geschikt is als de Schoolbijbel NBV21. Een fraaie uitvoering in het bekende formaat van 12 x18 cm en heel geschikt voor dagelijks gebruik, om mee te nemen naar de kerk of school en voor persoonlijk Bijbellezen.

De NBV21 is bedoeld als de Nieuwe Bijbelvertaling voor de 21e eeuw. De gereviseerde vertaling is naar aanleiding van ongeveer 12.000 reacties van heel veel Bijbel lezers met veelal kleinere verbeteringen, nog beter, scherper en krachtiger geworden dan de eerste versie uit 2004. De NBV voor 2021 (en daarna) leest als nieuw en heeft tegelijkertijd de vertrouwde en de herkenbare klanken van de Nieuwe Bijbelvertaling uit 2004.

INKIJKEXEMPLAAR Hand - Schoolbijbel NBV21

Wat mag u verwachten van de hand/schoolbijbel editie van de NBV 21:

* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken (Oude en Nieuwe Testament);
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp met een zeer prettig leesbare letter;
* Stevig omslag voor langdurig gebruik;
* Handzaam formaat om makkelijk mee te nemen.
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik, voor studie of als naslagwerk.
* Ideaal voor achter in de kerkzaal voor gebruik door bezoekers.
* Bijzonder geschikt als afscheidscadeau groep 8

De editie met Deuterocanonieke boeken (DCB) | Achtergronden bij de NBV 21 | KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

De Hand-Schoolbijbel editie NBV21 heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de eerste druk van de hand-/schoolbijbel editie NBV21 ligt nu volop bij Ichthusboekhandel.nl de plek om Bijbels te kopen. Direct na bestelling wordt het exemplaar toegezonden. Kopen van de Schoolbijbel NBV 21 kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt hem bestellen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Nieuwe Bijbelvertaling 2021 Schoolbijbel NBV21
€ 33,-
voorraad onbekend
Schoolbijbel met Deuterocanonieke boeken

Nieuw in de serie uitgaven van de NBV21 is de Handbijbel of de Schoolbijbel met Deuterocanonieke boeken. Een fraaie uitvoering in het bekende formaat van 12 x18 en heel geschikt voor dagelijks gebruik, om mee te nemen naar de kerk of school en persoonlijk Bijbellezen.

De NBV21 is bedoeld als de Nieuwe Bijbelvertaling voor de 21e eeuw. De gereviseerde vertaling is naar aanleiding van ongeveer 12.000 reacties van heel veel Bijbel lezers met veelal kleinere verbeteringen, nog beter, scherper en krachtiger geworden dan de eerste versie uit 2004. De NBV voor 2021 (en daarna) leest als nieuw en heeft tegelijkertijd de vertrouwde en de herkenbare klanken van de Nieuwe Bijbelvertaling uit 2004.

INKIJKEXEMPLAAR Hand - Schoolbijbel NBV21

Wat mag u verwachten van de hand/schoolbijbel editie van de NBV 21:

* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken (Oude en Nieuwe Testament) + 11 Deuterocanonieke boeken;
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp met een zeer prettig leesbare letter;
* Stevig omslag voor langdurig gebruik;
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik, om mee te nemen of als naslagwerk.
* Bijzonder geschikt als afscheidscadeau groep 8

De hand/schoolbijbel editie NBV21 heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de eerste druk van de hand-/schoolbijbel editie NBV21 ligt straks volop bij Ichthusboekhandel.nl de plek om Bijbels te kopen. Direct na uitlevering wordt het exemplaar dan toegezonden. Kopen van de NBV 21 kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt hem nu al bestellen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Schoolbijbel met Deuterocanonieke boeken NBV21
€ 34,50
voorraad onbekend
Vrienden, vrijheid en het volgen van God

Vrienden, Vrijheid en het volgens van God is een eigentijds 365 dagen Bijbels dagboek bij de Bijbel voor jongens vanaf 11 jaar.

Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelend stukje tekst over thema's waar jongens dagelijks mee te maken hebben. Zo gaat het onder meer over vriendschap, pesten, keuzes maken, trouw, boosheid en vergeving.

Dit bijbels dagboek moedigt jongens aan iedere dag tijd te nemen voor God en leert hun wat het betekent om God te volgen.

Vrienden, vrijheid en het volgen van God
€ 17,99
voorraad onbekend
Jij bent de mooiste

Jij bent de mooiste! is een Bijbels dagboek voor jonge meiden over onderwerpen uit hun dagelijks leven, onder redactie van Corien Oranje. Ideaal geschenk bij het verlaten van de basisschool of de zondagsschool.

Het lijkt alsof alles en iedereen tegelijk je aandacht vraagt, en of je voortdurend moet kiezen. Soms zou je de tijd willen hebben om even stil te staan, een blik in de spiegel te werpen en van een afstandje naar jezelf te kijken: wie ben ik en wie wil ik worden?

Jij bent de mooiste! is een Bijbels dagboek voor jonge meiden over onderwerpen uit hun dagelijks leven, zoals uiterlijk&innerlijk, eerlijkheid, seksualiteit, vriendinnen, leven voor God, liefde, vakantie.

Aan dit boek schreven mee:

* Brigitte Wolthuis,
* Corien Oranje,
* Ineke Zuidhof, Jeanette Molema,
* Karlan van Ieperen,
* Maaike Ymkje de Jong,
* Mariska Vos,
* Marlies Medema,
* Miranda Tollenaar en
* Theanne Boer.

Jij bent de mooiste Oranje, Corien
€ 17,99
voorraad onbekend
Graphic Novel Bijbel

In de graphic novel Bijbel: Ongelooflijke Bijbelverhalen vertelt en tekent Willeke Brouwer op luchtige en humoristische wijze vijftig verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament opnieuw, dicht bij de oorspronkelijke tekst. In de tekeningen is veel geschiedkundige informatie verwerkt, zodat kinderen de tijd leren kennen waarin de verhalen zich afspelen. Ook worden er veel termen uitgelegd, die bijvoorbeeld niet zo bekend zijn bij kinderen die de Bijbel voor het eerst lezen.

De Bijbel staat vol prachtige, spannende en meeslepende verhalen. Over moedige mannen en vrouwen die op weg zijn gegaan met God. Over gevaren, redding, intriges, liefdes, ruzies, hoop en vertrouwen. Over Jezus, die zulke bijzondere dingen zei dat mensen Hem gingen volgen. En over hoe dat de wereld veranderde.

'In kinderbijbels worden die verhalen soms wat afgezwakt verteld, zodat kinderen het niet al te spannend vinden. De boodschap is vaak het belangrijkst: als je God volgt komt alles goed. Wat als je wel de spanning, de strijd en de twijfels laat zien? En de hitte van de woestijn? De koude nachten in de tenten? Hoe wist Abraham dat God tot hem sprak? Wat doe je als er een engel voor je neus staat? Welke route liepen Jozef en Maria naar Betlehem? Hoe gevaarlijk was het als je zei dat je Jezus volgde? Met die vragen in mijn achterhoofd ben ik gaan schrijven en tekenen, uit diep respect voor de Bijbel. Het werd een boeiende tocht. Ik nodig je uit om mee te gaan.'
- Willeke Brouwer

Graphic Novel Bijbel Brouwer, Willeke
€ 34,99
voorraad onbekend
Bagage

Bagage is het afscheidscadeau voor leerlingen van groep 8 wanneer zij de basisschool verlaten en geeft het nadenkers mee voor de toekomst die hen wacht.

Tijd om in te pakken! Die volle schriften mogen mee naar huis. Je etui kan in je rugzak. Na de zomervakantie breekt er een nieuwe periode aan: de middelbare schooltijd.

Natuurlijk neem je veel herinneringen aan de basisschooltijd met je mee. Om ze niet te vergeten, kun je ze in dit afscheidsboek opschrijven. Het boek staat boordevol inspirerende verhalen, mooie gedichten en leuke weetjes. Ze zetten je aan het denken, roepen vragen op en scherpen je kijk op het leven. Om mee te nemen als bagage voor onderweg. Jouw toekomst tegemoet.

Waarom scholen Bagage als afscheidscadeau groep 8 geven:

Dit afscheidsgeschenk laat iets zien van wat de leerlingen hebben gedeeld in de lessen levensbeschouwing. Zo geeft het de kinderen bij het afscheid een tastbare herinnering mee aan de basisschool.

Een aantrekkelijk kijk- en leesboek om in te bladeren en je oog op korte artikelen te laten vallen, of in zijn geheel te lezen.

Er is ruimte om het boek te personaliseren.

Bagage kwintessens
€ 10,25
voorraad onbekend
Belle Bijbel

De Belle Bijbel is een Bijbel in gewone Taal voor tienermeiden tussen de 11 en 16 jaar. Deze uitgave van Huis van Belle samen met het NBG helpt hen te ontdekken wat er in de bijbel staat.

INKIJKEXEMPLAAR BELLE BIJBEL (BGT)

De Belle Bijbel staat vol met praktische tips die antwoord geven op de vraag: Hoe kan ik de bijbel lezen. De Belle Bijbel zoomt daarbij met name in op thema's die belangrijk zijn in het leven van jonge meiden. Zo is er bijvoorbeeld het thema "body" en worden ze bemoedigd om in de Bijbel te zoeken naar antwoorden op vragen als: "Ben ik echt uniek".

De Belle Bijbel is gebaseerd op de Bijbel in Gewone taal en uitgebreid met 100 pagina's aanvullende informatie voor jonge meiden. Deze bijbel bevat bijbelleesroosters, achtergrondinformatie

De Belle Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van deze tieners. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als de meiden naar de middelbare school gaan, als afscheidscadeau voor groep 8 van de basisschool. De Bijbel heeft een praktische flexibele kaft en mooie afgeronde hoeken. Daarom is hij makkelijk mee te nemen.

Belle Bijbel BGT
€ 32,50
voorraad onbekend
HSV schoolbijbel

De schoolbijbel HSV (Herziene Statenvertaling) met Psalmen 1773 is uitstekend bruikbaar op scholen, kinderclubs, zondagsschoolgroepen en bij catechisaties. Nu 2e druk , bijzonder geschikt als afscheidscadeau groep 8 of bij het vertrek van de zondagsschool.

Deze uitgave, waarin de berijmde Psalmen 1773 en de Gereformeerde formulieren etc. zijn opgenomen, heeft de meest up-to-date tekst en is voorzien van een nieuw fraai omslag.

LEESEXEMPLAAR SCHOOLBIJBEL HSV

De Schoolbijbel HSV kunt u eenvoudig online bestellen bij de Webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Neem CONTACT met ons op als het gaat om grotere aantallen.

HSV schoolbijbel Herziene Statenvertaling
€ 40,-
voorraad onbekend