Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Afscheidscadeau groep 8

23 artikelen
pagina 3 van 3
Plankenkoorts

Een leuk en leerzaam kaartspel waarbij je zo snel mogelijk je boekenplanken vol moet krijgen met alle Bijbelboeken.

Ken jij ze alle Bijbelboeken al uit je hoofd? Maar let op, het afstoffen van je planken kan voor verrassingen zorgen!

Voor 1-8 spelers.

Plankenkoorts
€ 11,99
voorraad onbekend
Niet te geloven

Niet te geloven is een bijbels dagboek voor kinderen uit de bovenbouw en is geschreven door Louie Giglio, een bekende spreker uit Amerika. In 100 dagboekstukjes vertelt hij over de bijbel en de natuur

Onderzoek de wonderen van het universum samen met je Schepper. God is onvoorstelbaar creatief, oneindig groot en toch zo dichtbij dat Hij al jouw gedachten kent, zelfs voordat jij ze gedacht hebt. Daarnaast is God altijd trouw en vol liefde.

In de Bijbel staat dat je aan de schepping kunt zien hoe machtig God is.In dit dagboek neemt Louie Giglio 100 voorbeelden uit de schepping - over de ruimte, de aarde, de dieren en ons lichaam - om jou te leren hoe bijzonder de God is die jij dient. Geniet en leer ervan! (En vergeet vooral niet de leuke weetjes aan anderen te vertellen!)

Misschien heb je nog nooit gehoord van schrijver Louie Giglio (google hem maar eens!), maar ken je wel het lied Onbeschrijfelijk (Opwekking 719) of het lied De Koning in zijn pracht (Opwekking 661). Beide liederen zijn door Chris Tomlin, een goede vriend van Louie, geschreven. Louie verwondert zich elke dag over de pracht van Gods schepping en wil jou daar graag meer over leren.

Niet te geloven Giglio, Louie
€ 24,95
voorraad onbekend
Tof! Dagboek voor tieners

'TOF!' van Gerrit ten Berge is een Bijbels dagboek met overdenkingen voor tieners. Een dagboek voor elke dag van het jaar, dat je helpt om opnieuw contact te zoeken met Jezus en Hem steeds beter te leren kennen.

Leven met Jezus is tof! Je bent bevrijd van je schuld en je mag in deze wereld liefde uitdelen. Niet omdat jij en ik zo goed zijn, maar omdat Jezus echt de allerbeste is! Met een korte Bijbeltekst en uitleg voor elke dag in het jaar. Grijp de kans aan om Jezus beter te leren kennen. Leven met Jezus is tof!

'Makkelijk dagboek voor de jongeren! Zeker een aanrader.' - Lezersreactie op 'Houvast'

Tof! Dagboek voor tieners Berge, Gerrit ten
€ 16,99
voorraad onbekend