Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Amir Tsarfati

Amir Tsarfati is auteur van veel christelijke boeken over de eindtijd die online leverbaar zijn bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl, de christelijke boekhandel in de Randstadregio.

Amir Tsarfati (1972) is op dit moment wereldwijd een van de meest toonaangevende auteurs en bovendien een veelgevraagd spreker over Bijbelse profetie, de eindtijd, de wederkomst en Israël. Hij doet dat gebalanceerd en op een wijze die mensen aanmoedigt om te volharden in het geloof in Christus in deze laatste dagen.

Amir Tsarfati legt de Bijbel uit en wat daarin staat over de eindtijd als een boodschap van hoop en niet één van doemdenken. Amir Tsarfati was majoor in het leger van Israël (IDF Reserves) en op jonge leeftijd was hij al plaatsvervangend gouverneur van Jericho en de Jordaanvallei. Hij heeft veel lokale kennis over de (militaire en inlichtingen) - situatie in het Midden-Oosten en die van Israël in het bijzonder.

Amir Tsarfati heeft meerdere boeken geschreven over de theologie van de eindtijd en recent zelfs een christelijke thriller samen met Steve Yohn waarin zijn gedachten over Israël en de laatste dagen in de spannende fictieve context van de Mossad uitgewerkt worden.

U kunt de boeken van Amir Tsarfati over de eindtijd of zijn nieuwste thriller, reserveren en/of online bestellen (ook sommige e-boeken) bij Ichthusboekhandel.nl via de webshop of kopen in één van de Ichthuswinkels.

Uit het verre noorden deel 3 Nir Tavor

Uit het verre noorden is deel 3 in de Nir Tavor serie, een reeks Mossad thrillers door Amir Tsarfati en Steve Yohn. Mossad agent Nir Tavor en Nicole le Roux vervolgen hun weg in een dreigende wereld en zoektocht naar vrede voor Israël en elkaar.

Moskou is woedend – en zint op wraak. De spanningen bereiken een hoogtepunt. De westerse markten, die ooit van Russisch gas afhankelijk waren, proberen hun energiebehoefte nu via Israël te vervullen. Rusland is woedend en onderneemt heimelijk actie om zijn belangen te beschermen via zijn nieuwe bondgenoot Iran en de door Iran gesteunde milities.

Israëls elitestrijdkrachten en de Mossad gaan undercover en ontdekken dat het Kremlin een grote aanval op Israël voorbereidt. Op zoek naar aanwijzingen duiken Mossad-agenten Nir Tavor en Nicole le Roux in de verraderlijke onderwereld van Russische oligarchen, macht en decadentie.

Met elk gevaar dat hen belaagt, groeit Le Roux' pas gevonden, christelijke geloof. De moegestreden Nir Tavor wordt geplaagd door dromen uit zijn verleden en moet iets met de herinneringen en pijn die hij had weggestopt.

In deze opwindende christelijke thriller komt het geweld tot een uitbarsting, terwijl Nir Tavor en Nicole Le Roux er alles aan doen om een vernietigend conflict te voorkomen. Zijn ze de vijand te slim af of hebben hun daden rampzalige gevolgen? En hoe groot is de kans dat Kidon-team van Nir Tavor het overleeft wanneer onvoorziene krachten de hele operatie ontwrichten?

In de Nir Tavor serie komen levensechte ervaringen van Mossad agenten en ontwikkelingen in en rond Israël samen in een spannend boek. Een aanrader voor de vakantie.

1. Operatie Joktan, deel 1 serie Nir Tavor
2. Door misleiding deel 2 Nir Tavor serie

Uit het verre noorden deel 3 Nir Tavor Tsarfati, Amir
€ 22,95
voorraad onbekend
Door misleiding Deel 2 Nir Tavor Serie

Het lang verwachte tweede deel in de serie van Nir Tavor door Amir Tsarfati en Steve Yohn is nu binnen. De titel is: Door misleiding. Opnieuw een spannende christelijke thriller rond een Mossad agent over nucleaire misleiding.

De Mossad heeft de plannen van Iran ontdekt om onvindbare massavernietigingswapens Israël binnen te smokkelen. De klok tikt door en agenten Nir Tavor en Nicole le Roux kunnen niet snel genoeg handelen.

Nir en Nicole komen terecht in een wervelend complot van moord, spionage en undercoververkenningen, en vechten tegen de klok om deze dreiging in het Midden-Oosten te stoppen. Naarmate ze dichter bij het gevaar komen - en dichter bij elkaar - raken ze verstrikt in een dodelijk web van geheimen. Zullen ze hun eigen leven moeten opofferen om de levens van miljoenen te beschermen?

Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, werkten auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn opnieuw samen voor dit spannende vervolg op de bestseller Operation Joktan. Gevuld met gevaar, romantiek en internationale intriges, laat deze Nir Tavor-thriller een op waarheid berustend adembenemend inzicht in de levens en de plichten van Mossad-agenten zien - en levert een verhaal dat je op het puntje van je stoel zal doen zitten.

Eerder verscheen in de Niv Tavor serie de thriller: operatie Joktan deel 1

Door misleiding Deel 2 Nir Tavor Serie Tsarfati, Amir
€ 22,95
voorraad onbekend
Is de verdrukking begonnen

Is de verdrukking begonnen? is een nieuw boek van Amir Tsarfati en roept op om verwarring te vermijden en de tijd te verzilveren in deze laatste dagen.

Leven we in de eindtijd? Naarmate lokale en internationale gebeurtenissen en nieuwsberichten verontrustender worden, blijft de belangstelling voor de Bijbelse profetieën groeien. Angst onder de mensen bereikt ongekende hoogten, en veel christenen beginnen zich af te vragen of de beproeving beschreven in Openbaring al op ons afkomt.

Bestsellerauteur en geboren Israëliër Amir Tsarfati onderzoekt wat er tijdens de verdrukking zal gebeuren en legt uit wat de plaats is op de tijdlijn van eeuwigheid tot eeuwigheid. Zijn rijke kennis van de Bijbel en unieke kijk op actuele gebeurtenissen stellen hem in staat om nuttige inzichten te delen over:

• Hoe de tekenen van de tijd in de Bijbel zich verhouden tot wereldwijde gebeurtenissen van vandaag.
• Hoe we sensatiezucht kunnen vermijden en ons alleen aan het Woord houden.
• Hoe een eeuwige focus ons hoop geeft en in staat stelt om vol te houden in de tijdelijke wereld van vandaag
• dat wat de Schrift zegt over de eindtijd relevanter is dan ooit.
• dat de ons gegeven opdracht door God urgenter is dan ooit

Als we ons realiseren dat we het einde naderen, moeten we terugkeren naar Gods Woord. Dat geeft duidelijkheid en echte wijsheid. Is de verdrukking begonnen? levert naast een verhelderende Bijbelse waarheid, een krachtige aanmoediging om vandaag voor de Heer te leven!

Is de verdrukking begonnen Tsarfati, Amir
€ 17,95
voorraad onbekend
Bijbelse profetie de Hoofdzaken

In het boek: "Bijbelse profetie, de hoofdzaken" geven Amir Tsarfati en Barry Stagner antwoord op veel gestelde vragen over zeven fundamentele onderwerpen van de Bijbelse profetie. Het gaat daarbij om:

* Israël
* De Gemeente
* De opname van de Gemeente
* De grote verdrukking
* Het duizendjarig vrederijk
* Het oordeel voor de grote witte troon
* De hemel.

Wie biddend en met wijsheid deze onderwerpen bestudeert, vind in Gods Woord alles wat je moet weten over de toekomst. Dit handige vraag en antwoordboek, dat naar onderwerp is ingedeeld, is daarmee een praktisch hulpmiddel om te groeien in het inzicht in de Bijbelse profetie.

Amir Tsarfati is schrijver van een aantal bestsellers. Hij is een geboren Israëli en voormalig majoor in het Israëlisch leger (Israël Defense Force). Momenteel is hij de oprichter en directeur van Behold Israël . Dit is een non-profitorganisatie die Bijbels onderwijs geeft door middel van rondleidingen, conferenties en social media en dit wil doen vanuit een Bijbels en profetisch gezichtspunt. Zij bieden daartoe nieuw en informatie over Israël. Amir woont in het noorden van Israël. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.

Barry Stagner is de stichter en hoofdvoorganger van Calvary Chapel in Tustin, Californië. Hij is ook de gastheer van het itnernationaal uitgezonden wekelijke programma The Line Up en de auteur van een aantal boeken. Barry en zijn vrouw Teri spreken op conferenties en retraites over christelijk huwelijk, de bediening en profetie. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

Bijbelse profetie de Hoofdzaken Tsarfati, Amir en Barry Stagner
€ 16,95
voorraad onbekend
Op ontdekking door Openbaring

Het boek 'op ontdekking door Openbaring' van Amir Tsarfati is de Nederlandse vertaling van Revealing Revelation, een uitleg en studie van het Bijbelboek Openbaring aan Johannes, de apostel. Amir Tsarfati biedt een verhelderende blik op wat er voor ieder mens in de eindtijd in het verschiet ligt - in de hemel of op aarde. Ben je voorbereid op wat komen gaat? Met bijdragen van Dr. Rick Yohn.

Openbaring is geschreven omdat God wil dat we weten wat de toekomst in petto heeft. Voor christenen bieden de profetische waarheden wijsheid, geruststelling en onderscheidingsvermogen, terwijl voor ongelovigen Openbaring een pleidooi is om Gods genade te ontvangen nu er nog tijd is.

Bestsellerauteur Amir Tsarfati onderzoekt wat het Bijbelboek Openbaring ons te vertellen heeft over de eindtijd en daarna. Geleid door toegankelijk onderwijs dat de Schrift voor zichzelf laat spreken, bekijk je de tijdlijn van wat gelovigen en ongelovigen zullen ervaren voor, tijdens en na het verdrukkingsplan dat de Heer specifiek heeft voorbereid voor het volk van Israël in de eindtijd. We lezen over bemoedigingen, uitdagingen en waarschuwingen die Jezus Zelf gaf om ons voor te bereiden op Zijn wederkomst

Amir Tsarfati is een geboren Israëliër en voormalig majoor bij de Israëlische strijdkrachten. Hij is de oprichter en voorzitter van Behold Israel, een non-profit organisatie die toegang geeft tot nieuws en informatie over Israël vanuit een bijbels en profetisch standpunt. Amir is getrouwd en heeft drie zonen, een dochter en een schoondochter, en woont in het noorden van Israël.

Dr. Rick Yohn is al meer dan veertig jaar predikant. Hij heeft meer dan zestig jaar profetie bestudeerd en onderwezen. Hij is de voormalige decaan van bijbelse en theologische studies in de afdeling volwassenen en afgestudeerden van de Colorado Christian University. Hij blijft lesgeven in zowel de bachelor- als de masteropleidingen. Dr. Yohn heeft een passie om het gecompliceerde te nemen en het eenvoudig te maken. Hij is de auteur van vele boeken en Bijbelstudies, waarvan er een aantal in andere talen zijn vertaald.

U kunt uw exemplaar van Op ontdekking door Openbaring van Amir Tsarfati online direct bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of langskomen in één van de Ichthusboekwinkels.

Op ontdekking door Openbaring Tsarfati, Amir
€ 19,95
voorraad onbekend
Operatie Joktan deel 1 Nir Tavor serie

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, de Mossad en de opmaat naar de eindtijd. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is de thriller Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen. Deel 1 in de Nir Tavor serie.

Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar en vervolgens dwingt het werk ze uit elkaar - tot dat Nir en Nicole totaal onverwacht elkaar weer tegenkomen.

Maar er is geen tijd voor romantiek. Terwijl gewelddadige radicalen chaos in het Midden-Oosten trachten te creëren, moeten de twee samenwerken om deze extremisten te stoppen. Daarbij vormen Nicole's talent voor technologie en Nir's bedrevenheid in "speciale operaties" een uitstekende combinatie voor deze missies. Elke spannende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid, dichter bij het gevaar en dichter bij elkaar....

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie rond Nir Tavor putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde uit zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten,

Operatie Joktan is een spannende christelijke pageturner die de zegen belicht die Israël voor de wereld is, maar laat ook de onmogelijke keuzes zien waar het land voor staat.

Amir Tsarfati schreef eerder:

* Het laatste uur
* Onvoorstel vooruitzicht
* Gods Meesterplan, Israël en de gemeente
* Revealing Revelation

KOM LANGS VOOR UW EXEMPLAAR VAN OPERATIE JOKTAN BIJ ÉÉN VAN DE ICHTHUSBOEKWINKELS. (OF BESTEL ONLINE IN DE WEBSHOP VAN ICHTHUSBOEKHANDEL.NL MET GRATIS DIRECTE VERZENDING)

Operatie Joktan deel 1 Nir Tavor serie Tsarfati, Amir en Steve Yohn
€ 22,50
voorraad onbekend
Operatie Joktan - e boek

Het e-boek van Operatie Joktan door Amir Tsarfati is verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.nl voor als je te weinig plek heb in je koffer, of als je liever vanaf een e-reader leest.

Nir Tavor is een talentvol geheim agent bij de Israëlische Mossad... Nicole le Roux is een fotomodel met een geheim talent...

Een terreuraanslag brengt hen bij elkaar, maar door hun werk moeten ze elkaar loslaten - tot ze onverwachts worden opgeroepen en niet om elkaar heen kunnen. Maar voor liefde hebben ze geen tijd. Het Midden-Oosten wordt bedreigd door radicale moslims en de twee bundelen hun krachten - Nicole's computervaardigheden en Nirs ervaring met grondmissies - om deze extremisten te stoppen. Elke enerverende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid - en meer in gevaar.

In dit spannende, eerste e-boek van een nieuwe reeks putten schrijvers Amir Tsarfati en Steve Yohn zowel uit ware gebeurtenissen als uit de kennis en ervaring die Amir in het Israëlische leger heeft opgedaan. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen.

Amir Tsarfati schreef ook deze boeken:

* Het laatste uur
* Onvoorstelbaar vooruitzicht
* Gods meesterplan

E-boeken kopen kan eenvoudig online in de webshop van Ichthusboekhandel.nl

Operatie Joktan - e boek[ downloaddownload ] Tsarfati, Amir; Yohn, Steve
€ 9,99
direct downloaden
Revealing Revelation

The book Revealing Revelation by Amir Tsarfati provides an eye-opening look at what lies ahead for every person in the end times-either in heaven or on earth. Are you prepared for what is to come? With contributions by Dr. Rick Yohn.

Revelation was written because God wants us to know what the future holds. For Christians, the prophetic truths within provide wisdom, reassurance, and discernment-while for unbelievers, Revelation is a plea to receive God's grace while there is still time.

Bestselling author Amir Tsarfati examines what Revelation makes known about the end times and beyond. Guided by accessible teaching that lets Scripture speak for itself, you'll take a closer look at the timeline of what believers and nonbelievers will experience before, during, and after the tribulation plan that the Lord has specifically prepared for the people of Israel in the end times encouragements, challenges, and warnings Jesus Himself gave to prepare us for His return

Amir Tsarfati is a native Israeli and former Major in the Israeli Defense Forces. He is the founder and President of Behold Israel-a nonprofit ministry providing access to news and information about Israel from a biblical and prophetic standpoint. Amir is married and has three sons, one daughter, and a daughter-in-law, and resides in northern Israel.

Dr. Rick Yohn has been a pastor for over forty years. He has studied and taught prophecy for over sixty years. He is the former Dean of Biblical and Theological Studies in the Adult and Graduate Department for Colorado Christian University. He continues to teach both in the bachelor's and master's degree programs. Dr. Yohn has a passion to take the complicated and make it simple. He is the author of many books and Bible Studies, a number of which have been translated into other languages.

Revealing Revelation Tsarfati, Amir
€ 17,95
voorraad onbekend
Gods meesterplan Israel en de Gemeente

Amir Tsarfati vertelt in het boek vanuit de Bijbel over Gods Meesterplan met het unieke doel van Israël en de Gemeente van Christus en hoe die elkaar aanvullen. Om werkelijk inzicht te krijgen in de Bijbelse profetie moeten we eerst begrijpen dat Gods beloften aan Israël en Zijn plan met de Gemeente elkaar verrijken en versterken.

Sommige gelovigen zijn van mening dat God Israël heeft verworpen en de Gemeente er voor in de plaats is gekomen. Maar dit druist in tegen het karakter van trouwe Heer Die wij in de Bijbel leren kennen. Amir Tsarfati maakt duidelijk wat Gods grote en unieke plannen zijn voor Zijn twee uitverkoren volken: Israël én de Gemeente.

Amir Tsarfati dringt in dit boek door tot de kern van belangrijke vragen zoals:

* Zijn de beloften van God aan de oudtestamentische natie Israël nog van toepassing op het Joodse volk in deze tijd?
* Heeft God het opstandige Israël vervangen door de Gemeente?
* Heeft Israël, nu de Gemeente er is, een onderscheiden rol in onze tijd?
* In welk opzicht zijn de huidige gebeurtenissen in Israël van belang voor de Gemeente?
* Welke houding moet de Gemeente innemen tegenover Israël?

Gods Meesterplan - Israël en de Gemeente van Amir Tsarfati geeft een boeiende kijk op alles wat God voor Zijn twee volken bestemd heeft - en waarom dat zo belangrijk is voor ons in deze tijd!

Gods meesterplan Israel en de Gemeente Tsarfati, Amir
€ 18,95
voorraad onbekend
Onvoorstelbaar vooruitzicht

Onvoorstelbaar vooruitzicht is het nieuwste boek van Amir Tsarfati. In dit profetische boek gaat hij in op de kwestie dat in de Bijbel Jezus Christus zelf spreekt over de tekenen die aangeven dat Zijn Wederkomst nabij is. Wat zijn dan precies die tekenen? En zien we deze tekenen vandaag de dag om ons heen? Of liggen die tekenen nog ver in de toekomst verborgen? Kortom, wat zegt de Bijbel over de eindtijd.

Amir Tsarfati is Jood, een autochtone Israëli en bovendien iemand die christen is. Door deze achtergrond heeft hij een duidelijk perspectief waarin hij Bijbelse historie, huidige gebeurtenissen en Bijbelse profetie verweeft, en zo licht werpt op de geheimenissen betreffende de eindtijd zoals die opgenomen zijn in het Oude en Nieuwe Testament..

Vanuit zijn standplaats in het Midden-Oosten en op grond van zorgvuldige Bijbelstudie wijst Amir op tekenen die ons laten weten dat de Wederkomst van de Heere nabij is.

In het boek Onvoorstelbaar vooruitzicht – de dag nadert leest u over:

* Gods plannen voor de wereld, Israël, de Gemeente en u;
* de tekenen van Christus' Wederkomst die overal om ons heen zichtbaar zijn;
* het rookgordijn van misleiding dat mensen zal afleiden van de waarheid;
* de geweldige toekomst die ons wacht in het toekomstig Duizendjarig Rijk van Christus.

Als u hoop en duidelijkheid zoekt over wat de Bijbel de laatste dagen van de aarde noemt, laat dan de Bijbel uw enige bron voor antwoorden zijn. Amir Tsarfati wil daarbij uw gids zijn.

Amir Tsarfati schreef eerder de bestseller Laatste uur.

Onvoorstelbaar vooruitzicht Tsarfati, Amir
€ 17,95
voorraad onbekend
Het laatste uur

Amir Tsarfati legt in het boek: Het Laatste uur uit dat Bijbelse profetie een geheimenis is en niet zozeer een geheim. Ieder die de tijd neemt om de profetie te onderzoeken, kan er naar zijn overtuiging meer inzicht in krijgen. Dit boek wil daarbij hulp bieden.

Nu het laatste uur nadert, is het tijd om misvattingen recht te zetten en het echte plan van God
te ontdekken is het doel van Amir Tsarfati. Door de grondige inzichten in de Bijbelse profetie en de hedendaagse toepassing daarvan, is Amirs verkenning van de Bijbelse gegevens verfrissend en fascinerend te noemen. In plaats van zich bezig te houden met speculaties en in te spelen op het angstgevoel van mensen, komt Amir met aansprekende scenario's die gebaseerd zijn op de Bijbelse waarheid over de opname van de Gemeente, de antichrist en de grote verdrukking. Hij verduidelijkt ook de rol van Rusland, Iran de Europese Unie, de Verenigde Staten en Israël in hun lot de eindtijd. Verder toont hij aan hoe precies op dit moment Bijbelse profetieën worden vervuld. Er is hoop te midden van de chaos. Wat er ook gebeurt, God heeft alles in Zijn Hand. Hij zal de Zijnen beschermen.

'Dit is een goed geschreven , opwindend tot nadenken stemmend, stimulerend en bemoedigend boek, dat iedereen zou moeten lezen'
- Anne Graham Lotz, auteur van The Daniel Prayer

'Wat God Zijn volk beloofd heeft, is Hij aan het vervullen. Ik geloof dat God Het laatste uur gaat gebruiken om harten te openen voor het evangelie.'
- Dr. David Jeremiah, Oprichter en directeur van Turning Point, hoofdvoorganger van Shadow Mountain Community Church

Amir Tsarfati is geboren in Israël en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Na het vervullen van zijn dienstplicht in het Israëlische leger (Israeli Defense Force) is hij verdergegaan als majoor bij de IDF-reservisten. Amir is president-directeur geweest van Sar El Tours and Conferences en heeft twintig jaar lang als reisleider gewerkt in Israël. Hij is ook de oprichter en directeur van Behold Israël, een non-profitorganisatie die wereldwijde realtime toegang biedt tot betrouwbare bronnen van nieuws en informatie over Israël, vanuit de krachtige context van Bijbelse geschiedenis en profetie. Amir is getrouwd en heeft vier kinderen. Meer informatie is te vinden op www.beholdisrael.org.

Het laatste uur Tsarfati, Amir
€ 17,95
voorraad onbekend
Gods meesterplan
Gods meesterplan[ downloaddownload ] Tsarfati, Amir
€ 9,99
direct downloaden
Onvoorstelbaar vooruitzicht
Onvoorstelbaar vooruitzicht[ downloaddownload ] Tsarfati, Amir
€ 9,99
direct downloaden
The Day Approaching

Amir Tsarfati, a native Jewish Israeli and a practicing Christian, examines in the book: The day approaching biblical history and prophecy along with current events to shine light on the mysteries surrounding the end times. Learn God's plan for the world, Israel, the church, and you.

Jesus told his followers that certain signs would herald his return. What are they? Are they present today?

217 pages, softcover from Harvest.

The Day Approaching Amir Tsarfati
€ 16,99
voorraad onbekend
Operation Joktan

Nir Tavor is an Israëli secret service operative turned talented Mossad agent. Nicole le Roux is a model with a hidden skill. They come together in the christian bestseller Operation Joktan, a thriller by Amir Tsarfati and Steve Yohn. The first part of the Nir Tavorv serie,

A terrorist attack brings them together, and then work forces them apart—until they're unexpectedly called back into each other's lives.

But there's no time for romance. As violent radicals threaten chaos across the Middle East, the two must work together to stop these extremists, pooling Nicole's knack for technology and Nir's adeptness with on-the-ground missions. Each heart-racing step of their operation gets them closer to the truth—and closer to danger.

In this thrilling first book in a new series, authors Amir Tsarfati and Steve Yohn draw on true events as well as tactical insights Amir learned from his time in the Israëli Defense Forces. For believers in God's life-changing promises, Operation Joktan is a suspense-filled page-turner that illuminates the blessing Israël is to the world.

Dutch Translation expected may 2022: ORDER

Operation Joktan Tsarfati, Amir
€ 18,95
voorraad onbekend
By Way of Deception

By Way of Deception is the second Nir Tavor Mossad Thriller from the authors Amir Tsarfati and Steve Yohn. The Mossad has uncovered Iran's plans to smuggle untraceable weapons of mass destruction into Israël. The clock is ticking, and agents Nir Tavor and Nicole le Roux can't act quickly enough.

Nir and Nicole find themselves caught in a whirlwind plot of assassinations, espionage, and undercover recon, fighting against the clock to stop this threat against the Middle East. As they draw closer to danger's and closer to each other's they find themselves ensnared in a lethal web of secrets. Will they have to sacrifice their own lives to protect the lives of millions?

Inspired by real events, authors Amir Tsarfati and Steve Yohn reteam for this suspenseful follow-up to the bestselling Operation Joktan. Filled with danger, romance, and international intrigue, this Nir Tavor thriller reveals breathtaking true insights into the lives and duties of Mossad agents-and delivers a story that will have you on the edge of your seat.

By Way of Deception Tsarfati, Amir / Yohn, Steve
€ 16,95
voorraad onbekend