Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Avondmaal met kleine bekertjes

Tray voor de viering van het Heilig Avondmaal met kleine avondmaalsbekertjes

Ichthusboekhandel is de leverancier van kleine bekertjes (cups) voor het Avondmaal en de schalen (trays) die daarbij bij horen. In onderstaand overzicht geven wij u een korte impressie van wat wij aanbieden.

De viering van het Avondmaal met kleine bekertjes vergt enkele aanpassingen in de voorbereidingen en de benodigde materialen. In de praktijk kiezen de meeste kerken voor ronde stapelbare schalen met 40 avondmaalcupjes, waarbij een deksel voor afsluiting het geheel compleet maakt. Bij een tafelviering kan gekozen worden voor de rechthoekige schalen met 35 avondmaalsbekertjes.

Mocht u één van onze adviseurs willen spreken, bel dan overdag met 079-3162081. Zij kunnen u helpen met een op maat gemaakte oplossing voor uw situatie en kunnen vanuit een praktijkervaring van meer dan 30 jaar u effectief adviseren.
Veel gestelde vragen over kleine avondmaalsbekertjes bij Ichthusboekhandel.nl

OP DIT MOMENT ZIJN ER NIEUWE VOORRADEN WEER BINNENGEKOMEN.

Ichthusboekhandel.nl importeert zelf uit de Verenigde Staten deze Avondmaalsbenodigdheden en heeft een regelmatige aanvoer via vertrouwde leveranciers in Nederland en daarbuiten.

Kijk hier voor een compleet overzicht Avondmaalsbenodigdheden.

Kleine bekertjes avondmaal 1000 stuks

De meest gebruikte kleine avondmaalbekertjes (plastic cups) voor de viering van het Heilig Avondmaal die passen in de gangbare dienbladen of trays zijn bij Ichthusboekhandel altijd op voorraad.

Wie het Heilig Avondmaal viert met kleine individuele avondmaalbekertjes voor de gemeenteleden treft bij Ichthusboekhandel.nl de beste keuze voor uw kerkelijke gemeente.

De avondmaalbekertjes, ook wel communioncups genoemd, passen uitstekend in de gebruikelijke trays voor het uitreiken van de wijn of druivensap. De maat van deze avondmaalcups is 36 mm hoog en de doorsnede is 32 mm.

Prijstechnisch is dit pakket de meest gekozen oplossing. Andere opties zijn bijvoorbeeld glazen bekertjes (afwasbaar) of metalen cupjes (idem). Rond de keuze voor plastic avondmaalbekertjes spelen vaak ook milieuoverwegingen. Wij hebben daar over nagedacht en kunnen u altijd adviseren rond die afweging. In de praktijk blijkt bij een gescheiden inzameling via de plasticinzameling het beste milieueffect bereikt te worden.

Deze kleine avondmaalbekertjes zijn standaard geschikt voor de trays / schalen voor 32, 35 of 40 bekertjes / cupjes.

International churches can find communionware, communioncups, usable for communiontrays at Ichthusboekhandel.

Kleine bekertjes kopen voor de viering van het Avondmaal kan in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. U kunt ze ook eenvoudig online bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl, de plek waar u een groot assortiment treft als het gaat om artikelen voor het Heilig Avondmaal.

Kleine bekertjes avondmaal 1000 stuks Avondmaal
€ 32,50
voorraad onbekend
tray voor 40 kleine bekertjes zilverkl.

De zilverkleurige gepolijste schaal of tray is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de viering van het Heilig Avondmaal. Er is ruimte voor 40 kleine bekertjes. Dit ronde model is geschikt voor tafelvieringen, lopende vieringen en om gemakkelijk door te geven indien mensen in de bank of stoelen rij zitten.

In de openingen passen de (standaard) kleine avondmaalbekertjes uitstekend en zitten voldoende stabiel. De schalen zijn stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte in nemen op de tafel. Door het gepolijste oppervlakte zijn ze eenvoudig schoon te houden.

De praktijk is dat gemeenten die deze schalen gebruiken per drie of vier schalen een bijpassend Deksel kopen om de trays hygiënisch af te dekken.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

tray voor 40 kleine bekertjes zilverkl. Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
Deksel tray  40 kleine bekertjes zilver

Dit fraaie zilverkleurige gepolijste deksel wordt gebruikt om de trays / schalen voor de avondmaalsviering met kleine bekertjes vooraf af te dekken. Het is een stijlvol deksel en men gebruikt per drie of vier stapelbare schalen één deksel.

Deze deksels passen bij deze trays voor de kleine avondmaalbekertjes.

De deksels zijn bedoeld om de trays af te dekken en zo maximaal de hygiënevoorschriften te volgen.

Deksel tray 40 kleine bekertjes zilver Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
tray voor 35 kleine bekertjes zilverkl.

Een rechthoekig dienblad (tray) met ruimte voor 35 cupjes in een zilvergrijze vorm , die bijzonder geschikt is voor tafelvieringen en/ of een lopende viering van het Avondmaal. Voor kleine groepen kan dit ook een kosteneffectieve oplossing zijn.

In de uitsparingen passen de standaard kleine bekertjes prima. Het blad is gemakkelijk schoon te maken en vraagt weinig ruimte voor opslag.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

tray voor 35 kleine bekertjes zilverkl. avondmaal
€ 27,95
voorraad onbekend
tray voor 35 kleine bekertjes goudkl.

Een rechthoekig dienblad (tray) met ruimte voor 35 kleine bekertjes (cupjes) in een goudkleurige vorm , die bijzonder geschikt is voor tafelvieringen en/ of een lopende viering van het Avondmaal. De tray of schaal is kosteneffectief voor kleinere groepen

In de uitsparingen passen de standaard kleine bekertjes prima. Het blad is gemakkelijk schoon te maken en vraagt weinig ruimte voor opslag.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

tray voor 35 kleine bekertjes goudkl. Avondmaal
€ 27,95
voorraad onbekend
Tray voor 40 kleine bekertjes goudkl.

Deze goudkleurige schaal of tray is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de viering van het Heilig Avondmaal. Er is ruimte voor 40 kleine bekertjes. Dit ronde model is geschikt voor tafelvieringen, lopende vieringen en om gemakkelijk door te geven indien mensen in de bank of stoelen rij zitten.

In de openingen passen de (standaard) kleine avondmaalsbekertjes uitstekend en zitten voldoende stabiel.

De praktijk is dat gemeenten die deze schalen gebruiken per drie of vier schalen een bijpassend deksel kopen om de trays af te dekken.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

Tray voor 40 kleine bekertjes goudkl. Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
Deksel tray 40 kleine bekertjes goudkl

Dit fraaie goudkleurige deksel wordt gebruikt om de trays / schalen voor de avondmaalsviering met kleine bekertjes vooraf af te dekken. Het is een stijlvol deksel en men gebruikt per drie of vier stapelbare schalen één deksel.

Deze deksels passen bij dezetrays voor kleine bekertjes

Deksel tray 40 kleine bekertjes goudkl Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
Avondmaal set voor thuisviering

Praktische set om mee te nemen naar een kleinschalige avondmaalsviering thuis of in een instelling voor verpleging, ziekenhuis of kringverband.

De set bevat een aantal plastic cupjes, een flesje voor de wijn, een doosje voor het brood en een kleine koker voor olie ivm ziekenzalving.

Het geheel is stijlvol uitgevoerd en kan gemakkelijk meegenomen worden.

Avondmaal set voor thuisviering
€ 34,95
voorraad onbekend
schenktuitje cups

Speciaal voor het vullen van de avondmaalcupjes is er nu het schenktuitje. Het is speciaal bedoeld om zonder te morsen de cupjes op de communiontray te vullen met wijn of druivensap.

Door de speciale constructie is het schenktuitje gemakkelijk op een fles te plaatsen en kan er snel en doelmatig gevuld worden. Het is aan te bevelen om bijvoorbeeld druivensap indien dit in een pak zit, eerst even over te schenken in een fles en daarna de cups te vullen.

Het is belangrijk dat na gebruik het tuitje goed afgewassen wordt en droog bewaard.

schenktuitje cups communionware
€ 4,95
voorraad onbekend