Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Avondmaal met kleine bekertjes

Tray voor de viering van het Heilig Avondmaal met kleine avondmaalsbekertjes

Ichthusboekhandel is de leverancier van kleine bekertjes (cups) voor het Avondmaal en de schalen (trays) die daarbij bij horen. In onderstaand overzicht geven wij u een korte impressie van wat wij aanbieden.

De viering van het Avondmaal met kleine bekertjes vergt enkele aanpassingen in de voorbereidingen en de benodigde materialen. In de praktijk kiezen de meeste kerken voor ronde stapelbare schalen met 40 avondmaalcupjes, waarbij een deksel voor afsluiting het geheel compleet maakt. Bij een tafelviering kan gekozen worden voor de rechthoekige schalen met 35 avondmaalsbekertjes (niet stapelbaar).

Omdat het bij avondmaalsbenodigdheden om belangrijke elementen in de eredienst gaat is het belangrijk dat u de beste keuze maakt. U kunt met één van onze adviseurs spreken. Bel dan overdag met 079-3162081 voor een afspraak.

Veel gestelde vragen over kleine avondmaalsbekertjes bij Ichthusboekhandel.nl

Omdat Ichthusboekhandel.nl zelf importeert uit de Verenigde Staten heeft zij de meeste keuze in avondmaalsbenodigdheden. Het team van Ichthusboekhandel kan u ook deskundig adviseren omdat zij 35 jaar ervaring heeft met het gebruik en de verkoop van de avondmaalsbekertjes.

Kijk hier voor een compleet overzicht avondmaalsbenodigdheden.

Ichthusboekhandel.nl levert de materialen voor de viering van het Avondmaal met kleine bekertjes snel en uit eigen voorraad.

Communiontray | communioncover | communioncups | communionbreadplate | Communionware

De verschillende uitvoeringen van de kleine avondmaal bekertjes

(Een vergelijkende foto van de verschillende maten kleine bekertjes. De grotere metalen beker is 57 mm hoog en de kleinere bekertjes zijn van glas (40 mm hoog), metaal of plastic. (36 mm hoog. )

13 artikelen
pagina 1 van 2
tray voor 40 kleine bekertjes zilverkl.

De zilverkleurige gepolijste schaal of tray met ruimte voor 40 kleine bekertjes is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de viering van het Heilig Avondmaal. Dit ronde model is geschikt voor tafelvieringen, lopende vieringen en om gemakkelijk door te geven indien mensen in de bank of stoelen rij zitten.

In de openingen passen de (standaard) kleine avondmaalbekertjes uitstekend en zitten voldoende stabiel. De schalen zijn stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte in nemen op de tafel. Door het gepolijste oppervlakte zijn ze eenvoudig schoon te houden.

De praktijk is dat gemeenten die deze schalen gebruiken per drie of vier schalen een bijpassend Deksel kopen om de trays hygiënisch af te dekken.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER. Glazen of metalen cupjes passen ook prima in deze tray.

tray voor 40 kleine bekertjes zilverkl. Avondmaal
€ 77,95
voorraad onbekend
tray voor 35 kleine bekertjes zilverkl.

Rechthoekig dienblad (tray) met ruimte voor 35 kleine bekertjes in een zilvergrijze vorm , die bijzonder geschikt is voor tafelvieringen en/ of een lopende viering van het Avondmaal. Voor kleine groepen kan dit ook een kosteneffectieve oplossing zijn.

In de uitsparingen passen de standaard kleine bekertjes prima. Het blad is gemakkelijk schoon te maken en vraagt weinig ruimte voor opslag.

Deze tray voor 35 avondmaalsbekertjes is prima geschikt voor een tafelviering of een staande viering waarbij de bekertjes aangereikt worden.

De bijpassende kleine plastic bekertjes bestelt u HIER Uiteraard passen ook de metalen en glazen cupjes hier goed in.

tray voor 35 kleine bekertjes zilverkl. avondmaal
€ 27,95
voorraad onbekend
Avondmaalsbekertjes recyclebaar 1000 sts

Kleine avondmaal bekertjes die recyclebaar zijn, zijn nu ook leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl . Ze zijn bestand tegen een stootje en meerdere keren bruikbaar. Een doos bevat 1.000 stuks en de inhoud is meerdere keren bruikbaar met goed afwassen en afdrogen.

De avondmaalbekertjes, ook wel cups genoemd, passen uitstekend in de gebruikelijke trays voor het uitreiken van de wijn of druivensap.

De maat is 36 mm hoog en de doorsnede is 32 mm aan de bovenzijde. De onderkant is 25 mm.

Prijstechnisch is dit pakket een vaker gekozen oplossing. Andere opties zijn bijvoorbeeld glazen bekertjes (afwasbaar) of metalen cupjes (idem). Vaak is er een afweging m.b.t. de milieuaspecten. Wij kunnen u daar altijd bij adviseren om die keuzes verantwoord te maken.

International churches can find communionware, communioncups, usable for common communiontrays at Ichthusboekhandel.

Avondmaalsbekertjes recyclebaar 1000 sts Avondmaal
€ 34,95
voorraad onbekend
helder plastic cupjes  avondmaal (1000)

De meest gebruikte Avondmaal bekertjes (plastic cups) voor de viering van het Heilig Avondmaal en passen in de gangbare dienbladen of trays zijn altijd leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl .

Wie het Heilig Avondmaal viert met individuele kleine bekertjes voor de gemeenteleden treft hier de beste keuze.

De Avondmaalbekertjes, ook wel cupjes genoemd, passen uitstekend in de gebruikelijke schalen voor 35 of 40 bekertjes voor het uitreiken van de wijn of druivensap.

De maat is 36 mm hoog en de doorsnede is 32 mm aan de bovenzijde. De onderkant is 25 mm.

Prijstechnisch is dit pakket de meest gekozen oplossing. Andere opties zijn bijvoorbeeld glazen bekertjes (afwasbaar) of metalen cupjes (idem). Vaak is er een afweging m.b.t. de milieuaspecten. Wij kunnen u daar altijd bij adviseren om die keuzes verantwoord te maken. Elke keuze daarin heeft immers weer andere milieueffecten.

helder plastic cupjes avondmaal (1000) Avondmaal bekertjes
€ 32,50
voorraad onbekend
avondmaal bekertje glas standaard 20x

Kleine glazen avondmaal bekertjes zijn weer leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl. Deze glazen cupjes passen in de verschillende standaard schalen bedoeld voor 35 of 40 bekertjes.

Steeds meer kerken kiezen voor een wijze van avondmaalsviering die gebaseerd is op individuele cupjes voor het drinken van de wijn of druivensap en daarbij passende broodschalen. Ichthusboekhandel kan u een complete set aanbieden waarmee u op een stijlvolle en waardige wijze in de kerkelijke gemeente het Avondmaal kan vieren.

Deze avondmaal bekertjes zijn van glas gemaakt en daardoor lang bruikbaar. Door het meervoudig gebruik zijn ze minder milieubelastend. De glazen bekertjes voor het Avondmaal zijn 40 mm. hoog.

Het aantal trays of schalen en de broodschalen kiest u naar behoefte aan de hand van het aantal mensen bij de viering. De De praktijk is dat u net zoveel broodschalen gebruikt als trays, waarbij u ongeveer 35-40 personen met één complete set kunt laten delen in deze viering.

De glazen avondmaalbekertjes worden per set van 20 verkocht.

avondmaal bekertje glas standaard 20x Avondmaal
€ 44,45
voorraad onbekend
Kleine bekertjes /  cupje staal 40 stuks

Kleine avondmaal bekertjes (roestvrij stalen cups) voor de viering van het Heilig Avondmaal, die passen in de gangbare dienbladen of trays.

Wie het Heilig Avondmaal viert met individuele kleine bekertjes voor de gemeenteleden treft hier de beste keuze.

De avondmaalbekertjes, ook wel cups genoemd, passen uitstekend in de gebruikelijke trays voor het uitreiken van de wijn of druivensap.

De maat is 36 mm hoog en de doorsnede is 32 mm aan de bovenzijde. De onderkant is 25 mm.

Prijstechnisch is dit een wat duurdere oplossing. Andere opties zijn bijvoorbeeld glazen bekertjes (afwasbaar) of plastic cupjes, al dan niet afwasbaar. Vaak is er een afweging m.b.t. de milieuaspecten. Wij kunnen u daar altijd bij adviseren om die keuzes verantwoord te maken.

Kleine bekertjes / cupje staal 40 stuks Avondmaal
€ 73,95
voorraad onbekend
Deksel tray  40 kleine bekertjes zilver

Dit fraaie zilverkleurige gepolijste deksel wordt gebruikt om de trays / schalen voor de avondmaalsviering met kleine bekertjes vooraf af te dekken. Het is een stijlvol deksel en men gebruikt per drie of vier stapelbare schalen één deksel.

Deze deksels passen bij deze trays voor de kleine avondmaalbekertjes.

De deksels zijn bedoeld om de trays af te dekken en zo maximaal de hygiënevoorschriften te volgen.

Deksel tray 40 kleine bekertjes zilver Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
tray voor 35 kleine bekertjes goudkl.

Een rechthoekig dienblad (tray) met ruimte voor 35 kleine bekertjes (cupjes) in een goudkleurige vorm , die bijzonder geschikt is voor tafelvieringen en/ of een lopende viering van het Avondmaal. De tray of schaal is kosteneffectief voor kleinere groepen

In de uitsparingen passen de standaard kleine bekertjes prima. Het blad is gemakkelijk schoon te maken en vraagt weinig ruimte voor opslag.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

tray voor 35 kleine bekertjes goudkl. Avondmaal
€ 27,95
voorraad onbekend
Tray voor 40 kleine bekertjes goudkl.

Deze goudkleurige schaal of tray is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de viering van het Heilig Avondmaal. Er is ruimte voor 40 kleine bekertjes. Dit ronde model is geschikt voor tafelvieringen, lopende vieringen en om gemakkelijk door te geven indien mensen in de bank of stoelen rij zitten.

In de openingen passen de (standaard) kleine avondmaalsbekertjes uitstekend en zitten voldoende stabiel.

De praktijk is dat gemeenten die deze schalen gebruiken per drie of vier schalen een bijpassend deksel kopen om de trays af te dekken.

De bijpassende kleine bekertjes bestelt u HIER

Tray voor 40 kleine bekertjes goudkl. Avondmaal
€ 74,95
voorraad onbekend
Avondmaal bekertje RVS (57mm)

Avondmaal bekertjes in een grotere maat (57 mm hoog) bedoeld voor kerkelijk gebruik in een verzorgingsinstelling of ouderengroep. Het grotere formaat wordt gemakkelijker opgepakt weer teruggezet. Het bekertje is van RVS en kan eenvoudig schoongemaakt worden en hergebruikt.

De metalen bekertjes kunnen eenvoudig op een gewoon dienblad aangereikt worden (met antislip ondergrond) en weer opgehaald, na het gemeenschappelijk gebruik.

Avondmaal bekertje RVS (57mm) Avondmaal
€ 3,95
voorraad onbekend