Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ben Tiggelaar

De boeken van Ben Tiggelaar kun je online kopen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl.

Ben Tiggelaar (1969) is een Nederlandse bedrijfskundige, schrijver van managementboeken en trainer. Hij wordt getypeerd als managementgoeroe. Ook is hij columnist bij NRC Handelsblad op het gebied van werk en management.

Ben Tiggelaar studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte onder meer als redacteur voor het tijdschrift Adformatie en als intern adviseur bij ABN AMRO. Sinds 1996 werkt hij als zelfstandig ondernemer. Hij publiceert en verzorgt trainingen over leiderschap, verandermanagement en gedrag. In 2010 promoveerde hij in de economische wetenschappen en bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam op het proefschrift The Core of the Matter. Dit onderzoek betrof de haalbaarheid en effectiviteit van gedragsgerichte interventies in Nederlandse organisaties.

Tiggelaar werkt vanuit de 'dual system'-benadering. Deze benadering gaat ervan uit dat bewust, gepland menselijk gedrag veel minder vaak optreedt dan onbewust, automatisch gedrag.

Vanuit zijn kerkelijke betrokkenheid is Ben Tiggelaar voor veel christenen een aansprekende autoriteit als het gaat om managementvraagstukken. Zijn boeken zijn online verkrijgbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels.

Waarom we allemaal beter zijn dan gemidd

Waarom we allemaal beter zijn dan gemiddeld is een nieuw boek vol met columns van Ben Tiggelaar. Praktisch, soms wat ironisch, maar altijd constructief.

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over gedrag, geluk, leiderschap, ambitie, veranderen, psychologie, motivatie, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns. Vol verrassende inzichten en praktische tips.

Dr. Ben Tiggelaar is bij het publiek bekend van bestsellers als Dromen, durven, doen (500.000 verkochte exemplaren), zijn seminars (MBA in één dag), zijn podcast en radioshow bij BNR en zijn column in NRC.

Inhoud
- Waarom we vooral goed zijn in slechte gewoontes
- Niemand wil een té slimme manager
- 'Slecht Engels' is nu de wereldtaal

Waarom we allemaal beter zijn dan gemidd Tiggelaar, Ben
€ 18,95
voorraad onbekend
De Ladder

Ben Tiggelaar gaat in zijn nieuwste boek in 2018, de Ladder, in op de grote vraag waarom veranderen zo moeilijk is én… welke 3 stappen wel werken

Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – op je werk en thuis – niet makkelijk is.Aan de hand van een eenvoudig model – De Ladder – beschrijft Ben Tiggelaar hoe iedereen doelen kan stellen die wél werken, hoe je daarbij gedrag kiest dat wél tot succes leidt en welke support wél helpt bij verandering.Inspirerend boek voor de vakantie als je daarna het anders en beter wil doen.....Ben Tiggelaar is een bekende auteur met boeken en cursussen rond management en zelforganisatie. Hij werkt vanuit tijdloze principes die veel mensen al geholpen hebben.
De Ladder Tiggelaar, Ben
€ 19,95
voorraad onbekend
Dit wordt jouw jaar!
Dit wordt jouw jaar! Tiggelaar, Ben
€ 17,50
voorraad onbekend
Echt, je onderschat jezelf
Echt, je onderschat jezelf Tiggelaar, Ben
€ 15,-
voorraad onbekend
Waarom je beter een baas met een dochter
Waarom je beter een baas met een dochter Tiggelaar, Ben
€ 15,-
voorraad onbekend
Wie succesvol wil zijn moet vooral een b
Wie succesvol wil zijn moet vooral een b Tiggelaar, Ben
€ 15,-
voorraad onbekend