Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Betalen bij Ichthusboekhandel.nl

Bij Ichthusboekhandel.nl betaalt u in de winkel zoals overal gebruikelijk (Contant, pin en cadeaukaarten van de VVV en de Nationale Boekenbon) en kunt u op de website altijd veilig betalen met Ideal via Mollie, de nationale Boekenbonkaart, de VVV card en de bekende creditcards:

Betalen via Mollie
Onze partner voor het afwikkelen van betalingen op de website is Mollie. Dit is een bank voor internetbetalingen. Via Mollie kunnen IDEAL betalingen verwerkt worden, maar ook transacties met creditcards en buitenlandse betalingen. Via Mollie kunnen we gemakkelijk betalingen terugstorten als iets retour gekomen is of anderszins. Mollie is een betrouwbare partij die voor duizenden webwinkels de afhandeling van de betalingen doet.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

* iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd én veilig.
* Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet eerst te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
* U kunt IDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
* iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
* U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de IDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

VISA
Betalen met een creditcard van Visa is extra veilig door de 24/7 fraudepreventie van ICS. De gratis verzekeringen op uw creditcard geven u nog meer zekerheid. En met Verified by Visa koopt u extra veilig online door een extra wachtwoord of e-Code.

BOEKENBONKAART
Met de digitale Boekenboncadeaukaart kunt u op onze website terecht. Kies bij betaalwijze: betalen met boekenbon. Bij de betaling wordt gevraagd naar het 19-cijferige kaartnummer (invullen zonder spaties) én de 6-cijferige pincode achter op de pas (LET OP: de pincode staat onder de kraslaag).

Het te betalen bedrag van uw tegoed afgeschreven. Het eventuele overgebleven tegoed blijft op het pasje staan voor een eventuele volgende aankoop.

Is het saldo op de kaart niet toereikend? Geen enkel probleem! Je kunt altijd eenvoudig bijbetalen met een andere boekenbon of via Mollie. Check hier het saldo van je boekenbon!

Papieren boekenbonnen zijn niet inwisselbaar via de website, maar zijn onbeperkt geldig bij de kassa van de Ichthusboekhandels.

LET OP: ivm fraudepreventie is het niet mogelijk om meer dan 50 Euro per bestelling te betalen met behulp van de digitale Boekenbon of de VVV bon. Europese wetgeving staat dit niet langer toe.

BETALING ACHTERAF VAN UW BESTELLING
Wanneer u de bestelling achteraf wilt betalen, dan kiest u de optie afhalen Zoetermeer (de plek van onze verzendafdeling) en geeft bij opmerkingen deze vraag aan. Wij zullen u dan een pro forma nota verzenden, waarvan u in ieder geval bij de eerste bestelling maximaal 50% vooruit betaald. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling direct verzonden. Betaling achteraf is voor onze buitenlandse bezoekers niet mogelijk. Het eigendom van de goederen berust bij Ichthusboekhandel, tot de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Mocht onverhoopt de afwikkeling van de betaling niet verlopen zoals u verwachtte, dan kunt u contact opnemen met onze HELPDESK. We kunnen dan controleren of het goed gegaan is, of in overleg een andere route voorstellen.

BETALEN IN DE WINKEL(S)
In de winkels betaalt u uiteraard met de gebruikelijke mogelijkheden zoals contant (cash) en pin. We nemen in de winkels papieren en digitale boekenbonnen in, de VVV-bon (de papieren iris-cheques en de digitale VVV card) en uiteraard onze eigen Ichthusboekhandel-kadobon. Credit-cards zijn niet in elke winkel bruikbaar, maar onze winkel in den Haag accepteert bijv. VISA en in Leiden ook American Express.