Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Beverly Lewis

Beverly Lewis is auteur van veel Christelijke romansBeverly Marie Lewis (geboren Jones ) is een schrijfster en auteur van meer dan 100 christelijke boeken voor volwassenen en kinderen.

Lewis is een voormalig leraar en muzikant. Ze begon piano te spelen op vierjarige leeftijd en met het schrijven van korte verhalen en poëzie toen ze negen jaar oud was.

Veel van haar boeken gaan over de Oude Orde Amish . Haar grootmoeder van moeders kant, Ada Ranck Buchwalter, werd geboren in een Doopsgezinde Kerk , waardoor Lewis zich in haar eigen 'historische erfenis van eenvoud' interesseerde. Haar vader was predikant in Lancaster, Pennsylvania (het hart van de Nederlandse gemeenschap van Pennsylvania ), waar ze werd geboren en opgegroeid. Ze is opgevoed en maakt deel uit van de gemeenschap van de Assemblies of God (Amerikaanse Pinksterbeweging) .

Beverly Lewis ging naar de Evangelical University en ontving de Distinguished Alumnus Award in 2003. Ze is ook lid van de National League of American Pen Women.

Beverly Lewis is getrouwd met David Lewis en samen hebben ze drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ze wonen in Colorado.

Een overzicht van de nieuwste titels van Beverly Lewis treft u bij Ichthusboekhandel.nl en in de winkels.

Het bruidsmeisje / 2

De 27-jarige Joanna Kurtz heeft veel bruiloften meegemaakt, maar nooit een als de bruid zelf. Ze droomt ervan schrijfster te worden, maar zoiets is ongehoord in de Lancaster County gemeenschap.
Haar verhalen zijn niet haar enige geheim. Ze heeft een beau, Eben, die haar van veraf het hof maakt. Zelfs haar zusje Cora, die zelf aanbidders in overvloed heeft, weet er niets van. Het is maar de vraag of ze ooit samen zullen zijn, want Eben moet de boerderij
van zijn ouders in Indiana overnemen.

Het bruidsmeisje / 2 Lewis, Beverly
€ 22,99
voorraad onbekend
De nieuwkomer

In dit vierde deel van de Hickory Hollow serie lees je het verhaal van Jennifer Burns. Ze staat bekend om haar voorliefde voor oude, eenvoudige spullen, maar niemand vermoedt dat diep in haar de wens leeft om ook eenvoudiger te leven.

Op een dag sluit ze zich aan bij de Amish gemeenschap van Hickory Hollow. Ze trekt in bij een boerenfamilie, wordt kinderjuf en heeft algauw een stoet Amish aanbidders achter haar aanlopen. Maar hoezeer ze haar best ook doet, haar nieuwe Amish jurk kan haar oude leven niet bedekken. Zal ze ooit de rust vinden waarnaar ze zo verlangt?

Beverly Lewis groeide op in Pennsylvania, midden in het Amish gebied van Amerika. Als kind deed ze niets liever dan lezen, schrijven en pianospelen. Pas toen haar eigen kinderen naar school gingen, begon ze haar werk te publiceren. Eerst verschenen er verhalen in tijdschriften en in 1993 kwam haar eerste kinderboek uit.

De trilogie over de jonge Amish vrouw Katie Lapp betekende Lewis' debuut voor volwassenen. Inmiddels schreef ze ruim tachtig boeken, waarvan er vele prijzen wonnen. Met haar verhalen biedt Lewis een kijkje in de traditionele Amish gemeenschap. De oude normen en waarden en het eenvoudige leven van deze groep spreken veel lezers aan, want al snel verzamelde ze een grote schare fans.

Beverly Lewis is getrouwd met David, met wie ze ook een boek schreef, en woont in Colorado

De nieuwkomer Lewis, Beverly
€ 22,99
voorraad onbekend
De verboden foto

Foto's maken is verboden bij de Amish.... En wanneer je niet aan dat gebod vasthoudt kan dat zelfs met verstoting uit de gemeenschap bestraft worden. In De verboden foto schrikt Eva zich dan ook vreselijk als een vreemdeling haar een foto laat zien van haar weggelopen zusje Lily. In deze roman weet Beverly Lewis de spanning tussen een Amish gemeenschap en de Englische wereld weer tot grote hoogte op te voeren.Een hartverwarmend verhaal met innemende personages. Publishers Weekly

De verboden foto Lewis, Beverly
€ 22,99
voorraad onbekend