Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Beverly Lewis

Beverly Lewis is auteur van veel Christelijke romans die u gemakkelijk besteld via de webshop van Ichthusboekhandel.nlBeverly Marie Lewis (geboren Jones ) is een schrijfster en auteur van meer dan 100 christelijke boeken voor volwassenen en kinderen.

Lewis is een voormalig leraar en muzikant. Ze begon piano te spelen op vierjarige leeftijd en met het schrijven van korte verhalen en poëzie toen ze negen jaar oud was.

Veel van haar boeken gaan over de Oude Orde Amish . Haar grootmoeder van moeders kant, Ada Ranck Buchwalter, werd geboren in een Doopsgezinde Kerk , waardoor Lewis zich in haar eigen 'historische erfenis van eenvoud' interesseerde. Haar vader was predikant in Lancaster, Pennsylvania (het hart van de Nederlandse gemeenschap van Pennsylvania ), waar ze werd geboren en opgegroeid. Ze is opgevoed en maakt deel uit van de gemeenschap van de Assemblies of God (Amerikaanse Pinksterbeweging) .

Beverly Lewis ging naar de Evangelical University en ontving de Distinguished Alumnus Award in 2003. Ze is ook lid van de National League of American Pen Women.

Beverly Lewis is getrouwd met David Lewis en samen hebben ze drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ze wonen in Colorado.

Een overzicht van de nieuwste titels van Beverly Lewis treft u bij Ichthusboekhandel.nl en in de winkels.

Onverwachte zegen

De roman 'Een onverwachte zegen' van Beverly Lewis is het veelgelezen tweeluik over de familie Miller in één boek en bestaat uit de romans 'De tondeldoos' en 'Het zakhorloge'.

Als Sylvia Miller op een dag de werkplaats van haar vader schoonmaakt, ziet ze dat zijn geliefde tondeldoos open is. Omdat ze nooit heeft mogen weten wat erin zit, is haar nieuwsgierigheid gewekt en tegen beter weten kijkt ze erin. Een besluit waarmee ze onbedoeld een lang verborgen geheim aan het licht brengt, dat de Millers verwart en die verwarring wordt enkel groter als Adeline Pelham, wier bestaan een herinnering aan pijnlijke gebeurtenissen, onverwacht bij de boerderij van de Millers verschijnt. Is Adelines komst te veel voor de Millers? Of blijkt haar komst een onverwachte zegen?

Onverwachte zegen Lewis, Beverly
€ 17,50
voorraad onbekend
Zakhorloge

Het zakhorloge is het tweede deel van het tweeluik over de familie Miller en is geschreven door Beverly Lewis, die eerder de Tondeldoos schreef.

Sylvia Miller heeft altijd een speciaal plekje in haar Old Order-familie gehad, een die Adeline Pelham in gevaar brengt als ze onverwachts in Hickory Hollow verschijnt. Adelines bestaan is een herinnering aan het pijnlijke geheim dat kortgeleden het Miller-huishouden op zijn kop heeft gezet, waardoor het een moeilijke tijd is om een Englische â€' en helemaal déze Englische â€' in hun midden te verwelkomen. Brengt Adelines komst te veel verrassingen mee voor de Millers en hun Amish-gemeenschap? Of kan God iets goeds voortbrengen uit de misstappen uit het verleden?

Het zakhorloge is het tweede deel van het tweeluik over de familie Miller.

Zakhorloge Lewis, Beverly
€ 20,99
voorraad onbekend
De tondeldoos

De roman De tondeldoos, geschreven door Beverly Lewis, is het eerste deel van het tweeluik over de familie Miller en is een heerlijk Amish boek vol liefde, vriendschap en geloof.

De achttien jaar oude Sylvia Miller is gelukkig met haar leven in de Amish-gemeenschap
van Hickory Hollow. Ze staat op het punt zich te verloven en de band met de rest van het
gezin is hecht, vooral met haar vader. Als ze op een dag ziet dat haar vaders koperen
tondeldoos open is, besluit ze er een blik in te werpen, ook al weet ze dat dat eigenlijk
niet mag. Wat ze niet beseft, is dat wat ze op het punt staat te ontdekken haar gelukkige
leven uiteen zal doen spatten en alles voor haar en de rest van het gezin voorgoed zal veranderen.

Beverly Lewis, geboren in het hart van het land van de Pennsylvania Dutch, is de auteur van meer dan honderd boeken, waarvan er wereldwijd veel in andere talen zijn gepubliceerd. Beverly's belangstelling voor de Amish-achtergrond van haar moeder heeft geleid tot het schrijven van veel Amish-gerelateerde romans.

De tondeldoos Lewis, Beverly
€ 12,50
voorraad onbekend
Het bruidsmeisje / 2

De 27-jarige Joanna Kurtz heeft veel bruiloften meegemaakt, maar nooit een als de bruid zelf. Ze droomt ervan schrijfster te worden, maar zoiets is ongehoord in de Lancaster County gemeenschap.
Haar verhalen zijn niet haar enige geheim. Ze heeft een beau, Eben, die haar van veraf het hof maakt. Zelfs haar zusje Cora, die zelf aanbidders in overvloed heeft, weet er niets van. Het is maar de vraag of ze ooit samen zullen zijn, want Eben moet de boerderij
van zijn ouders in Indiana overnemen.

Het bruidsmeisje / 2 Lewis, Beverly
€ 25,-
voorraad onbekend
De nieuwkomer

In dit vierde deel van de Hickory Hollow serie lees je het verhaal van Jennifer Burns. Ze staat bekend om haar voorliefde voor oude, eenvoudige spullen, maar niemand vermoedt dat diep in haar de wens leeft om ook eenvoudiger te leven.

Op een dag sluit ze zich aan bij de Amish gemeenschap van Hickory Hollow. Ze trekt in bij een boerenfamilie, wordt kinderjuf en heeft algauw een stoet Amish aanbidders achter haar aanlopen. Maar hoezeer ze haar best ook doet, haar nieuwe Amish jurk kan haar oude leven niet bedekken. Zal ze ooit de rust vinden waarnaar ze zo verlangt?

Beverly Lewis groeide op in Pennsylvania, midden in het Amish gebied van Amerika. Als kind deed ze niets liever dan lezen, schrijven en pianospelen. Pas toen haar eigen kinderen naar school gingen, begon ze haar werk te publiceren. Eerst verschenen er verhalen in tijdschriften en in 1993 kwam haar eerste kinderboek uit.

De trilogie over de jonge Amish vrouw Katie Lapp betekende Lewis' debuut voor volwassenen. Inmiddels schreef ze ruim tachtig boeken, waarvan er vele prijzen wonnen. Met haar verhalen biedt Lewis een kijkje in de traditionele Amish gemeenschap. De oude normen en waarden en het eenvoudige leven van deze groep spreken veel lezers aan, want al snel verzamelde ze een grote schare fans.

Beverly Lewis is getrouwd met David, met wie ze ook een boek schreef, en woont in Colorado

De nieuwkomer Lewis, Beverly
€ 22,99
voorraad onbekend
De verboden foto

Foto's maken is verboden bij de Amish.... En wanneer je niet aan dat gebod vasthoudt kan dat zelfs met verstoting uit de gemeenschap bestraft worden. In De verboden foto schrikt Eva zich dan ook vreselijk als een vreemdeling haar een foto laat zien van haar weggelopen zusje Lily. In deze roman weet Beverly Lewis de spanning tussen een Amish gemeenschap en de Englische wereld weer tot grote hoogte op te voeren.Een hartverwarmend verhaal met innemende personages. Publishers Weekly

De verboden foto Lewis, Beverly
€ 25,-
voorraad onbekend