Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Biesieklette bij Ichthusboekhandel den Haag

Dinsdag 29 maart 2022

Sinds kort is er een vestiging van de Biesieklette schuin tegenover de Ichthusboekhandel in den Haag gevestigd. Daardoor kunt u gratis uw fiets stallen op een bewaakte plek tijdens uw bezoek aan de Ichthusboekhandel in de Korte Poten.

Fietsen is in de stad een steeds belangrijker vervoermiddel geworden. Maar een fiets in de stad onbeheerd achterlaten is niet altijd een prettig gevoel. Bij de Biesieklette kunt u gratis uw fiets stallen (en opladen) terwijl u rustig de tijd heeft voor een bezoek aan de Ichthusboekhandel en /of één van de andere winkels in dit gebied.

Omdat fietsen fietsen gezond is en weinig milieubelasting geeft is dit de ideale manier om winkels te bezoeken in het centrum van de stad.

U bent van harte welkom met of zonder fiets bij de Ichthusboekhandel in de Korte Poten. Een heel prettig afstap moment midden in de stad op een veilige plek.

Via de fietsknooppunten treft u Ichthusboekhandel aan tussen knooppunt 30 (centraal Station Den Haag en 28 (Centrum) . Aan het eind van de Herengracht ziet u de Korte Poten al liggen en kunt u lopend (50 meter) uw fiets afleveren bij de Biesieklette.