Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek 2022

De Bijbelse dagboeken voor 2022 worden meestal in augustus 2021 verwacht en liggen dan op voorraad in de winkels van Ichthusboekhandel.nl. Een nieuw Bijbels dagboek kiezen voor het nieuwe jaar is een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een christelijk dagboek (gekoppeld aan 2022) helpt u om elke dag opnieuw de Bijbel te lezen en door de toelichting op de Bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een Bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen als blijk van waardering om leden van de kerk te bedanken voor hun (extra) inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken de levering van christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Bel of mail ons over informatie over de levering op uw adres en de mogelijke korting bij grotere aantallen.

Zoekt u voor u zelf een Bijbels dagboek voor 2022 of juist op een bepaalde doelgroep die niet specifiek aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen

Bijbelse dagboeken kopen voor 2022 of bestellen doet u eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grote aantallen Bel of Mail ons!

18 artikelen
pagina 1 van 2
Bijbelse Dagkalender 2022
Bijbelse Dagkalender 2022
€ 8,49
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2022 dagboek

Dag in dag uit 2022 is al 35 jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als grote letter-editie (ISBN 9789033878466) en dagblokkalender (ISBN 9789033878459). Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

Formaat: 13 x 19 cm.
2 dagen per pagina.

Dag in dag uit 2022 dagboek div. auteurs
€ 7,25
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2022

Dag in dag uit is al 35 jaar een geliefd dagboek. Voor 2022 is er opnieuw een uitvoering met een Grote Letter. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback (ISBN 9789033878442) en dagblokkalender (ISBN 9789033878459). Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils

Dag in dag uit 2022 Grotere Letter
€ 10,99
voorraad onbekend
Dagtekstenboekje 2022

Het boekje met de Dagteksten 2022 is weer samengesteld door de Evangelische Broedergemeente, verschijnt in zestig talen en is de 292 jaargang.

Wil jij verbondenheid ervaren met christenen van over de hele wereld? Wil je een dagboek dat je gemakkelijk in je binnenzak of in je tas mee kunt nemen? Of wil je een keer iets anders dan een dagboek met een lange meditatie? Dan is het dagboek Dagteksten 2022 iets voor jou! Elke dag bevat drie elementen: twee Bijbelteksten en een lied. Eén Bijbeltekst komt uit het Oude Testament en één uit het Nieuwe Testament. Deze teksten worden op dezelfde dag door christenen over de hele wereld in hun eigen taal gelezen; dat is heel bijzonder! Het lied of gedicht wordt er door de Evangelische Broedergemeente bij gezocht.

Dagtekstenboekje 2022 EBG
€ 6,99
voorraad onbekend
Mariakalender 2022
Mariakalender 2022 Redactie
€ 11,99
voorraad onbekend
Banier 2022 dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een vertrouwd dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere en langere verhalen, gedichten en citaten.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden. Het bevat bijdragen van predikanten uit diverse kerkgenootschappen.

Deze uitgave is de gebonden uitgave van 1- x 14,4 centimeter en bevat ca. 736 pagina's.

Banier 2022 dagboekkalender
€ 13,95
voorraad onbekend
Banier 2022 GROTE L dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een dagboek met een grotere Letter bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden.

Deze uitvoering is in grote letter en bevat uitsluitend de meditaties.

Formaat: 14 x 21 centimeter.

Banier 2022 GROTE L dagboekkalender
€ 14,95
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 STANDAARD

Deze standaarduitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jaren lang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Awisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bij elke dag wordt ook een leidsuggestie gedaan uit het Kerkboek.

Bijbels dagboek 2022 STANDAARD
€ 11,99
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 GROOT

De Groot Letter uitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jarenlang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen vanuit het Kerkboek.

Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bijbels dagboek 2022 GROOT
€ 14,99
voorraad onbekend
Volharding 2022

Volharding 2022 is het bijbels dagboek bij de Herziene Statenvertaling (HSV) bevat diverse overwegingen gericht op twintigers, dertigers en veertigers. Zij hebben veel rollen te vervullen en taken te doen. Daarnaast moeten ze veel belangrijke keuzes maken in deze levensfase.

Volharding wil hen helpen om het juiste perspectief te houden in het leven. Het dagboek is gericht op het kennen van God en Zijn Woord, en wil vandaar uit richting geven aan het leven van de lezer. Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de negende keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers tussen de 25 en 45 jaar, hoewel het natuurlijk ook door oudere lezers gelezen kan worden!

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten. Medewerkers aan deze uitgave zijn: drs. I.A. Kole te Berkenwoude, dr. M.J. de Vries te Papendrecht, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, dhr. W. Büdgen te Moerkapelle, ds. T.W. van Bennekom te Goes, ds. A.J. Mouw te Wijk en Aalburg, ds. J.J.G. den Boer te Nijkerk, ds. A. Baas te Bodegraven, ds. J.W. Schoonderwoerd te Schiedam, ds. P.M. van 't Hof te Rijssen, ds. H.E. Veldhuijzen te Schelluinen en ds. C. Bos te Benschop.

Volharding 2022 Dagboek bij de HSV
€ 9,99
voorraad onbekend