Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek 2022

De Bijbelse dagboeken voor 2022 worden meestal in augustus 2021 verwacht en liggen dan op voorraad in de winkels van Ichthusboekhandel.nl. Een nieuw Bijbels dagboek kiezen voor het nieuwe jaar is een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een christelijk dagboek (gekoppeld aan 2022) helpt u om elke dag opnieuw de Bijbel te lezen en door de toelichting op de Bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een Bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen als blijk van waardering om leden van de kerk te bedanken voor hun (extra) inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken de levering van christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Bel of mail ons over informatie over de levering op uw adres en de mogelijke korting bij grotere aantallen.

Zoekt u voor u zelf een Bijbels dagboek voor 2022 of juist op een bepaalde doelgroep die niet specifiek aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen

Om Bijbelse dagboeken voor 2022 te kopen of te bestellen gaat u naar Ichthusboekhandel.nl

Bijbelse Dagkalender 2022
Bijbelse Dagkalender 2022
€ 8,49
voorraad onbekend
Mariakalender 2022
Mariakalender 2022 Redactie
€ 11,99
voorraad onbekend
Banier 2022 dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een vertrouwd dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere en langere verhalen, gedichten en citaten.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden. Het bevat bijdragen van predikanten uit diverse kerkgenootschappen.

Deze uitgave is de gebonden uitgave van 1- x 14,4 centimeter en bevat ca. 736 pagina's.

Banier 2022 dagboekkalender
€ 13,95
voorraad onbekend
Banier 2022 GROTE L dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een dagboek met een grotere Letter bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden.

Deze uitvoering is in grote letter en bevat uitsluitend de meditaties.

Formaat: 14 x 21 centimeter.

Banier 2022 GROTE L dagboekkalender
€ 14,95
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 STANDAARD

Deze standaarduitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jaren lang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Awisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bij elke dag wordt ook een leidsuggestie gedaan uit het Kerkboek.

Bijbels dagboek 2022 STANDAARD
€ 11,99
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 GROOT

De Groot Letter uitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jarenlang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen vanuit het Kerkboek.

Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bijbels dagboek 2022 GROOT
€ 14,99
voorraad onbekend