Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek 2022

De Bijbelse dagboeken voor 2022 worden meestal in augustus 2021 verwacht en liggen dan op voorraad in de winkels van Ichthusboekhandel.nl. Een nieuw Bijbels dagboek kiezen voor het nieuwe jaar is een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een christelijk dagboek (gekoppeld aan 2022) helpt u om elke dag opnieuw de Bijbel te lezen en door de toelichting op de Bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een Bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen als blijk van waardering om leden van de kerk te bedanken voor hun (extra) inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken de levering van christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Bel of mail ons over informatie over de levering op uw adres en de mogelijke korting bij grotere aantallen.

Zoekt u voor u zelf een Bijbels dagboek voor 2022 of juist op een bepaalde doelgroep die niet specifiek aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen

Bijbelse dagboeken kopen voor 2022 of bestellen doet u eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grote aantallen Bel of Mail ons!

22 artikelen
pagina 1 van 3
Bijbelse Dagkalender 2022

De Bijbelse Dagkalender 2022 is weer beschikbaar bij Ichthusboekhandel.nl met Bijbelse dagoverdenkingen, gebeden en informatie.

De belangstelling voor de Bijbelse Dagkalender2022 is onverminderd groot. Al vijfenzeventig jaar bieden veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen het aan als geschenk met Kerst of met de jaarwisseling.

Achttien protestantse predikanten bieden bemoedigende dagoverdenkingen voor stille tijd of aan tafel. Daarnaast bevat de Bijbelse Dagkalender mooie gebeden voor verschillende momenten.

Bij grotere aantallen van de Bijbelse Dagkalender 2022 neem contact op met Ichthusboekhandel.nl 079-3162081

* 10 stuks voor € 5,99 per stuk en bespaar 30%
* 50 stuks voor € 4,99 per stuk en bespaar 42%
* 100 stuks voor € 4,25 per stuk en bespaar 50%

NB:
Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Bijbelse Dagkalender 2022
€ 8,49
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2022 dagboek

Dag in dag uit 2022 is al 35 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke dagoverdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Naast deze paperbackeditie is dit Bijbels dagboek ook verkrijgbaar als Groot Letter editie en als Dagblokkalender 2022 . Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende Bijbellezers als gevorderden. Het Bijbels dagboek Dag in Dag uit 2022 wordt uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

Formaat: 13 x 19 cm.
2 dagen per pagina.

Voor grotere aantallen van Dag in Dag uit 2022 kunt u contact opnemen met Ichthusboekhandel.nl: 079-3162081.

Vanaf 10 stuks 5% korting
Vanaf 30 stuks 10% korting
Vanaf meer dan 100 stuks graag overleg met Ichthusboekhandel.nl

Dag in dag uit 2022 dagboek div. auteurs
€ 7,25
voorraad onbekend
Micha Scheurkalender 2022

De Micha Scheruralender voor 2022. Als scheurkalender om elke dag even stil te staan bij wat goed is om te doen volgens de Bijbel. Elke dag een bezinning, steeds praktische tips en zicht op een beter omgaan met de schepping. De Micha Scheurkalender 2022 kan uitstekend gebruikt worden als Bijbels dagboek aan tafel of als persoonlijke overweging om de dag te starten of af te ronden.

Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de HEER van je wil:niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God.' (Micha 6:8)

Wat een overzichtelijke opdracht! Alleen maar recht doen, trouw betrachten en nederig de weg te gaan van je God. Maar toch, hoe langer je erover nadenkt, hoe ingewikkelder en groter dat wordt. Want hoe weet je wat de HEER van je wil? Wat is nederigheid? En vooral: hoe kan je recht doen?

Om eerlijk te zijn: wij van Micha Nederland vinden dat ook niet altijd makkelijk. Maar het hoeft niet gelijk groot te zijn. Met kleine stapjes kun je al heel ver komen! In deze kalender hebben we 365 stukjes verzameld van mensen die bezig zijn om gerechtigheid te oefenen. Er zijn tips, recepten, meditaties, verhalen, gedichten, stripjes en nog veel meer.

Doe mee en bouw stapje voor stapje mee aan Gods koninkrijk!

Micha Scheurkalender 2022
€ 14,99
voorraad onbekend
Weet Scheurkalender 2022

Weet 2022 is de leukste christelijke scheurkalender voor nieuwsgierige jongeren. Een must have voor iedereen die zich graag bij kennis laat brengen op het gebied van geloof, natuur en wetenschap.

Waarom word je niet bruin achter het raam maar wel onder een zonnebank? Zijn gelovige mensen gezonder? Hoe praten mieren met elkaar? Krijg je ADHD van kleurstoffen? Wat deed Noach met alle mest op de ark?

Op deze (en heel veel andere) vragen vind je het antwoord in de nieuwe Weet Scheurkalender 2022: dé kalender voor nieuwsgierige jongeren en weetgrage ouderen! Iedere dag lees je een interessant weetje of een herkenbare vraag over geschiedenis, voedsel, natuur, de Bijbel, dino's, techniek, bizarre records, en nog veel meer.

Daar houdt het niet mee op, want je komt ook elke maand een pittige breinbreker en een vrolijke cartoon tegen!

Al met al is deze kalender een must have voor iedereen die zich graag bij kennis laat brengen op het gebied van geloof, natuur en wetenschap.

Weet Scheurkalender 2022
€ 14,95
voorraad onbekend
Dagtekstenboekje 2022

Het boekje met de Dagteksten 2022 is weer samengesteld door de Evangelische Broedergemeente, verschijnt in zestig talen en is de 292 jaargang.

Wil jij verbondenheid ervaren met christenen van over de hele wereld? Wil je een dagboek dat je gemakkelijk in je binnenzak of in je tas mee kunt nemen? Of wil je een keer iets anders dan een dagboek met een lange meditatie? Dan is het dagboek Dagteksten 2022 iets voor jou! Elke dag bevat drie elementen: twee Bijbelteksten en een lied. Eén Bijbeltekst komt uit het Oude Testament en één uit het Nieuwe Testament. Deze teksten worden op dezelfde dag door christenen over de hele wereld in hun eigen taal gelezen; dat is heel bijzonder! Het lied of gedicht wordt er door de Evangelische Broedergemeente bij gezocht.

Dagtekstenboekje 2022 EBG
€ 6,99
voorraad onbekend
Immanuel Dagoverdenkingen 2022

Immanuel Dagoverdenkingen 2022 is de 113e editie van het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel hervormde kring meewerken. Door middel van meditaties bij bijbelteksten uit verschillende vertalingen brengen zij het Evangelie dichtbij.

Elke dag dicht bij het Woord van God leven, wie wil dat niet? Soms heb je daar hulp bij nodig, bijvoorbeeld een dagboek waarin de auteurs de woorden uit de Bijbel dicht bij je brengen.

Deze uitgave nodigt uit om te lezen en te zingen. Naast persoonlijk gebruik is de uitgave ook geschikt voor gebruik in bredere kring, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen waarbij een opening vanuit de Schrift passend is.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: dr. J.F. Mol, predikant te Opeinde-Nijega-De Tike (eindredacteur), ds. M.A. Bos, predikant te Daarlerveen, ds. S. Boukes, predikant te Damwâld, ds. Y.R.M. Breemes, predikant te Hollandscheveld Nieuwlande-Geesbrug, ds. D. van Duijvenbode, predikant te Hoek van Holland, ds. K. Hage, predikant te Breukelen, ds. J. Prosman, beroepbaar predikant te Hoevelaken, ds. M. Treuren, predikant te Pijnacker, ds. M.H. Vastenhout, predikant te Eethen, ds. D. Westerneng, predikant te 's-Gravenpolder, ds. G. van Wolfswinkel, predikant te Everdingen en ds. J. Zondag, predikant te Dedemsvaart.

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Immanuel Dagoverdenkingen 2022
€ 8,25
voorraad onbekend
Mariakalender 2022

De Mariakalender 2022 is er weer. Sinds jaar en dag verschijnt deze dagscheurkalender en biedt een jaar lang vaste dagelijkse informatie, zoals: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan.

Op de achterzijde weer een bont geheel van inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

Voor het achterschild is dit jaar gekozen voor een paneel met daarop een afbeelding van de Madonna dell Granduca (omstreeks 1505) van de Italiaanse schilder Rafaël (* 1483 Urbino - 1520 Rome). Het werk hangt in het Palazzo Pitti in Florence.

Mariakalender 2022 Redactie
€ 11,99
voorraad onbekend
Banier 2022 dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een vertrouwd dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere en langere verhalen, gedichten en citaten.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden. Het bevat bijdragen van predikanten uit diverse kerkgenootschappen.

Deze uitgave is de gebonden uitgave van 1- x 14,4 centimeter en bevat ca. 736 pagina's.

Banier 2022 dagboekkalender
€ 13,95
voorraad onbekend
Goede Moed 2022
Goede Moed 2022
€ 10,25
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 STANDAARD

Deze standaarduitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jaren lang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Awisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bij elke dag wordt ook een leidsuggestie gedaan uit het Kerkboek.

Bijbels dagboek 2022 STANDAARD
€ 11,99
voorraad onbekend