Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek 2022

De Bijbelse dagboeken voor 2022 worden meestal in augustus 2021 verwacht en liggen dan op voorraad in de winkels van Ichthusboekhandel.nl. Een nieuw Bijbels dagboek kiezen voor het nieuwe jaar is een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een christelijk dagboek (gekoppeld aan 2022) helpt u om elke dag opnieuw de Bijbel te lezen en door de toelichting op de Bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een Bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen als blijk van waardering om leden van de kerk te bedanken voor hun (extra) inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken de levering van christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Bel of mail ons over informatie over de levering op uw adres en de mogelijke korting bij grotere aantallen.

Zoekt u voor u zelf een Bijbels dagboek voor 2022 of juist op een bepaalde doelgroep die niet specifiek aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen[/h3]

Bijbelse dagboeken kopen voor 2022 of bestellen doet u eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grote aantallen [u]Bel of Mail ons[/u]!

16 artikelen
pagina 1 van 2
Bijbelse Dagkalender 2022

De Bijbelse Dagkalender 2022 is weer beschikbaar bij Ichthusboekhandel.nl met Bijbelse dagoverdenkingen, gebeden en informatie.

De belangstelling voor de Bijbelse Dagkalender2022 is onverminderd groot. Al vijfenzeventig jaar bieden veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen het aan als geschenk met Kerst of met de jaarwisseling.

Achttien protestantse predikanten bieden bemoedigende dagoverdenkingen voor stille tijd of aan tafel. Daarnaast bevat de Bijbelse Dagkalender mooie gebeden voor verschillende momenten.

Bij grotere aantallen van de Bijbelse Dagkalender 2022 neem contact op met Ichthusboekhandel.nl 079-3162081

* 10 stuks voor € 5,99 per stuk en bespaar 30%
* 50 stuks voor € 4,99 per stuk en bespaar 42%
* 100 stuks voor € 4,25 per stuk en bespaar 50%

NB:
Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Bijbelse Dagkalender 2022
€ 8,49
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2022 dagboek

Dag in dag uit 2022 is al 35 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke dagoverdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Naast deze paperbackeditie is dit Bijbels dagboek ook verkrijgbaar als Groot Letter editie en als Dagblokkalender 2022 . Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende Bijbellezers als gevorderden. Het Bijbels dagboek Dag in Dag uit 2022 wordt uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

Formaat: 13 x 19 cm.
2 dagen per pagina.

Voor grotere aantallen van Dag in Dag uit 2022 kunt u contact opnemen met Ichthusboekhandel.nl: 079-3162081.

Vanaf 10 stuks 5% korting
Vanaf 30 stuks 10% korting
Vanaf meer dan 100 stuks graag overleg met Ichthusboekhandel.nl

Dag in dag uit 2022 dagboek div. auteurs
€ 7,25
voorraad onbekend
Immanuel Dagoverdenkingen 2022

Immanuel Dagoverdenkingen 2022 is de 113e editie van het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel hervormde kring meewerken. Door middel van meditaties bij bijbelteksten uit verschillende vertalingen brengen zij het Evangelie dichtbij.

Elke dag dicht bij het Woord van God leven, wie wil dat niet? Soms heb je daar hulp bij nodig, bijvoorbeeld een dagboek waarin de auteurs de woorden uit de Bijbel dicht bij je brengen.

Deze uitgave nodigt uit om te lezen en te zingen. Naast persoonlijk gebruik is de uitgave ook geschikt voor gebruik in bredere kring, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen waarbij een opening vanuit de Schrift passend is.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: dr. J.F. Mol, predikant te Opeinde-Nijega-De Tike (eindredacteur), ds. M.A. Bos, predikant te Daarlerveen, ds. S. Boukes, predikant te Damwâld, ds. Y.R.M. Breemes, predikant te Hollandscheveld Nieuwlande-Geesbrug, ds. D. van Duijvenbode, predikant te Hoek van Holland, ds. K. Hage, predikant te Breukelen, ds. J. Prosman, beroepbaar predikant te Hoevelaken, ds. M. Treuren, predikant te Pijnacker, ds. M.H. Vastenhout, predikant te Eethen, ds. D. Westerneng, predikant te 's-Gravenpolder, ds. G. van Wolfswinkel, predikant te Everdingen en ds. J. Zondag, predikant te Dedemsvaart.

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Immanuel Dagoverdenkingen 2022
€ 8,25
voorraad onbekend
Mariakalender 2022

De Mariakalender 2022 is er weer. Sinds jaar en dag verschijnt deze dagscheurkalender en biedt een jaar lang vaste dagelijkse informatie, zoals: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan.

Op de achterzijde weer een bont geheel van inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

Voor het achterschild is dit jaar gekozen voor een paneel met daarop een afbeelding van de Madonna dell Granduca (omstreeks 1505) van de Italiaanse schilder Rafaël (* 1483 Urbino - 1520 Rome). Het werk hangt in het Palazzo Pitti in Florence.

Mariakalender 2022 Redactie
€ 11,99
voorraad onbekend
Banier 2022 dagboekkalender

De 'Banier Dagboekkalender 2022' is een vertrouwd dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek diverse kortere en langere verhalen, gedichten en citaten.

Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden. Het bevat bijdragen van predikanten uit diverse kerkgenootschappen.

Deze uitgave is de gebonden uitgave van 1- x 14,4 centimeter en bevat ca. 736 pagina's.

Banier 2022 dagboekkalender
€ 13,95
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 STANDAARD

Deze standaarduitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jaren lang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Awisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bij elke dag wordt ook een leidsuggestie gedaan uit het Kerkboek.

Bijbels dagboek 2022 STANDAARD
€ 11,99
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2022 GROOT

De Groot Letter uitvoering van het Bijbels Dagboek Kracht voor elke dag 2022 is al jarenlang een begrip binnen de Gereformeerde kerken Vrijgemaakt en daarbuiten.

Afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen vanuit het Kerkboek.

Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Bijbels dagboek 2022 GROOT
€ 14,99
voorraad onbekend
Dag in dag uit (blokkalender 2022)

Dag in dag uit is al 35 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. De Dagblokkalender 2022 is ook nu weer leverbaar.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback (ISBN 9789033878442) en grote letter-editie (ISBN 9789033878466). Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

De Dagblokkalender Dag in Dag uit 2022 wordt geleverd als blok en schild. Elke dag heeft een eigen pagina die afgescheurd kan worden. De Dagblokkalender kan als scheurkalender helpen bij het geven van structuur.

Dag in dag uit (blokkalender 2022) div. auteurs
€ 13,99
voorraad onbekend
Handvol Koren 2022

Bijbels dagboek 2022 Een handvol koren is een uitgave van de GZB. Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning.

Het dagboek bevat bvoendien extra's, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers. Het dagboekje kost €12,99, maar liefst €8,- daarvan is bestemd voor het zendingswerk.

Medewerkers zijn onder anderen: ds. W. Verboom (Harderwijk), ds. L.J. Vogelaar (Indonesië), ds. M.J. Tekelenburg (Monster), ds. W. Poldervaart (Huizen), ds. G. Lustig (Frankrijk). Aan de overdenkingen voor jongeren wordt meegewerkt door onder anderen: Björn van Veelen (Indonesië), Nieske Selles (Ermelo), Heleen van der Sluijs (Bosnië), Danny en Tabitha Schurink (Genemuiden), Robert Duits (Albanië).

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Handvol Koren 2022 GZB
€ 12,95
voorraad onbekend