Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek 2024

De Bijbelse dagboeken voor 2024 worden meestal in augustus 2023 verwacht en liggen dan op voorraad in de winkels van Ichthusboekhandel.nl. Een nieuw Bijbels dagboek kiezen voor het nieuwe jaar is een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een christelijk dagboek (gekoppeld aan 2024) helpt u om elke dag opnieuw de Bijbel te lezen en door de toelichting op de Bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een Bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen als blijk van waardering om leden van de kerk te bedanken voor hun (extra) inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken de levering van christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Bel of mail ons over informatie over de levering op uw adres en de mogelijke korting bij grotere aantallen.

Zoekt u voor u zelf een Bijbels dagboek 2024 of juist voor een bepaalde doelgroep die niet specifiek aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen

Bijbelse dagboeken reserveren, c.q. kopen voor 2024 of bestellen doet u eenvoudig online bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grote aantallen Bel of Mail ons!

12 artikelen
pagina 1 van 2
Dagteksten 2023 (293e jaargang)

Het Dagteksten boekje 2023 wordt samengesteld door de Evangelische Broedergemeente (EBG). Het verschijnt in zestig talen en is de 293e jaargang.

Wil jij verbondenheid ervaren met christenen van over de hele wereld? Wil je een dagboek dat je gemakkelijk in je binnenzak of in je tas mee kunt nemen? Of wil je een keer iets anders dan een Bijbels dagboek met een lange meditatie? Dan is het dagboek Dagteksten 2022 iets voor jou! Elke dag bevat drie elementen: twee Bijbelteksten en een lied. Eén Bijbeltekst komt uit het Oude Testament en één uit het Nieuwe Testament.

Deze teksten worden op dezelfde dag door christenen over de hele wereld in hun eigen taal gelezen; dat is heel bijzonder! Het lied of gedicht wordt er door de Evangelische Broedergemeente bij gezocht.

Reserveer uw exemplaar of meerderen bij Ichthusboekhandel.nl, de plek voor goede Bijbelse Dagboeken.

Dagteksten 2023 (293e jaargang) Bijbels Dagboek NBV21
€ 7,25
voorraad onbekend
Dag in Dag uit 2023 (standaard)

Dag in dag uit 2023 is al 36 jaar een geliefd en mooi Bijbels Dagboek voor het nieuwe jaar. De 365 toegankelijke dagoverdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Naast deze paperbackeditie is dit Bijbels dagboek ook verkrijgbaar als Groot Letter editie en als Dagblokkalender 2023 . Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende Bijbellezers als gevorderden. Het Bijbels dagboek Dag in Dag 2023 wordt uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

Formaat: 13 x 19 cm.
2 dagen per pagina.

Vanaf 10 stuks 5% korting
Vanaf 30 stuks 10% korting
Vanaf meer dan 100 stuks graag overleg met Ichthusboekhandel.nl / 079-3162081.

Omdat dit een levering is tegen kostprijs kan alleen gebruik gemaakt worden van de inpakservice bij grotere aantallen tegen betaling.

Dag in Dag uit 2023 (standaard) Bijbels dagboek
€ 7,50
voorraad onbekend
Bijbelse Dagkalender 2023

De Bijbelse Dagkalender 2023 wordt samengesteld door verschillende predikanten uit de PKN en wordt jaarlijks door veel kerken gegeven als eindejaarscadeau met Kerst of als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers.

De belangstelling voor de Bijbelse Dagkalender is onverminderd groot. Al meer dan vijfenzeventig jaar bieden veel diaconieën, kerkelijke commissies en zorginstellingen het aan als geschenk met Kerst of met de jaarwisseling. Achttien protestantse predikanten bieden bemoedigende dagoverdenkingen voor stille tijd of aan tafel. Daarnaast bevat de Bijbelse Dagkalender mooie gebeden voor verschillende momenten.

Voor 2023 is gekozen voor een iets groter formaat met een grotere en een nog beter leesbare letter.

Neem voor grotere aantallen contact op met Ichthusboekhandel.nl of bel ons 079-3162081

€ 6,99 per stuk vanaf 10. ( = 22.25% korting)
€ 5,50 per stuk vanaf 50. ( = 38.82% korting)
€ 4,50 per stuk vanaf 100 of meer ( = 49.94% korting)

Bijbelse Dagkalender 2023 Diverse predikanten PKN
€ 8,99
voorraad onbekend
Banier 2023 dagboekkalender

'De Banier Dagboekkalender 2023' heeft in de loop van de jaren bij veel mensen een vertrouwde plaats gekregen. Het is een reformatorisch dagboek bij de Statenvertaling en de Psalmberijming 1773.

Voor elke dag is er een beknopte meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Per dag vindt u bovendien de gegevens over de datum met de zon- en maanstanden.

Verder staan er in dit dagboek verschillende korte en langere verhalen, gedichten en citaten.

De Dagboekkalender 2023 bevat bijdragen van predikanten uit diverse reformatorische kerkgenootschappen.

Banier 2023 dagboekkalender
€ 13,95
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2023 (standaard formaat)

Het bekende Bijbels Dagboek 2023 Kracht voor elke dag bevat: afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om één of enkele Bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een Bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Het Bijbels Dagboek 2023 bevat bijdragen van:

* Arthur Alderliesten,
* Wim de Bruin,
* Paul Egberts,
* Willem Griffioen,
* Lyanne de Haan-Wilts,
* Karin Koelewijn, Henk Koppelaar,
* ds. Marc Nabie,
* Martine Oldhoff,
* Neeltje Rietveld-de Jong,
* Jeroen Stomphorst en
* Alexander Veerman.

Het standaardformaat van het Bijbels dagboek is prettig leesbaar en gemakkelijk in het gebruik. Het Bijbels dagboek Kracht voor elke dag kopen kan eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl.

Bijbels dagboek 2023 (standaard formaat) Kracht voor elke dag
€ 11,99
voorraad onbekend
Bijbels dagboek 2023 (groot formaat)

Het bekende Bijbels Dagboek 2023 Kracht voor elke dag: afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om één of meerdere Bijbelboeken door te lopen.

Iedere bijdrage bestaat uit een Bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Het Bijbels Dagboek 2023 bevat bijdragen van:

* Arthur Alderliesten,
* Wim de Bruin,
* Paul Egberts,
* Willem Griffioen,
* Lyanne de Haan-Wilts,
* Karin Koelewijn, Henk Koppelaar,
* ds. Marc Nabie,
* Martine Oldhoff,
* Neeltje Rietveld-de Jong,
* Jeroen Stomphorst en
* Alexander Veerman.

Het Groot Letter formaat van Kracht voor elke dag, is prettiger leesbaar voor mensen met een leesbeperking en gemakkelijk in het gebruik. u kunt het Bijbels dagboek Kracht voor elke dag gemakkelijk online kopen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl

Bijbels dagboek 2023 (groot formaat) Kracht voor elke dag
€ 14,99
voorraad onbekend
Lichtstralen uit het woord 2023

Het Bijbels dagboek Lichtstralen uit het Woord 2023 is speciaal voor de evangelische christenen en helpt hen om op een afwisselende wijze elke dag een tekst te lezen en te begrijpen.

Tijd vrijmaken voor het lezen uit de Bijbel is soms moeilijk. Wat helpt is een korte overdenking met een heldere, praktische boodschap die je elke dag kunt lezen naast de Bijbel. Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2023 met aansprekende, heldere bijbelse inhoud.

Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. Op de achterkant staan korte verhalen, gedichten, citaten en mini-preekjes. Met zon- en maanstanden. Lichtstralen uit het Woord is voor veel evangelische gezinnen al jarenlang een vast en gewaardeerd onderdeel van hun dag.

Medewerkers aan de editie van de Lichtstralen uit het Woord 2023 zijn:

* Hans Arentsen,
* Ewout Arentsen,
* Jacques van der Bijl,
* Gerard den Boer,
* Gerard Kramer,
* Fenny van der Laan,
* Henk de Lange,
* Tonny Lievers,
* Robert Rozendal,
* Alinda Rutgers,
* Bert Streuper,
* Anne Schotanus,
* Simon Streuper,
* Yvan Thomas,
* Irma Torn,
* Ron Vellekoop,
* Marcel Verwaal,
* Gerhard Westerman,
* Marjolein Westerveld en
* Henk Jan Zwart.

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Lichtstralen uit het woord 2023 Bijbels dagboek
€ 11,99
voorraad onbekend
Kruimkens van s-Heeren tafel 2023

Het Bijbels dagboek Kruimkens 2023 helpt u de Bijbel beter begrijpen. Wilt u dagelijks bezig zijn met Gods Woord en bemoedigd worden door extra teksten, verhalen en quotes? Dan is Kruimkens van s-Heeren tafel een mooi Bijbel dagboek voor u.

Kruimkens van 's Heeren tafel wordt gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking. Ook wordt een te zingen Psalm of Gezang uit het Liedboek voor de Kerken (1973) opgegeven. Ten slotte wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld en staat op de achterkant een (vervolg)verhaal, gedicht of quote.

Medewerkers aan de overdenkingen van deze uitgave: drs. W.J.W. Scheltens uit Lunteren, ds. J. Swager uit Doornspijk, ds. S.A. Meijer uit Zutphen, ds. D.C. Hellinga uit Urk, ds. G.J. Mink uit Sliedrecht, ds. G. Oberink uit Urk, ds. A.C. Kelemen uit Urk en ds. T. Veenstra uit Kampen.

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Kruimkens van s-Heeren tafel 2023 Bijbels dagboek NBG 51
€ 13,99
voorraad onbekend
Immanuel Dagoverdenkingen 2023

Immanuel Dagoverdenkingen 2023 is de 11e editie van het Bijbels dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel hervormde kring meewerken. Door middel van meditaties bij Bijbelteksten uit verschillende vertalingen brengen zij het Evangelie dichtbij.

Elke dag dicht bij het Woord van God leven, wie wil dat niet? Soms heb je daar hulp bij nodig, bijvoorbeeld een dagboek waarin de auteurs de woorden uit de Bijbel dicht bij je brengen.

Deze uitgave nodigt uit om te lezen en te zingen. Naast persoonlijk gebruik is de uitgave ook geschikt voor gebruik in bredere kring, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen waarbij een opening vanuit de Schrift passend is.

Medewerkers aan deze uitgave zijn:

* mevr.ds. C.M. Baggerman-van Popering, predikant te Krimpen a/d IJssel (ZH),
* drs. J.Bos, pastor/kerkelijk werker te Rotterdam-Zuid (ZH) en Willemstad (NBr),
* ds. H. Engelsma, predikant te Wijnjewoude (Frl),
* mevr.ds. M.W. Gehrels, predikant te Tienhoven (Utr),
* ds. C. Hoek, predikant te Bedum (Gr),
* ds. W.P. van der Hoeven, em. predikant te Amersfoort (Utr),
* dr. J.F. Mol, predikant te Opeinde-Nijega-De Tike (Frl), eindredacteur,
* dr. H.A. Post, theoloog te Veenendaal (Utr),
* ds. W.F. Schormans, predikant te Voorburg (ZH),
* ds. C.H. Wesdorp, predikant te Zoetermeer (ZH),
* GTSV Voetius, theologisch dispuut te Amsterdam (NH): Rianne Bogerd-Looijen en Alex de Vreugd en
* GTSD Bonifatius, theologisch dispuut te Groningen (Gr): Lydia de Kok-Meeuse en Willem de Kok.

NB:
* Bij aanschaf van grotere aantallen kunt u contact opnemen met de winkel in Zoetermeer 079-3162081 of één van de andere Ichthusboekhandels. We hebben dan een staffelprijs.
* Omdat dit dagboekje tegen kostprijs wordt aangeboden, is de regeling van gratis inpakken niet van toepassing. Uiteraard wel tegen betaling van meerkosten.

Immanuel Dagoverdenkingen 2023 Bijbels dagboek
€ 8,50
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2023

Dag in dag uit is al 36 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. De Dagblokkalender 2023 is ook nu weer leverbaar.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback en grote letter-editie. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende Bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

De Dagblokkalender Dag in Dag uit 2023 wordt geleverd als blok en schild. Elke dag heeft een eigen pagina die afgescheurd kan worden. De Dagblokkalender kan als scheurkalender helpen bij het geven van structuur en houvast bij het ordenen en inrichten van de dag.

Voor grotere aantallen van Dag in Dag uit 2023 kunt u contact opnemen met Ichthusboekhandel.nl: 079-3162081.

Vanaf 10 stuks 5% korting
Vanaf 30 stuks 10% korting
Vanaf meer dan 100 stuks graag overleg met Ichthusboekhandel.nl

Omdat dit een levering is tegen kostprijs kan alleen gebruik gemaakt worden van de inpakservice bij grotere aantallen tegen betaling.

Dag in dag uit 2023 Bijbels Dagblokkalender
€ 14,99
voorraad onbekend