Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek jong volwassenen

13 artikelen
pagina 2 van 2
Bijna elke dagboek voor twintigers

Iedere dag de Bijbel lezen is in deze drukke en snelle tijd geen vanzelfsprekendheid.

Vooral jonge mensen die aan het begin staan van hun carrière, hun relatie of hun gezin - de twintigers - vinden het moeilijk om ruimte te vinden voor dagelijkse stille tijd. Speciaal voor hen schreef Rolf Robbe dit Bijna-elke-dagboek voor twintigers. Veertig weken lang biedt hij vijf korte, pakkende overdenkingen. Een dagboek dat dus ruimte biedt af en toe een dag over te slaan. Dit bijna-iedere-dagboek is opgebouwd rond vier thema's: omgaan met God, omgaan met je medemensen, omgaan met jezelf en omgaan met de schepping. Op deze wijze komt het hele leven van de twintiger in beeld. Binnen deze thema's kun je lezen over onderwerpen als Gods aanwezigheid ervaren, omgaan met gebroken relaties, genieten van de natuur, enzovoort. Je zult merken hoe actueel Gods boodschap is en hoe goed het is je denken, doen en willen elke dag op God af te stemmen. Bijna-elke-dagboek voor twintigers behoort tot de dagboekenreeks 'Bijna-elke-dagboek'.

Bijna elke dagboek voor twintigers Robbe
€ 16,99
voorraad onbekend
Een jonge vrouw naar Gods hart

Zijn prioriteiten boven die van jou stellen? Als je daar echt naar verlangt en je wilt weten wat dat allemaal inhoudt en hoe dat in je leven van elke dag werkt, ga dan met dit boek aan de slag.

Elizabeth George wil met jou over o.a. de volgende onderwerpen spreken:

* Groeien in je geloof
* Het kiezen van juiste vrienden
* Goed kunnen opschieten met je (t)huisgenoten
* Wijze keuzes maken voor de toekomst
* Strijden tegen verleiding

Als je gaat lezen, zul je ontdekken dat je begonnen bent aan een geweldig avontuur dat een leven lang duurt – het worden van een vrouw naar Gods hart! Geniet van de: Het antwoord van je hart-gedeelten, die speciaal voor jouw geschreven zijn. De praktische Dingen die je vandaag kunt doen-paragraaf in elk hoofdstuk, kan je helpen vooruitgang te boeken in je verlangen naar een oprecht leven tot eer van Hem.

Een jonge vrouw naar Gods hart George, Elizabeth
€ 12,95
voorraad onbekend
Dagelijkse broodkruimels

Het bijbelse dagboek Dagelijkse broodkruimels bevat materiaal wat afkomstig is van de website dagelijksebroodkruimels.nl. In het dagboek staan Bijbelcitaten uit de Herziene Statenvertaling, gedichten, illustraties en overwegingen vanuit deze community.

Dagelijkse Broodkruimels is een van de online communities van christenen die samen gestalte geven aan het lichaam van Christus. Door creatief talent een platform te geven maken zij Gods koninkrijk meer en meer zichtbaar. Elke dag. Wereldwijd.

De community telt zo'n 100 vrijwilligers. Ieder lid deelt op eigen wijze zijn talent met een groot en groeiend publiek. Dit doen ze in allerlei vormen; van blog tot afbeelding en van gedicht tot video. Zij noemen deze creaties 'kruimels'.

Dagelijks inspireren zij meer dan 100.000 mensen met het Woord van God. Ze doen dit online én offline. Hun website heeft miljoenen bezoekers per jaar en is de basis van de inmiddels snelgroeiende community hierachter. Hun producten en diensten worden door een groot publiek in binnen- en buitenland omarmd.

'Talent ontwikkelen en delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het brood dat Leven geeft.' Dat is samengevat de missie van Dagelijkse Broodkruimels. Dit dagboek is het eerste boek dat zij uitgeven.

Het mooie aan dit dagboek is dat het gemaakt is door mensen zoals jij en ik. Mensen die ervoor gekozen hebben om (soms door twijfel heen) hun geloof in de praktijk te brengen. Door geloof kunnen onvoorziene en unieke dingen ontstaan. Mijn gebed is dat dit dagboek je mag uitdagen en inspireren om dagelijks je geloof toe te passen in de praktijk. Want alle grote dingen beginnen klein en alle kleine dingen dragen bij aan het grote geheel. Alle eer aan God die het geloof geeft!
- Bram Markus (van Dagelijkse Broodkruimels)

Dagelijkse broodkruimels Broodkruimels, Dagelijkse
€ 24,95
voorraad onbekend