Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek voor stellen

Een Bijbels dagboek voor stellen vind je bij Ichthusboekhandel, de winkels met een ruim aanbod en een goede keuze.

Voor echtparen hebben wij een aanbod van Bijbelse dagboeken wat zowel gericht is op geloofsopbouw, maar ook voor gezamenlijke Bijbelstudie.

Kopen in de winkels of bestellen via onze website van een christelijk dagboek voor gehuwden is eenvoudig en er is een ruime keuze.

Liefde is

Liefde is... een Bijbels dagboek van Gary Chapman voor samen. Ontdek dat praten de levensader is van elke (liefdes)relatie.

'Liefde is...' biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor koppels. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Liefde is... toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van 'De vijf talen van de liefde'. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren. Met 'Liefde is...' kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.

Liefde is Chapman, Gary
€ 23,99
voorraad onbekend
365x liefdestalen

Hoe laat je je partner zien dat je van hem of haar houdt? Een dagboek kan je helpen om dat te ontdekken:

De vijf liefdestalen zijn daarvoor een manier van denken: je kunt je liefde laten blijken door samen te zijn, bemoedigende woorden te spreken, cadeaus te geven, de ander te dienen en door elkaar aan te raken.

Wil je de vijf liefdestalen in praktijk leren brengen, om samen met je partner je relatie te versterken?

Met dit dagboek krijgen jullie handreikingen om dichter naar elkaar toe te groeien. Je leert elkaar je liefde te tonen op een manier die overkomt. Dagelijks sta je even stil bij je relatie en werk je daar op een leuke en opbouwende manier aan. En dat loont!

Deze korte en inspirerende overdenkingen zijn bedoeld om als stel samen te lezen. Elke overdenking in dit boek bestaat uit een bijbeltekst, een praktische boodschap van Gary Chapman en een gebed.

365x liefdestalen Chapman, Gary
€ 24,-
voorraad onbekend
Dicht bij God, dicht bij elkaar

Een mooi gebonden boek met 40 overdenkingen voor (pas)getrouwde stellen.

Willen jullie samen aan de slag met jullie relatie met elkaar en met God? Dit boek kan helpen om die relaties te versterken!

De overdenkingen zijn inspirerend en tegelijk heel praktisch. Er wordt veel gebruik gemaakt van voorbeelden van bijvoorbeeld huwelijken uit de Bijbel. Verschillende onderwerpen komen aanbod, zoals: ruzie maken en acceptatie.

Ook heel geschikt om cadeau te doen bij een verloving of huwelijk!

Ina van der Beek schreef eerder vele gedichtenbundels, familieromans en kinderboeken. Ook heeft ze diverse succesvolle dagboeken en bundels met overdenkingen op haar naam staan. Iedere maand schrijft ze een column op de website van de hervormde gemeente in Harmelen.
Voor het magazine Elisabeth schrijft ze columns en boekbesprekingen.

Dicht bij God, dicht bij elkaar Beek, Ina van der
€ 14,50
voorraad onbekend
Samen is...

Met het dagboek Samen is... van Henk en Ruth Stoorvogel word je als man en vrouw een jaar lang uitgedaagd om betekenis te geven aan wat jullie 'samen is...'.

Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allbei met je eigen antwoord invult. Wat wordt bedoeld met dit Bijbelvers? Hoe breng jij een probleem bij God? En wat doe je 'samen'? Hoe geef je daar invulling aan?

Vanuit hun eigen ervaring hebben Henk en Ruth Stoorvogel voor een heel jaar invulvragen en opdrachten bedacht die je relatie verdiepen en verrijken.

Samen is... Stoorvogel, Henk; Stoorvogel, Ruth
€ 22,99
voorraad onbekend