Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek voor stellen

Een Bijbels dagboek voor stellen vind je bij Ichthusboekhandel, de winkels met een ruim aanbod en een goede keuze.

Voor echtparen hebben wij een aanbod van Bijbelse dagboeken wat zowel gericht is op geloofsopbouw, maar ook voor gezamenlijke Bijbelstudie.

Kopen in de winkels of bestellen via onze website van een christelijk dagboek voor gehuwden is eenvoudig en er is een ruime keuze.

Liefde is

Het Bijbels dagboek van Gary Chapman voor samen heet: liefde is.... Ontdek door dagelijks tijd met elkaar te delen dat praten de levensader is van elke (liefdes)relatie.

'Liefde is...' biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor stellen. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Het dagboek Liefde is, is daarmee toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van de vijf talen van de liefde. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren.

Met 'Liefde is...' kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.

Liefde is Chapman, Gary
€ 23,99
voorraad onbekend
Dicht bij God, dicht bij elkaar

Een mooi gebonden boek met 40 overdenkingen voor (pas)getrouwde stellen.

Willen jullie samen aan de slag met jullie relatie met elkaar en met God? Dit boek kan helpen om die relaties te versterken!

De overdenkingen zijn inspirerend en tegelijk heel praktisch. Er wordt veel gebruik gemaakt van voorbeelden van bijvoorbeeld huwelijken uit de Bijbel. Verschillende onderwerpen komen aanbod, zoals: ruzie maken en acceptatie.

Ook heel geschikt om cadeau te doen bij een verloving of huwelijk!

Ina van der Beek schreef eerder vele gedichtenbundels, familieromans en kinderboeken. Ook heeft ze diverse succesvolle dagboeken en bundels met overdenkingen op haar naam staan. Iedere maand schrijft ze een column op de website van de hervormde gemeente in Harmelen.
Voor het magazine Elisabeth schrijft ze columns en boekbesprekingen.

Dicht bij God, dicht bij elkaar Beek, Ina van der
€ 14,50
voorraad onbekend
Samen is...

Met het dagboek Samen is... van Henk en Ruth Stoorvogel word je als man en vrouw een jaar lang uitgedaagd om betekenis te geven aan wat jullie 'samen is...'.

Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allbei met je eigen antwoord invult. Wat wordt bedoeld met dit Bijbelvers? Hoe breng jij een probleem bij God? En wat doe je 'samen'? Hoe geef je daar invulling aan?

Vanuit hun eigen ervaring hebben Henk en Ruth Stoorvogel voor een heel jaar invulvragen en opdrachten bedacht die je relatie verdiepen en verrijken.

Samen is... Stoorvogel, Henk; Stoorvogel, Ruth
€ 22,99
voorraad onbekend
Stille tijd voor stellen

Stille tijd voor stellen is een bijbels dagboek voor (jonge) echtparen wat hen helpt om persoonlijk en samen tijd te hebben met God en hun relatie met God en elkaar te verdiepen.

Tijd nemen voor elkaar kan moeilijk zijn, maar het is ongelofelijk belangrijk voor het opbouwen van een gezonde relatie. Dit 365-dagen-dagboek Stille tijd voor stellen geeft frisse inzichten, bemoedigende bijbelgedeeltes, boeiende vragen om over na te denken en inspirerende gebeden.

Of mensen nu nog maar pasgetrouwd zijn, of hun hele leven lang al bij elkaar zijn, samen tijd voor God maken is de beste manier voor stellen om de dag te beginnen of te eindigen.

Uit de serie A little God time - diverse auteurs.

Stille tijd voor stellen
€ 22,50
voorraad onbekend