Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek voor stellen

Een Bijbels dagboek voor stellen vind je bij Ichthusboekhandel, de winkels met een ruim aanbod en een goede keuze.

Voor echtparen hebben wij een aanbod van Bijbelse dagboeken wat zowel gericht is op geloofsopbouw, maar ook voor gezamenlijke Bijbelstudie.

Kopen in de winkels of bestellen via onze website van een christelijk dagboek voor gehuwden is eenvoudig en er is een ruime keuze.

Liefde is

Het Bijbels dagboek van Gary Chapman voor samen heet: liefde is.... Ontdek door dagelijks tijd met elkaar te delen dat praten de levensader is van elke (liefdes)relatie.

'Liefde is...' biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor stellen. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Het dagboek Liefde is, is daarmee toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van de vijf talen van de liefde. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren.

Met 'Liefde is...' kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.

Liefde is Chapman, Gary
€ 26,-
voorraad onbekend
Stille tijd voor stellen

Het Bijbels dagboek: Stille tijd voor stellen is bedoeld voor (jonge) echtparen. Het helpt om persoonlijk én samen tijd te hebben met God en zo je relatie met God én elkaar te verdiepen.

INKIJKEXEMPLAAR Stille Tijd voor Stellen

Tijd nemen voor elkaar kan moeilijk zijn, maar het is ongelofelijk belangrijk voor het opbouwen van een gezonde relatie. Dit 365-dagen-dagboek Stille tijd voor stellen geeft frisse inzichten, bemoedigende Bijbelgedeelten, boeiende vragen om over na te denken en inspirerende gebeden.

Of mensen nu nog maar pasgetrouwd zijn, of hun hele leven lang al bij elkaar zijn, samen tijd voor God maken en Zijn Woord, is de beste manier voor stellen om de dag te beginnen of te eindigen.

Uit de serie A little God time - diverse auteurs.

Thema:
Bijbels dagboek voor stellen | christelijk dagboek voor stellen.

Stille tijd voor stellen
€ 24,99
voorraad onbekend
Paradijsbloem

Het huwelijk wordt wel een paradijsbloem genoemd. Iets moois uit het paradijs wat de Heere na de zondeval heeft overgelaten. Om een bloem mooi te houden en te laten bloeien, is er aandacht en onderhoud nodig. Dat geldt ook voor het huwelijk.

Dit dagboek bij de Bijbel wil echtparen helpen om hun huwelijk te onderhouden, om als man en vrouw te leven zoals God dat vraagt. Op diverse facetten van het huwelijksleven wordt ingegaan. Telkens wordt er geluisterd naar wat Gods Woord erover zegt.

Aan het eind van ieder dagboekstukje staat een vraag, een stelling of een opdracht om er als
echtpaar over te denken of te spreken. Vooral bedoeld om allerlei praktische en geestelijke zaken samen met Gods hulp in praktijk te brengen. Zo mag het huwelijk als een paradijsbloem (gaan) bloeien, tot zegen voor elkaar en tot eer van God.

Aan dit dagboek werken de volgende auteurs mee uit de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Gereformeerde Gemeenten en de Hersteld Hervormde Kerk:

Mevr. J.C. ter Beek-Westerink - H. Bor - ds. J.J. van Eckeveld - ds. A.A. Egas - H. van Groningen - ds. W. Harinck - ds. P.C. Hoek - mevr. A. Hoogenboom- Versluis - ds. J. Joppe - ds. K.J. Kaptein - ds. M.A. Kempeneers - ds. W.E. Klaver - W. de Kloe - ds. S. Maljaars - J.H. Mauritz - ds. R.W. Mulder - ds. N. den Ouden - W.K. Petersen - ds. G.J. Post - ds. Joh. Post - ds. A.J.T. Ruis - ds. D.W. Tuinier - ds. A.C. Uitslag - ds. A.T. Vergunst - ds. W. Visscher -
W. Visser

Paradijsbloem Joppe, J.
€ 23,90
voorraad onbekend