Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbels dagboek vrouwen

13 artikelen
pagina 2 van 2
Toeval bestaat niet

Natuurlijk is er voor elke dag wel een Bijbeltekst te 'vinden', maar in dit bijzondere dagboek gaat het om 'krijgen'. Elke dag kan de lezer blindelings een kaartje pakken waarop vervolgens te lezen staat welke tekst aan de beurt is. Zo krijgt de lezer iedere dag iets mee.

Toeval bestaat niet biedt voor elke dag een tekst, een paar zinnen, een klein gedichtje, een moment van bewustwording of een eyeopener, om mee te nemen onderweg, de dag door, bij zon en regen, vreugde en verdriet. Elke dag een cadeautje, om uit te pakken en te koesteren. Dit boek heeft niet als doel om teksten uit te leggen of kennis over te dragen, maar om het wonder van geloven te vangen. Laagdrempelig, lichtvoetig en blij.

Joke Verweerd vierde dit jaar haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Haar romans haalden alle christelijke bestsellerlijstjes: De wintertuin, De rugzak, Permissie, Paradiso, Snoeitijd en Op de huid. Snoeitijd won in 2005 de Publieksprijs Christelijk Boek. Enkele van haar romans werden in het buitenland vertaald. Joke Verweerd publiceerde ook verhalen- en dichtbundels.

Toeval bestaat niet Verweerd, J.
€ 25,99
voorraad onbekend
Heer, ik luister

Elke dag luisteren naar de woorden van Jezus - heel persoonlijk, voor jou. Ontdek zijn liefde voor jou, en laat die je hele leven doorstromen.

Een 365-dagendagboek dat méér is dan een bijbelstudie: het is een ontmoeting.

Het dagboek is duurzaam uitgegeven met harde kaft en een handig leeslint.

Ontmoet Jezus elke dag van het jaar!

Heer, ik luister Chapian, Marie
€ 18,50
voorraad onbekend
Jouw tijd met God

Priscilla Docter-Agteres, zelf moeder van vijf kinderen, neemt je in 'Jouw tijd met God' mee op een avontuurlijke reis met God. Ze laat zien hoe je elke dag met God kunt leven.

Dat maakt je leven als vrouw de moeite waard, ook als je agenda als drukbezette moeder overvol is.

Priscilla Docter-Agteres diept prachtige, verrassende Bij belteksten op die zij concreet weet toe te passen in de hectiek van het moederschap. Met haar heldere en meeslepende stijl zal zij met 'Jouw tijd met God' de harten van vele (jonge) moeders weten te veroveren.

Jouw tijd met God Docter- Agteres, Priscilla
€ 15,99
voorraad onbekend