Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelse Dagboeken voor 2019

De bijbelse dagboeken voor 2019 zijn weer volop binnen en liggen op voorraad. Een goed moment om even langs te komen bij Ichthusboekhandel. Een bijbels dagboek (gekoppeld aan het jaar) helpt u om elke dag opnieuw de bijbel te lezen en door de toelichting op de bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

Veel kerken kopen elk jaar een bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen om leden van de kerk te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Vraag naar de korting bij grotere aantallen.

Zoekt u op bepaalde categorie die niet aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen

Voor bijbelse dagboeken kopen of bestellen gaat u naar Ichthusboekhandel.

15 artikelen
pagina 1 van 2
Bijbelse Dagkalender 2019

De Bijbelse Dagkalender 2019 verschijnt dit jaar voor de 73e keer en is een zeer leesbaar christelijk dagboek bij een dagelijks meditatief moment, bij stille tijd of huiselijk gebruik.

De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in de zondagse diensten. Dankzij dit rooster komt elk jaar een groot deel van de Schrift aan de orde.

Achter in de bijbelse dagkalender zijn gebeden opgenomen voor dagelijks gebruik en bij belangrijke momenten in ons leven. Dankzij het register op de website is snel terug te vinden wanneer welke bijbeltekst wordt besproken.

Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar achttien predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland.

Bij grotere aantallen verzenden wij gratis of leveren aan huis/kerk/locatie af op een nader af te spreken moment.

STAFFEL:

Vanaf 10 stuks kosten de Bijbelse Dagkalender € 5,85 per stuk (U bespaart dan 27%)

Vanaf 50 stuks kost de Bijbelse Dagkalender € 4,90 per stuk en zo bespaart u dan 39%!

Vanaf 100 stuks kosten ze € 4,10 per stuk!

Omdat deze staffel sterk afwijkt kunnen wij die (nog) niet automatisch verwerken via onze website. Bel daarom met 079-3162081 en wij helpen u eenvoudig met het afwikkelen van de facturering en de betaling.

Bijbelse Dagkalender 2019
€ 7,99
voorraad onbekend
Volharding 2019

Het bijbels dagboek Volharding 2019, bij de Herziene Statenvertaling verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een eigentijds, actueel geschreven christelijk dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling.

Volharding is een bijbels dagboek wat helder geschreven is, praktisch en geschikt voor gebruik als gezin, of voor persoonlijke ondersteuning bij het dagelijks bijbellezen.

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.

Medewerkers aan deze uitgave zijn:

ds. C.J. Droger te Vlaardingen, drs. I.A. Kole te Berkenwoude, dr. M.J. de Vries te Papendrecht, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, dhr. W. Büdgen te Moerkapelle, ds. T.W. van Bennekom te Goes, ds. G. van den Berg te IJsselmuiden, ds. M. Visser te Nunspeet, ds. A. Baas te Amstelveen, ds. P.L. de Jong te Rotterdam, ds. S. Meijer te Zutphen en ds. C. Bos te Benschop.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Volharding 2019
€ 8,95
voorraad onbekend
Voor Hart en Huis 2019

Voor Hart en Huis 2019 is een bijbels dagboek met een voor veel mensen vertrouwd gezicht. Het is gebaseerd op de Statenvertaling en de Psalmen uit 1773.

Iedere maand wordt één specifiek Bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een korte meditatie toegelicht en wordt een te zingen Psalm uit de berijming 1773 voorgesteld.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. D.J. Budding te Elspeet, ds. H. Paul te Moerkapelle, ds. A. van Heteren te Urk en ds. N. van der Want te Barneveld. Predikanten zijn afkomstig uit de Gereformeerde gezindte.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Voor Hart en Huis 2019
€ 8,95
voorraad onbekend
Honigdroppels 2019

Honigdroppels is een geliefd bijbels dagboek bij de Statenvertaling, dat in 2019 voor de 135e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst.

Daarnaast wordt een te lezen schriftgedeelte genoemd en een Psalm of Gezang om te zingen. Tot slot bevat de achterpagina van iedere dag een overdenking van C.H. Spurgeon en wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld.

Medewerkers aan deze uitgave:

ds. M. Baan uit Veenendaal, ds. D.J. Budding uit Nunspeet, ds. J. van Amstel uit Ede, ds. A.G.M. Weststrate uit Biezelinge, ds. H. Polinder van Urk en ds. J. Koppelaar uit Katwijk aan Zee.

Honigdroppels 2019
€ 11,95
voorraad onbekend
Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019

Kruimkens van 's Heeren tafel 2019 wordt als bijbels dagboek gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking.

Ook wordt een te zingen Psalm of Gezang uit het Liedboek voor de Kerken (1973) opgegeven. Ten slotte wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld en staat op de achterkant een (vervolg)verhaal of gedicht.

Medewerkers aan de overdenkingen van deze uitgave:

drs. W.J.W. Scheltens uit Lunteren, ds. J. Swager uit Doornspijk, ds. S.A. Meijer uit Zutphen, ds. D.C. Hellinga uit Urk, ds. G.J. Mink uit Sliedrecht, ds. G. Oberink uit Urk, ds. A.W.W. de Ruiter uit Genderen, ds. D.C. Groenendijk uit Klundert en ds. T. Deelstra uit Krabbendijke.

Voor grotere aantallen van het Bijbels dagboek Kruimkens neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019
€ 11,95
voorraad onbekend
Filippus 2019

Het Filippus dagboek 2019 is een praktisch en geliefd bijbels dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het dagelijks bijbellezen.

Voor elke dag is er een schriftlezing uit de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), een korte meditatie en een lied. Iedere predikant verzorgt een maand lang een tekstuitleg in beknopte en pakkende, concrete bewoordingen.

Dit is het dagboek van de Gereformeerde Evangelisatievereniging Filippus. het is bedoeld voor persoonlijk en gezinsgebruik, maar ook ideaal als dagboekje voor verspreiding.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Eindredacteur: ds. J. de Jong te Baambrugge.

Overige medewerkers zijn: ds. J. Swager te Almkerk, mevr. ds. H.J. Paas te Nijverdal, ds. H. Biesma te Leusden, ds. M.P. Vis te Sint Jansklooster, ds. P. Rozeboom te Aldeboarn, mevr. ds. A. Haasnoot te Rijnsburg, mevr. ds. S. van Meggelen te Almkerk, ds. L. Prinsen te Amersfoort, ds. E.R.V. Schuddebeurs te Houten, ds. A.C. Verweij te 's-Gravenzande, ds. D.J. Versloot te Woerden en mevr. ds. C.M. Blokland-den Hertog te Geldermalsen.

Voor grotere aantallen van het Filippus Dagboek 2019 neemt u contact met Ichthusboekhandel [tel+ 31793162081] op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Filippus 2019
€ 6,95
voorraad onbekend