Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelstudie voor beginners

Een Bijbelstudieboek voor beginners? Wat is er leuker en meer zinvol om met andere mensen samen te ontdekken wat de bijbel en haar boodschap betekent? Ichthusboekhandel heeft boeken op voorraad die helpen om daar mee aan de slag te gaan.

Voor beginners met bijbelstudie is er veel materiaal beschikbaar. Dat kan gaan over de alpha-cursus, maar ook over ontdekkingsgroepen.

Ichthusboekhandel is de plek voor bijbelstudiemateriaal

Een kwestie van leven

* Heeft het leven zin?
* Komt er nog iets na de dood?
* Als God er is, waar is Hij dan?
* Wat weten we eigenlijk over Jezus?
* En wat kan Hij voor ons betekenen?

In de ALPHA cursus gaat men vragen niet uit de weg. Nicky Gumbel komt met eerlijke antwoorden, in een taal die iedereen kan begrijpen. Het christelijk geloof "saai, onwaar en achterhaald"? Integendeel! Het is avontuur. Gumbel wijst de weg naar een authentiek geloof, dat in deze tijd verrassend veel te zeggen heeft.

"Dit boek... stelt Jezus centraal: de boeiendste en aantrekkelijkste persoonlijkheid die je kunt leren kennen." (Arnold van Heusden)

"Geloven heeft met God, maar ook met ons hele bestaan te maken. Dat wordt ons hierin wel heel duidelijk gemaakt." (Prof. dr. C. Graafland)

(Nicky Gumbel studeerde rechten in Cambridge en theologie in Oxford. Hij werkte enkele jaren als advocaat en is inmiddels al weer jaren een van de predikanten van een Anglicaanse kerk in Londen: de Holy Trinity Brompton.

Een kwestie van leven Gumbel, Nicky
€ 14,95
voorraad onbekend
Jezus beter begrijpen

Een pakkende, begrijpelijke bijbelstudieboekje met gespreksvragen over het leven van Jezus. Voor mensen die de Bijbel beter willen begrijpen en samen bezig willen zijn rond geloofsopbouw en verdieping.

Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Dat is dit bijbelstudieboekje over het Evangelie van Johannes. Er is geen voorkennis nodig, al gaat dit boek wel de diepte in. De serie de bijbel beter begrijpen is met name gericht op bijbelstudiegroepen, maar persoonlijk gebruik kan ook uitstekend. Allerlei verwerkingsopdrachten en gespreksvragen maken het gemakkelijk om de stof toe te passen op het eigen leven. Door zo met het Evangelie van Johannes bezig te zijn, ga je meer begrijpen van de centrale persoon van het christelijk geloof, Jezus Christus.

Jezus beter begrijpen is het eerste deel van de serie 'de Bijbel beter begrijpen' – een groeiende serie bijbelstudieboeken voor startende bijbellezers met verdiepende gespreksvragen.

Jezus beter begrijpen Jong, N. de
€ 11,99
voorraad onbekend
Bouwen op de basis
Bouwen op de basis Goedhart, Kees
€ 10,95
voorraad onbekend
Jezus onze bestemming
Jezus onze bestemming Busch
€ 9,95
voorraad onbekend