Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelstudie voor mannen

Bijbelstudie boeken voor mannen zijn er volop bij Ichthusboekhandel. Met andere mannen nadenken over de grote vragen van de Bijbel. Hoe sta je als man of vader én christen praktisch in het leven. Genoeg om daar samen met andere mannen over door te praten en te studeren aan de hand van de Bijbel.

Ichthusboekhandel heeft veel Bijbelstudieboeken voor mannen op voorraad en kan u daar desgewenst goed over informeren.

Kom eens rustig langs op een zaterdag of of kijk eens goed rond in één van onze winkels. Het bijbelstudiemateriaal is dan in te kijken en we kunnen meestal ook een goed advies geven bij specifieke onderwerpen. Uiteraard is er ook veel al te zien en te kopen op onze website.

Je bijbel ontdekken jonge man

Jim George schreef het boek: Je Bijbel ontdekken voor een jongeman. Ga het avontuur aan – een ontdekkingsreis in Gods Woord. Beschouw jij de Bijbel als zomaar een oud boek uit een grijs verleden? Dan moet je je mening toch echt herzien.

In Gods Woord vind je de hulp die je nodig hebt voor alle dingen waarmee jonge mannen zoals jij tegenwoordig te maken krijgen. Verleiding. Groepsdruk. Geaccepteerd worden. Verantwoordelijkheden. Omgaan met je ouders. Vrienden. En meisjes.

De Bijbel zal je leven écht beter maken wanneer jij besluit dat je wilt weten wat erin staat.

En daar gaat dit boek over: je Bijbel ontdekken en tot je persoonlijke gids maken bij alles wat je doet. Je vindt er veel goede tips in over het onderzoeken van Gods Woord en hoe je er zo veel mogelijk nut van kunt hebben.

Je zult ontdekken dat Bijbelstudie een geweldig avontuur is, waar je nooit genoeg van krijgt!

Jim George is de auteur van o.a. Een jonge man naar Gods hart en De Bijbel in beeld in 66×10 minuten. Hij is afgestudeerd aan Talbot Theological Seminary.

Je bijbel ontdekken jonge man George, Jim
€ 14,95
voorraad onbekend
In gesprek

Jezus heeft in zijn leven op aarde veel mensen ontmoet. Hij voerde boeiende gesprekken die vaak getuigden van grote wijsheid en bewogenheid.

Deze ontmoetingen kunnen ons veel leren en leveren voldoende gespreksstof op. Immers, Jezus spreekt ook ons aan.

Jezus ging met mensen in gesprek. Hij deed dat in huis en op straat, in de tempel en in de synagoge. Tijdens deze ontmoetingen kwam niet zelden het hele leven aan de orde. In dit boek worden zeven van zulke ontmoetingen besproken. Ontmoetingen met een geleerde man, een dorstige vrouw, een wanhopige moeder, een op heterdaad betrapte zondares, een nieuwsgierige koning, een gelukkige misdadiger en een ongelovige gelovige.

Klik hier om een leesfragment te openen.

'In gesprek' wil ons laten ontdekken dat Jezus ook nu met ons in gesprek gaat. Hij spreekt ons immers aan, in zijn Woord, door de prediking, in ontmoetingen met anderen. En terwijl Hij dat doet, probeert Hij ons hart te raken en ons leven te veranderen.

H.J. van der Veen is predikant in de Hervormde gemeente te Sliedrecht. Eerder schreef hij het boek 'In Zijn spoor. Bijbelstudies over discipelschap.

In gesprek Veen, H.J. van der
€ 13,99
voorraad onbekend
Bergrede  jubileumuitgave

De Bergrede: de grondwet van het Koninkrijk der Hemelen. 'Ik geloof met mijn hele hart dat God de Bijbel heeft gegeven aan gewone mensen', schrijft Henk Binnendijk in zijn voorwoord bij het Bijbelstudieboek 'De Bergrede' wat hij schreef.

Daarom, zo zegt hij, wil hij met dit boek op de achtergrond blijven en de Bijbel op de voorgrond plaatsen. Want naast de gave van zijn Zoon is de Bijbel het grootste geschenk van God aan de mensen.

Henk Binnendijk weet met zijn bondige schrijfstijl de Bijbelse waarheden te verduidelijken voor een groot publiek. 'De Bergrede' is een handzame leidraad voor Bijbellezers - beginnend of (ver)gevorderd. het is een ideale uitgave voor bijbelstudiegroepen en huiskringen en wordt door velen gebruikt. Bevat ook gespreksvragen.

Bergrede jubileumuitgave Binnendijk, Henk
€ 18,99
voorraad onbekend
Onderweg met Mozes
Onderweg met Mozes Stoorvogel, Henk
€ 14,99
voorraad onbekend
Onderweg met Jozua
Onderweg met Jozua Stoorvogel, Henk
€ 14,50
voorraad onbekend
Onderweg met Simson
Onderweg met Simson Stoorvogel, Henk
€ 14,99
voorraad onbekend
Onderweg met petrus
Onderweg met petrus Stoorvogel, Henk
€ 14,99
voorraad onbekend
Onderweg met Paulus
Onderweg met Paulus Stoorvogel, Henk
€ 14,50
voorraad onbekend
Onderweg met de Samaritaan
Onderweg met de Samaritaan Stoorvogel, Henk
€ 14,99
voorraad onbekend
Onderweg met Jozef
Onderweg met Jozef Stoorvogel, Henk
€ 14,99
voorraad onbekend
Bouwers in de eerste gemeenten

Bijbelstudieboekje uit de Kringserie van Arkmedia over mensen rondom Paulus door Rene van Loon.

Dit boekje in de Kringserie bevat 10 studies over inspiratie en bemoediging. Het vertelt het verhaal over hoe God door Zijn Geest werkt door mensen heen.

De personages van de bouwers van de eerste gemeenten komen zo dichterbij en bieden een spiegel voor hoe wij aan de slag zouden kunnen gaan.

Elk hoofdstuk bevat bijbelstudievragen. Deze gespreksvragen zijn prima geschikt voor bijbelstudiegroepen en huiskringen.

Bouwers in de eerste gemeenten Loon, Rene
€ 10,99
voorraad onbekend
Pelgrim met God
Pelgrim met God Markus, Arjan
€ 14,99
voorraad onbekend