Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

bijbelstudie voor tieners

Bijbelstudie voor tieners is uitdagend en helpt hen in een belangrijke leeftijdsfase. Ichthusboekhandel heeft Bijbelstudiematerialen voor tieners op voorraad en ter inzage in de winkels.

Of het nu om catechese gaat of een tienergroep, het is waardevol dat jonge mensen leren wat de Bijbel ons nu te zeggen heeft.

Ichthusboekhandel.nl is online de plek voor Bijbelstudie voor tieners. Langskomen kan ook altijd in de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Jouw rol in Gods verhaal

Jouw rol in Gods verhaal is geen dagboek en ook geen bijbel. WEL: een boek over de Bijbel dat leest als een trein.

Het is een boek met een leuke vormgeving en korte teksten die bijdragen aan het leesplezier. Al met al een uniek boek om te groeien in je geloof, in het begrijpen van wie God is en wat Hij doet.

In acht hoofdstukken worden de belangrijkste thema's en personen uit de Bijbel samengevat en op een rij gezet. Zo leer je op een overzichtelijke manier meer over het evangelie en hoe je dat in je leven kunt toepassen.

Dit boek helpt de verhaallijn in de Bijbel duidelijker in beeld te krijgen. Daarmee krijg je meer inzicht in de Bijbel en Gods liefde voor jou. Je zult ontdekken dat Gods Woord één geheel is en welke rol jij daar zelf in speelt.

Heel geschikt om als (groot)ouder samen te lezen met je tiener en voor tienerwerk binnen of buiten de kerk.

Voor tieners van ongeveer 9-12 jaar.

Jouw rol in Gods verhaal Basden, Paul en Jim Johnson
€ 16,99
voorraad onbekend
Onbeberkt houdbaar
Onbeberkt houdbaar
€ 18,99
voorraad onbekend
#Hisstory

Gods verhaal met jou en de wereld

#His-story vertelt in één adem over de belangrijkste Bijbelse episodes: spannend, en in een snel tempo.

De Bijbel in sneltreinvaart, als het ware. Een boek als een filmlmtrailer dat je meeneemt door het hele verhaal, de rode draad zichtbaar maakt en trek geeft in méér!

Laat je verrassen door de prachtige illustraties en eigentijdse teksten.

Een must-have voor iedere jongere

#Hisstory kistenbrugge, Armin
€ 15,-
voorraad onbekend
Leef
Leef Berg, Marije van den
€ 34,95
voorraad onbekend
Tienercursus, de

Het valt voor jongeren niet altijd mee op te groeien in de tijd waarin we leven. Er komt van alles op hen af, zeker als het gaat om daten, relaties en seks.

Jongeren staan daarbij niet altijd stevig in hun schoenen en zijn snel beïnvloedbaar. In deze cursus gaat Mark Gungor op de hem typerende humoristische manier in op wezenlijke vragen rond de verschillen tussen mannen en vrouwen, de rol van daten, de waarheid over seks en de gevolgen van seks buiten de veiligheid van een monogame, levenslange relatie.

DVD 1: Het verhaal van de twee hersenhelften. Mark Gungor gaat in op de verschillen tussen mannen en vrouwen in zowel denken als doen.

DVD 2: De sleutel tot verstandig daten. Waarom zou je nog daten en wat is de meest succesvolle manier?

DVD 3: De waarheid die niemand vertelt. Mark Gungor en Pam Stenzel gaan in op waarheden en onwaarheden over seks en de mogelijke gevolgen op lange termijn als jongeren opgroeien met een verkeerd beeld van seks en/of seks buiten een monogame, levenslange relatie niet als probleem zien.

DVD 4: Seks heeft nog steeds een prijskaartje. In deze vierde dvd beantwoordt Mark Gungor vragen van jongeren en ouders.

Voor jongeren, ouders en jeugdleiders

Tienercursus, de Film
€ 39,90
voorraad onbekend
Grond onder je voeten

Dit lees- en werkboek wil jongeren stimuleren na te denken over het christelijk geloof en helpen de confrontatie aan te gaan met allerlei lastige vragen.

De auteur gaat op zoek naar vastigheid, grond onder de voeten bij geloven. Hij komt uit bij Christus' opstanding.
Door Christus' opstanding kunnen we ondanks moeilijke vragen God totaal vertrouwen. Juist die moelijke vragen, over bidden, over Gods almacht of zijn verlossingsplan bijvoorbeeld, stelt de auteur op een eerlijke wijze aan de orde.
In de twee laatste hoofdstukken, zoekt de auteur je hart. Want je kunt de hele Bijbel geloven zonder iets met de Auteur te hebben. Echt geloven komt vanuit het hart en zet je in vuur en vlam.

Naast persoonlijk gebruik is het boek prima geschikt voor een jongerenkring. Daarvoor is achterin een werkboek opgenomen. Op www.boekencentrum.nl zullen downloads verschijnen voor breder gebruik in de gemeente

Grond onder je voeten Markus, Wim
€ 8,99
voorraad onbekend