Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelstudie voor vrouwen

Bijbelstudiemateriaal voor vrouwen vraagt een specifieke aanpak. Ichthusboekhandel heeft veel korte bijbelstudies met vragen daarvoor beschikbaar. Kringamteriaal wat je helpt om samen met andere vrouwen na te denken over de grote vragen van de bijbel en hoe je daar praktisch als vrouw of als moeder in kan staan.

Ichthusboekhandel heeft veel bijbelstudieboeken voor vrouwen op voorraad. Naast het bij elkaar komen in groepen, kiezen veel vrouwen er voor om persoonlijk Bijbelstudie te doen. Daarvoor zijn deze bijbelstudiematerialen voor vrouwen meestal heel goed geschikt.

Onze medewerk(st)ers kunnen u informeren over de mogelijkheden en de bestelwijze. Kom langs in één van onze winkels of kijk goed rond op onze website. Kopen van Bijbelstudieboeken voor vrouwen doet u bij Ichthusboekhandel.

17 artikelen
pagina 1 van 2
Vrouwenbijbel

De Vrouwenbijbel is een complete Herziene Statenvertaling (HSV) aangevuld met extra studiemateriaal en praktische toelichting speciaal bedoeld voor vrouwen. Deze studiebijbel voor vrouwen is verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.

Meer dan zeventig vrouwen hebben samen teksten geschreven bij de bijbeltekst. Het extra materiaal gaat vooral in op de relatie die God met ons heeft en onze onderlinge relaties. Er is ruimte voor emotie, eerbied, blijdschap en waardering.

INKIJKEXEMPLAAR VROUWENBIJBEL (HSV)

De Vrouwenbijbel wil vrouwen helpen de verbinding te maken tussen de boodschap van de Bijbel en hun dagelijkse leven in het hier en nu. De toegevoegde teksten bestaan uit biografieën, themapagina's, meditaties, inleidingen op bijbelboeken, strooiers en een encyclopedie van vrouwen die in de Bijbel voorkomen. De Vrouwenbijbel brengt bekende en minder bekende Bijbelse vrouwen voor het voetlicht en nodigt vrouwen van vandaag uit bewust te leven in afhankelijkheid van God.

De Vrouwenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling (HSV).

Naast dr. Hanneke Schaap-Jonker werd de kernredactie gevormd door Rieke den Hertog-van 't Spijker MA, dr. Almatine Leene, dr. Hennie Marsman, Magda Reinders-Kater, drs. Eline van Vreeswijk, Paulien Zeeman-Lens MA en Christien Bos MA

De vrouwenbijbel in het kort:

* Verbinding tussen Bijbel en dagelijks leven
* Aandacht voor Bijbelse vrouwen
* Eye-openers over je relatie met God
* Eye-openers over je relatie met anderen
* Extra's: thema's, inleidingen, meditaties, biografieën, encyclopedie

De vrouwenbijbel online kopen doet u bij Ichthusboekhandel, de specialist als het gaat om goede bijbels.

Vrouwenbijbel
€ 62,50
voorraad onbekend
Je bijbel ontdekken jonge vrouw

Wat zegt God over de onderwerpen die een jonge vrouw bezighouden – dingen zoals geaccepteerd worden, eenzaamheid, vriendschappen? En over relaties in het gezin? Of je doel en je plek vinden in het leven?

Dit alles – en nog veel meer – ontdek je wanneer je Gods Woord tot je persoonlijke gids maakt bij alles wat je doet. Je vindt de hulp die je nodig hebt om alles aan te kunnen. En bovendien maak je kennis met andere jonge vrouwen die een geweldig voorbeeld zijn – tienermeisjes en jonge vrouwen die hun problemen onder ogen zagen en het juiste deden.

In dit boek vind je gemakkelijk te onthouden stappen om zo veel mogelijk van de Bijbel te leren. Dat zal je dichter bij God brengen en boeiende veranderingen op gang brengen in je leven.

Elizabeth George is een veelgelezen auteur. Van haar boeken zijn meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. Een van haar bestsellers is in het Nederlands verschenen onder de titel Een jonge vrouw naar Gods hart. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreekster

Je bijbel ontdekken jonge vrouw George, Elizabeth
€ 12,95
voorraad onbekend
Supermam

Superman, een werkboek voor moeders van Priscilla Docter-Agteres gaat over samen delen en samen groeien in het gezin, waarbij moederschap wordt omarmt met hart en handen. Ideaal voor gespreksgroepen.

De auteur is moeder van 5 kinderen en ziet een steeds grotere hulpvraag groeien onder moeders. Die vraag gaat over hoe je ervaringen als moeder deelt met andere moeders over de opvoeding van de kidneren.

Om dit praktisch te faciliteren organiseert Priscilla Docter moederkringen als eerste in haar eigen regio.

In een jaarprogramma komen de moeders 10 keer bij elkaar om de ander te bemoedigen en en te inspireren. Priscilla Docter heef hiervoor een een werkboek samengesteld waarin 10 uiteenlopende thema's worden behandeld, zoals o.a.:

* individuele aandacht
* social media gebruik
* het gebed
* geloofsopvoeding
* communicatie,
* grenzen
* rust.

Priscilla Docter-Agters organiseert gespreksgroepen voor meoders en houdt lezingen voor vrouwen. Haar gezinis haar grote passie, naast de stille tijd die zij besteedt aan Bijbelstudie en gebed.

Supermam Docter- Agteres, Priscilla
€ 14,99
voorraad onbekend
Kinderen van het licht werkboek

Deze bijbelstudies van Beth Moore over de brieven aan de Tessalonicenzen vormen een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op video, aangevuld met bijbelstudievragen voor verwerking.

Deze studie behandelt de brieven aan de Tessalonicenzen vers voor vers. Deze bijbelboeken zijn een enorme bemoediging wanneer we in moeilijkheden zitten. Je omstandigheden zijn niet toevallig, Gods timing is perfect! De studie laat je zien dat je precies bent waar God je wil hebben.

Om het complete pakket voor studiegroepen te kunnen gebruiken heb je ook nodig:
- Handleiding voor studiegroepen met toegang tot de online bijbelstudies (ISBN 9789491844805)

Bij elk hoofdstuk zijn gespreksvragen opgenomen

Kinderen van het licht werkboek Moore, Beth
€ 26,-
voorraad onbekend
Boven jezelf uit

Deze nieuwe studie heeft als onderwerp de vruchten van de Geest en helpt vrouwen om te ontdekken hoe ze deze vruchten werkelijkheid kunnen laten worden in hun leven.

Steeds meer vrouwengroepen door het hele land maken gebruik van de bijbelstudies van Beth Moore. De combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op dvd is uniek in Nederland.

Onderstaand filmpje is opgenomen met de groep uit Zoetermeer die een belangrijke inspiratiebron is voor een groeiend aantal Beth Moore groepen in Nederland.

Boven jezelf uit Moore, Beth
€ 26,-
voorraad onbekend
Leven in vrijheid

NIEUWSTE STUDIE VAN BETH MOORE

Op zoek naar echte vrijheid in CHristus. Leven in vrijheid is een studie die je helpt om echte vrijheid in Christus te ontdekken.

Deze studie behandelt het bijbelboek Jesaja: een boek over Gods trouw en de weg naar vrijheid.

Beth Moore legt uit dat we vrij mogen komen van alles wat ons weghoudt van het leren kennen van de Levende God.

Leven in vrijheid is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen, maar ook voor persoonlijke gebruik. De studie vormt een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op de video.

Een groeiend aantal groepen maakt gebruik van deze studie.

Bath Moore is een internationaal bekend spreekster voor vrouwen en auteur. Zij schrijft veel bijbelstudiemateriaal.

De bijbelstudies van Beth Moore worden heel vaak gebruikt voor groepen. Ze vormen een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis, bespreken in groepen en onderwijs op dvd. De studies zijn verfrissend, diepgaand en bijbels.

Daarnaast zijn er dagboeken voor persoonlijk gebruik.

Leven in vrijheid Moore, Beth
€ 26,-
voorraad onbekend
Jouw hart Gods huis werkboek

Steeds meer vrouwengroepen gaan met de nieuwe bijbelstudies van Beth Moore aan de slag!

Deze studie over de tabernakel spreekt vrouwengroepen over de hele wereld aan en verandert vele levens.

Er is ook een handleiding bij deze studie voor groepen

Jouw hart Gods huis werkboek Moore, Beth
€ 26,-
voorraad onbekend
Duizendmaal dank
Duizendmaal dank Voskamp, Ann
€ 17,50
voorraad onbekend
Gebroken leven

Ann Voskamp zet met "Gebroken leven" het pad verder uit wat ze insloeg met Duizendmaal dank. Inmiddels is Broken Way, het engelse origineel een bestseller voor de New York TImes, USA Today, Publishers Weekly en the Wall Street Journal.

Dit is een boek voor wie liefheeft en wie lijdt. Voor degenen bij wie hun hoop en dromen en liefde zo groot werden dat hun hart ervan brak.Ben je er klaar voor om te ontdekken dat je vrijheid kunt vinden niet maar voorbíj angst en pijn, maar juist middenin angst en pijn - er dwars doorheen, er binnenin.Onze gebrokenheid betekent geen einde, maar een begin. Juist vanuit gebrokenheid kan er heelheid ontstaan. Juist vanuit onze ervaring van gebrokenheid kunnen we leren géven. Délen. Liefhebben.Als we onze gebrokenheid laten aanraken door het gebroken hart van Christus. Alleen gebroken leven is een geheeld én een helend leven.Ann Voskamp wist met haar bestseller 'Duizendmaal dank' (3e druk) de levens van veel mensen te raken en te veranderen. In Gebroken leven gaat ze nóg meer de diepte in - om vanuit de diepte van de gebrokenheid een overvloedig leven te vinden.Ann Voskamp is getrouwd met een geëmigreerde Nederlandse boer en leeft en werkt met hem mee op hun boerderij. Zij is een begenadigd fotografe zie: de website van Ann Voskamp voor meer achtergronden.

Gebroken leven Voskamp, Ann
€ 18,50
voorraad onbekend