Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijschrijfbijbel

Veel mensen hebben behoefte aan een bijschrijfbijbel, d.w.z. een teksteditie met voldoende witruimte om aantekeningen te maken en of te gebruiken voor biblejournaling.

Onderstaand een overzicht van bijschrijfbijbels die daar prima voor geschikt zijn zoals de Inspire bijbel, de schrijfbijbel en den notitiebijbel. Ook de Telosbijbel heeft vrij veel witruimte.

Er zijn bijschrijfbijbels in de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Herziene Statenvertaling en de Telosvertaling.

Schrijfbijbel voor journaling

De Schrijfbijbel is er nu in een nieuwe uitvoering! Naast de bijbeltekst van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is op elke pagina genoeg ruimte om zelf te schrijven, handletteren en biblejournalen.

Deze nieuwe druk heeft weer dikker papier (40 grams, off white), waardoor het geschrevene minder doordrukt. Met een mooi tijdloos omslag, met rood sluitelastiek om de Bijbel goed dicht te houden en twee zwarte leeslinten.

Dat maakt deze Schrijfbijbel de perfecte match met jouw aantekeningen, handlettering en bijbeljournaling.

Schrijfbijbel voor journaling NBV
€ 49,50
voorraad onbekend
Notitiebijbel (HSV)

De Notitiebijbel is de bijschrijfbijbel voor de Herziene Statenvertaling (HSV) met extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert of motiveert.

De complete bijbeltekst van de HSV is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina zijn subtiele schrijflijntjes gedrukt waarop je aantekeningen kunt maken.

INKIJKEXEMPLAAR NOTITIEBIJBEL HERZIENE STATENVERTALING

De Notitiebijbel is ook geschikt om te gebruiken voor bijbel journaling. Omdat er geen voorgedrukte afbeeldingen in staan heb jij alle ruimte om deze schrijfbijbel helemaal voor je zelf te maken.

Formaat: 15x22 cm / stevig papier.

De nieuwe Notitiebijbel Herziene Statenvertaling (bijschrijfbijbel) is een bijzonder cadeau voor anderen of jezelf!

Notitiebijbel (HSV)
€ 46,50
voorraad onbekend
Telos vertaling(NT) Bruin

De nieuwe Telosvertaling is vanaf nu direct leverbaar bij Ichthusboekhandel. De Telosbijbel 2018 is vernieuwde uitgave van de oorspronkelijke Voorhoeve-vertaling.

De Telos-vertaling is een leesbare en betrouwbare woordelijke vertaling van het Nieuwe Testament in het Nederlands. De uitgangspunten van deze
herziening waren onder andere: een vertaling te bieden die, uitgaande van het geloof in de woordelijke inspiratie van de Schrift, zo nauw mogelijk aansluit bij de grondtekst, en die toch leesbaar en begrijpelijk blijft.
De uitvoering is met een kunstleren bruine omslag en het formaat is 13x19.

VOORBEELD TEKST TELOS VERTALING ROMEINEN 1-5

Telos vertaling(NT) Bruin
€ 27,95
voorraad onbekend
Telos-vertaling  (NT) blauw

De Nieuwe Telosvertaling 2018 in de blauwe uitgave is direct leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl en kan besteld worden.

De Telos-vertaling is een leesbare en betrouwbare woordelijke vertaling van het Nieuwe Testament in het Nederlands. De uitgangspunten van deze
herziening waren onder andere: een vertaling te bieden die, uitgaande van het geloof in de woordelijke inspiratie van de Schrift, zo nauw
mogelijk aansluit bij de grondtekst, en die toch leesbaar en begrijpelijk blijft.

De uitvoering is met een kunstleren blauwe omslag en het formaat is 13x19cm.

VOORBEELD TEKST TELOS VERTALING ROMEINEN 1-5

Telos-vertaling (NT) blauw
€ 27,95
voorraad onbekend
Inspire Bijbel

De Inspirebijbel is de Nederlandse versie van de Inspirebible. Een speciale uitgave van de bijbel met volop ruimte voor aantekeningen en ook veel handlettering er bij. De Inspirebijbel maakt gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en bevat 400 prachtig vormgegeven teksten in handlettering (Engelstalig).

INKIJKEXEMPLAAR INSPIRE BIJBEL (NBV)

De Inspirebijbel is wereldwijd als the Inspire Bible een groot succes . Daarom zijn we blij dat er nu ook een Nederlandse editie is. De tekst is in één kolom gezet en daarnaast is er volop schrijfruimte in een brede marge. Bovendien zijn er 400 teksten in een handlettering stijl gezet in het Engels waarmee je zo aan de slag kunt. Je kunt dit altijd aanvullen met eigen handlettering en aantekeningen.

Inspire Bijbel NBV
€ 47,50
voorraad onbekend