Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijschrijfbijbel

Veel mensen hebben behoefte aan een bijschrijfbijbel, d.w.z. een teksteditie met voldoende witruimte om aantekeningen te maken en of te gebruiken voor biblejournaling.

Onderstaand een overzicht van bijschrijfbijbels die daar prima voor geschikt zijn zoals de Inspire bijbel, de Schrijfbijbel NBV en de Notitiebijbel HSV. Ook de Telosbijbel heeft vrij veel witruimte.

Er zijn bijschrijfbijbels in de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Herziene Statenvertaling en de Telosvertaling.

Inspire Bijbel

De Inspirebijbel is de Nederlandse versie van de Inspirebible. Een speciale uitgave van de bijbel met volop ruimte voor aantekeningen en ook veel handlettering er bij. De Inspirebijbel maakt gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en bevat 400 prachtig vormgegeven teksten in handlettering (Engelstalig).

INKIJKEXEMPLAAR INSPIRE BIJBEL (NBV)

De Inspirebijbel is wereldwijd als the Inspire Bible een groot succes . Daarom zijn we blij dat er nu ook een Nederlandse editie is. De tekst is in één kolom gezet en daarnaast is er volop schrijfruimte in een brede marge. Bovendien zijn er 400 teksten in een handlettering stijl gezet in het Engels waarmee je zo aan de slag kunt. Je kunt dit altijd aanvullen met eigen handlettering en aantekeningen.

Inspire Bijbel NBV
€ 47,50
voorraad onbekend
Notitiebijbel (HSV)

De Notitiebijbel is de bijschrijfbijbel voor de Herziene Statenvertaling (HSV) met veel extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert of motiveert. De HSV Notitiebijbel is bovendien geschikt voor bijbeljournaling

De complete tekst van deze HSV bijschrijfbijbel is opgemaakt in één kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina zijn subtiele schrijflijntjes gedrukt waarop je aantekeningen kunt maken. Kijk hier maar voor een voorbeeld:

INKIJKEXEMPLAAR NOTITIEBIJBEL HERZIENE STATENVERTALING

De HSV Notitiebijbel is zeer geschikt om te gebruiken voor bijbel journaling. Omdat er geen voorgedrukte afbeeldingen in staan is er alle ruimte om deze Bijschrijfbijbel HSV helemaal voor je zelf te maken.

Formaat: 15x22 cm / stevig papier.

De nieuwe Notitiebijbel Herziene Statenvertaling (bijschrijfbijbel) is een bijzonder cadeau voor anderen of jezelf! De HSV notitiebijbel online kopen doet u bij Ichthusboekhandel.nl

Notitiebijbel (HSV)
€ 46,50
voorraad onbekend
Schrijfbijbel voor journaling

De Schrijfbijbel is er nu in een nieuwe uitvoering! Naast de bijbeltekst van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is op elke pagina genoeg ruimte om zelf te schrijven, handletteren en biblejournalen.

Deze nieuwe druk heeft weer dikker papier (40 grams, off white), waardoor het geschrevene minder doordrukt. Met een mooi tijdloos omslag, met rood sluitelastiek om de Bijbel goed dicht te houden en twee zwarte leeslinten.

Dat maakt deze Schrijfbijbel de perfecte match met jouw aantekeningen, handlettering en bijbeljournaling.

Schrijfbijbel voor journaling NBV
€ 49,50
voorraad onbekend
Telos vertaling

De nieuwe Telosvertaling is vanaf nu direct leverbaar bij Ichthusboekhandel. De Telosbijbel 2018 is vernieuwde uitgave van de oorspronkelijke Voorhoeve-vertaling.

De Telos-vertaling is een leesbare en betrouwbare woordelijke vertaling van het Nieuwe Testament in het Nederlands. De uitgangspunten van deze
herziening waren onder andere: een vertaling te bieden die, uitgaande van het geloof in de woordelijke inspiratie van de Schrift, zo nauw mogelijk aansluit bij de grondtekst, en die toch leesbaar en begrijpelijk blijft.
De uitvoering is met een kunstleren bruine omslag en het formaat is 13x19.

VOORBEELD TEKST TELOS VERTALING ROMEINEN 1-5

Telos vertaling
€ 27,95
voorraad onbekend
Telos vertaling

De Nieuwe Telosvertaling 2018 in de blauwe uitgave is direct leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl en kan besteld worden.

De Telos-vertaling is een leesbare en betrouwbare woordelijke vertaling van het Nieuwe Testament in het Nederlands. De uitgangspunten van deze
herziening waren onder andere: een vertaling te bieden die, uitgaande van het geloof in de woordelijke inspiratie van de Schrift, zo nauw
mogelijk aansluit bij de grondtekst, en die toch leesbaar en begrijpelijk blijft.

De uitvoering is met een kunstleren blauwe omslag en het formaat is 13x19cm.

VOORBEELD TEKST TELOS VERTALING ROMEINEN 1-5

Telos vertaling
€ 27,95
voorraad onbekend
Zij Lacht Bijbel (HSV)

De Zij Lacht Bijbel is de Notitiebijbel HSV met een vormgeving en toelichting bij de tekst speciaal voor jonge vrouwen. De Zij Lacht bijbel is gebaseerd op de Herziene Statenvertaling. De opmaak is gebaseerd op een teksteditie met één kolom en veel schrijfruimte.

De Zij Lacht bijbel is volop leverbaar!.

Inkijkexemplaar Zij Lacht Bijbel

Bij een groot aantal Bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen.

Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of voor journaling. De tekst is in één kolom gezet, voor een beter overzicht. De eigentijdse fraaie vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel onder handbereik te houden en daadwerkelijk elke dag te gaan lezen en gebruiken.

Het online platform Zij Lacht is een online community voor jonge christelijke vrouwen. Zij baseren zich op Spreuken 31:25 "Kracht en waardigheid zijn haar kleding
en zij lacht de komende dag toe." Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen zijn geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.

Als je de Zij lacht Bijbel online reserveert bij Ichthusboekhandel, sturen wij die direct (leuk ingepakt) aan je toe.

Zij Lacht Bijbel (HSV)
€ 49,95
voorraad onbekend