Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Billy Graham

De boeken van Billy Graham kopen kunt u online kopen bij Ichthusboekhandel.nl, de webshop voor Bijbels en christelijke boeken.

Billy Graham (1918 – 2018) was een Amerikaans predikant, evangelist, theoloog en auteur. Hij adviseerde verschillende Amerikaanse presidenten. Gedurende zijn leven heeft hij miljoenen mensen bereikt met de boodschap van het Evangelie. Er verschenen verschillende boeken van hem en over hem.

Billy Graham bezocht Nederland verschillende keren. De eerste keer was in 1945. Een team van Youth for Christ reisde door verschillende landen van het van de oorlog herstellende Europa. In Nederland had Graham een ontmoeting met verschillende kerkelijke leiders. Op 22 juni 1954 vond in het Olympisch Stadion in Amsterdam een bijeenkomst met ruim veertigduizend mensen plaats. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door een organisatiecomité met ds. Jan Buskes aan het hoofd. In 1955 hield Graham een meerdaagse campagne in De Kuip in Rotterdam. Billy Graham bezocht Nederland opnieuw tijdens de verschillende zendingscongressen die op zijn initiatief georganiseerd werden. De laatste keer dat hij Nederland aandeed was in 2000.

De boeken van Billy Graham kunt u gemakkelijk online kopen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Er is hoop!

Juist in deze tijd brengt Billy Graham nog één keer de duidelijke boodschap van het evangelie: Er is een beter leven, nu en straks, voor iedereen die de toevlucht neemt tot Jezus, en Hem als Heer en Redder aanneemt. Er is hoop!

Hoop is een geweldig geschenk. Wie ooit hopeloosheid heeft ervaren en toen opnieuw hoop heeft ontvangen, weet daar alles van. Hoop doet letterlijk leven!

Als we kijken naar de wereld om ons heen, lijkt er weinig hoop voor de mensheid te zijn. De islamitische wereld wordt geteisterd door terreur. De westerse wereld ziet met angst en beven de dreiging naderbij komen. Massa's mensen zijn op de vlucht voor het geweld dat hun woonomgeving onveilig maakt. En ook in ons land raken veel mensen op drift, omdat ze de druk van de maatschappij en de vele verantwoordelijkheden maar nauwelijks aankunnen. De oproep van Jezus - Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven - klinkt als een welkome uitnodiging.

Billy Graham (1918) schreef dit boek toen hij 95 jaar oud was. Tientallen jaren heeft hij de blijde boodschap van hoop in talloze landen mogen verkondigen. Andere recente boeken van zijn hand zijn Bijna thuis, Hoe is het thuis? en Hoop voor iedere dag.

Er is hoop! Graham, Billy
€ 17,50
voorraad onbekend
Zijn autobiografie

Zijn autobiografie is het levensverhaal van Billy Graham, éénv an de grootste evangelisten van de twintigste eeuw.

Ik heb vaak gezegd dat, als ik in de hemel kom, mijn eerste vraag aan God zal zijn: 'Waarom ik Heer? Waarom pikt u een boerenzoon van het platteland eruit om voor zoveel mensen te spreken? Ik heb lang en vaak over die vraag nagedacht, maar weet nu ook dat alleen God het antwoord weet'. Uit 'Just as I am'

Billy Graham heeft miljoenen bereikt met het Evangelie. Nu vertelt hij voor het eerst zijn levensverhaal, een historisch en monumentaal werk. Alom geprezen als de grootste verkondiger van het Evangelie reisde hij zijn roeping achterna: het prediken van het Woord van God in de hele wereld, van Europa tot Azië, van grote hoofdsteden tot afgelegen dorpen. In zijn autobiografie kijkt Billy Graham terug op zijn leven. Hij vertelt van zijn jeugd op de boerderij van zijn ouders, zijn eerste preekervaringen en de overweldigende reacties overal ter wereld op zijn onwankelbaar geloof in Christus.

De beschrijving van zijn geestelijke zoektocht is een ontroerende vertelling over zijn dagelijkse vreugden en moeilijkheden, over zijn liefde voor zijn vrouw en gezin. Deze autobiografie is een onvergetelijk en inspirerend portret dat door velen zal worden gekoesterd.

Voor een recensie van Mark-Jan Zwart, klik HIER

Zijn autobiografie Graham
€ 19,99
voorraad onbekend
Hoop voor iedere dag

Hoop voor iedere dag is een Bijbels dagboek van de bekende evangelist Billy Graham (1918-2018) en richt zich op het dagelijks volgen van Christus.

Billy Graham zelf zegt over dit dagboek: Al jarenlang streef ik ernaar om elke dag met God te wandelen. Wat een vreugde is het om 's-morgens wakker te worden en te weten dat Hij bij me is, wat de dag ook brengen mag. Wat een vreugde is het om 's-avonds terug te kijken en Hem te kunnen danken voor zijn trouw, en zijn vrede te kunnen ervaren. Elke dag open ik de Bijbel om kracht en wijsheid voor die dag te ontvangen en hoop voor de toekomst. Zijn Woord heeft me door goede en slechte tijden heen geholpen. Zijn liefde is in het duister net zo reëel en net zo krachtig als in het licht. En daarom kunnen we hoop hebben!

Hoop voor iedere dag Graham, Billy
€ 19,95
voorraad onbekend
Bijna thuis

Bijna thuis is, geschreven door Billy Graham, is een warm en wijs boek, voor ouderen én jongeren die willen nadenken over de realiteit van het ouder worden.

Billy Graham, de wereldberoemde evangelist, prediker en schrijver, kijkt in dit ontroerende boek terug op zijn leven. Hij onderzoekt de uitdagingen van het ouder worden en put daarbij wijze lessen uit het Woord van God. Hij doet dat heel praktisch, en met de geestelijke rijkdom en wijsheid van iemand die een lang leven met God heeft gewandeld.

Oud worden is niet iets om te ontkennen of bang voor te zijn, maar iets om te omarmen als onderdeel van Gods plan voor jouw leven. De Bijbel staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen die op latere leeftijd door God werden gebruikt, vaak met grote gevolgen. Denk aan Noach, Abraham, Mozes, Jozua, Elisabeth, Anna en Johannes. Als wij oud worden, heeft God een reden om ons nog hier te houden. Wat is dan zijn bedoeling met deze jaren? Hoe kunnen we ons leven daarop afstemmen? Hoe bereiden we ons goed voor op de eeuwigheid? En hoe laten we een goede, immateriële erfenis achter?

'Oud worden was de grootste verrassing van mijn leven,' schrijft Billy Graham in dit boek. 'Maar ik weet zeker dat Hij me op dit laatste stuk van mijn levensreis, nu ik bijna thuis ben, niet in de steek laat.' Zijn belofte dat Hij met ons is al de dagen van ons leven, geldt zeker ook voor onze jaren van ouderdom!

'Bijna thuis is een praktisch boek. Het beschrijft de laatste periode van ons leven niet als een saaie etappe, maar als een periode van nieuwe kansen en uitdagingen. Het stimuleert oudere mensen om krachtige mensen te zijn.'
- ds. Arie van der Veer

Bijna thuis Graham, Billy
€ 14,95
voorraad onbekend
Hoe is het Thuis?

'Ik weet dat het niet lang meer zal duren voor God me thuishaalt,' schreef Billy Graham in zijn inleiding bij het boek Bijna Thuis.

Zijn levensreis zit er bijna op en de hemel is zijn bestemming. De bestemming van iedereen die Jezus Christus toebehoort. Maar wat weten we eigenlijk over de hemel? Waar is de hemel? Hoe ziet de hemel eruit? Zullen we onze geliefden herkennen? Wat zullen we doen in de hemel? En kunnen we zeker weten dat we naar de hemel gaan?

In dit boek geeft evangelist Billy Graham antwoord op meer dan 100 vragen over de eeuwigheid. Zijn antwoorden geven ons inzicht in onze toekomst en ons uiteindelijke thuis.

De Bijbel zegt dat Jezus' volgelingen naar de hemel zullen gaan, maar wie van ons weet hoe het daar is?

Met dit boek biedt Graham een schat aan Bijbelse waarheden die de gelovige zal helpen om zich voor te bereiden op een eeuwig leven met God de Schepper.

Hoe is het Thuis? Graham, Billy
€ 12,50
voorraad onbekend
Geschenk van kerst

Ontdek de geschenken van kerst

De bekende evangelist Billy Graham helpt u om het kerstfeest te begrijpen en te beleven als nooit tevoren.
U ontdekt de heilige roeping van Maria, Jozefs stappen in geloof en het nieuwe perspectief van de herders.
Leer ook het kind zelf kennen, dat op een dag de mensen zal onderwijzen en genezen.

HET GESCHENK VAN KERST BRENGT DE WARE REDEN OM HET KERSTFEEST TE VIEREN DICHTBIJ.

Door overdenkingen en liederen komt u op het spoor van de rijkdom van kerst: een overvloed van hoop, zekerheid, vreugde, liefde en vrede.

De Auteur
Billy Graham werd geboren op 7 november 1918 op het platteland van Noord-Carolina als zoon van een melkveehouder. Hij trouwde in 1943 met Ruth Bell, zij stierf in 2007. Samen kregen zij 3 dochters en 2 zonen.

Graham is een bekende Amerikaanse schrijver, prediker en evangelist. In 1934 kwam hij tijdens een bijeenkomst tot een levend geloof. Graham begon in 1947 met de jaarlijkse Billy Graham Crusades, bijeenkomsten waar duizenden mensen kwamen. 215 miljoen mensen, in 185 landen, hebben hem live horen (s)preken. Door zijn Crusades (kruistochten), heeft Graham het Evangelie verkondigd aan meer mensen dan wie ook in de geschiedenis van het christendom.
In de VS richtte hij een organisatie op, de Billy Graham Association, die o.a. wekelijkse radio-uitzendingen (al ruim 50 jaar), tijdschriften, films en columns in kranten verzorgt. Graham begon in 1956 met het uitbrengen van Christianity Today, nog steeds één van de meest toonaangevende bladen binnen de evangelische beweging.

Graham heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, onder meer:

Hoe is het thuis, antwoorden op vragen over de hemel
Bijna Thuis
De weg naar innerlijke vrede
Eeuwige hoop (dagboek)
Hoop voor iedere dag (dagboek)

Geschenk van kerst Graham, Billy
€ 4,95
voorraad onbekend