Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ann Voskamp

de (nieuwe) boeken van Ann Voskamp kopen? Ze zijn verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.nlAnn Voskamp is een op het oog eenvoudige boerenvrouw uit Canada en deelt haar ervaringen in de boeken die ze schreef. Ze snakt ernaar haar leven en dat van haar gezin goed te leven. 'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?' Over dit thema ging haar eerste boek Duizendmaal dank

.

Ann, haar echtgenoot is boer en van Nederlandse afkomst, besloot haar dankpunten op te schrijven. Eén voor één, tot ze er duizend had. En ook toen stopte ze niet. Het veranderde haar kijk op het leven en bracht haar rust – met vallen en opstaan.

Deze ontroerend eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods geschenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al had gezocht. Bij haar boeken zijn gespreksgidsen en ze dienen vaak als materiaal voor kringenwerk.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en daarmee bijzonder gezin.

DE ENGELSTALIGE WEBSITE VAN ANN VOSKAMP met prachtig fotowerk.

voorraad onbekend
€ 19,95 € 19,95
Dagboek Gebroken leven Voskamp, Ann
voorraad onbekend
€ 19,95
Duizendmaal dank Voskamp, Ann
(1)
voorraad onbekend
€ 17,50
Wees een geschenk Voskamp, Ann
voorraad onbekend
€ 19,95
Gebroken leven Voskamp, Ann
voorraad onbekend
€ 18,50
Het grootste geschenk Voskamp, Ann
voorraad onbekend
€ 10,-