Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bobby Schuller

Bobby Schuller is een bekend schrijver van christelijke boeken en voorganger van Shepherd's Grove in Irvine, Californië. Hij is de vaste spreker van de televisie kerkdienst Hour of Power en schrijver van boeken.

In 2003 studeerde Bobby Schuller af aan de Universiteit van Oral Roberts en behaalde in 2008 zijn Master of Divinity aan het Fuller Theological Seminary. Bobby Schuller woont in Orange County met zijn vrouw Hannah en hun twee kinderen Haven en Cohen.

Hour of Power is een televisie kerkdienst en is te zien op RTL5, Family7, Videoland en in Suriname. Deze samenkomsten bieden handvatten voor een leven en relatie met Jezus. Ze geloven dat de hoopvolle boodschap van Gods liefde in Christus mensen bemoedigt en en hun levens verandert. Naast hun uitzendingen bieden zij pastorale zorg via de Hooplijn en hun gebedsteam.

De diensten worden wereldwijd uitgezonden vanuit Shepherd's Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. In de Nederlandse uitzending heeft presentator Jan van den Bosch wekelijks inspirerende gesprekken met gasten over hun geloof.

voorraad onbekend
€ 23,95
Je bent geliefd Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 19,95
Sterk geloof - dagboek Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 23,95
voorraad onbekend
€ 18,96
Iedere dag geliefd Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 23,95
Diy Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 17,95
Een bloeiend bestaan Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 17,95
Geliefd. Jij ook! Schuller, Bobby
voorraad onbekend
€ 18,95