Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Stormie Omartian

Boeken van Stormie Omartian over gebed kopen? Ga dan naar de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl

Stormie Omartian heeft heel veel boeken geschreven over de kracht van het gebed, biddende mannen en vrouwen, emotionele gezondheid en het leven door en met de Heilige Geest. Ze woont in Amerika, is meer dan 40 jaar getrouwd met Michael Omartian (Gospelartiest) en heeft twee volwassen kinderen.

Het boek de kracht van een biddende vrouw van Stormie Omartian is al meer dan 35 jaar een wereldwijde bestseller over dit onderwerp.

Stormie Omartian is een veelgevraagd internationaal spreekster. Het is haar grote verlangen dat meer en meer mensen God echt gaan leren kennen.

Als jong meisje werd Stormie Omartian met name emotioneel misbruikt door haar moeder. Haar vader was vaak weg. Deze ongelukkige combinatie leidde ertoe dat Stormie depressief en angstig werd. Haar uitweg was alcohol en drugs gecombineerd met een carrière in Hollywood. Ze zocht naar innerlijke genezing en vrede, maar vond deze pas toen ze Four Square voorganger Jack Hayford leerde kennen en hij haar over Christus vertelde. Haar levensverhaal staat uitvoeriger beschreven in het boek Op weg naar een emotioneel gezond leven. Inmiddels is Stormie Omartian auteur van meer dan vijftig boeken, waarvan er al enkele tientallen miljoenen wereldwijd werden verkocht.

De nieuwste boeken van Stormie Omartian treft u hieronder aan. Ze liggen (bijna) altijd bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl op voorraad of in één van de winkels.

Een weg uit de duisternis Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 14,95
De kracht van een biddende man Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 16,50
voorraad onbekend
€ 17,50
Heilige Geest, leid mij Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 19,95
De kracht van biddende ouders Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 17,50
voorraad onbekend
€ 19,95
Gezond leven gezond geloven Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 16,50
voorraad onbekend
€ 15,95
De kracht van een biddend kind Omartian, Stormie
voorraad onbekend
€ 9,95