Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kerstboekjes voor scholen en kerken

scholen en kerken kopen hun boekjes voor kerst bij  Ichthusboekhandel.nlBij kerst hoort een boek! Kerken en scholen geven kinderen vaak en graag een mooi christelijk boek met de kerstviering.

Een boek betekent veel en lang leesplezier. Maar het is veel meer! Het helpt kinderen in hun ontwikkeling, de fantasie, het voorstellingsvermogen, de woordenschat worden geprikkeld en waar nodig uitgebreid. Maar in een boek geef je kinderen ook wat mee! Boeken zijn dragers van waarden en laten iets zien van wat je belangrijk vindt.

Voor scholen en kerken hebben wij al heel lang een ruim aanbod van boeken, die zeker de moeite waard zijn om te geven aan kinderen. Boeken die letterlijk waarde(n)vol zijn. Wij helpen u daar graag bij. Maak een afspraak met één van onze collega's in de winkel die het dichtste bij u in de buurt is. We helpen met keuzes maken, geven catalogi mee, helpen bij het rondkomen van het budget en doen dat als het gewenst is op afspraak in de winkel, waardoor we alle tijd voor jou hebben. Desnoods komen we er op een avond voor terug naar de winkel en maken er met jouw team iets heel gezelligs van.

LET OP: Er komen steeds nieuwe titels bij.

Soms zoek je voor je kinderclub, zondagsschool of buurtkinderen een leuk boek wat niet te veel mag kosten. Regelmatig hebben wij partijen (grotere en kleinere) die daar prima voor geschikt zijn. Ook weten wij de weg naar uitgevers, die wel eens een boek tegen een lagere prijs kwijt willen. Vaak kunnen we een prima match maken waardoor u een leuk boek cadeau kan doen en wij weer wat ruimte maken in ons magazijn of dat van de uitgever. Als u (op tijd) langskomt dan kunnen we u helpen met een keuze. Bellen of beter nog mailen kan altijd.

Is opa in de hemel House, C.
voorraad onbekend
€ 3,99
voorraad onbekend
€ 8,95
Houten speelbal Koesveld, Henk
voorraad onbekend
€ 16,90
Rumoer in groep 8 Winkel, Joke van
voorraad onbekend
€ 6,-
Middernachttrein Florijn, Els
voorraad onbekend
€ 12,50
Dief in de klas Brouw, Ineke op den
voorraad onbekend
€ 7,75
Luuk en de stroper Brouw, Ineke op den
voorraad onbekend
€ 7,75
Prijs voor tim en lotte Luytjes,-M, Gerda
voorraad onbekend
€ 7,75
Gevaarlijk spel Brand, Maarten
voorraad onbekend
€ 9,90
voorraad onbekend
€ 5,-
Overval Suijker, Teunie
voorraad onbekend
€ 9,90
Verdwenen professor Wilbrink, Herman
voorraad onbekend
€ 4,99
Spanning aan het comomeer Dool, Jan van den
voorraad onbekend
€ 8,45
Kind vermist! Raaf, Ben de
voorraad onbekend
€ 7,95
voorraad onbekend
€ 12,95