Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Alpha Curus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is de essentie van een Alpha cursus. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt, zonder dat dit tot een verplichting leidt om daarna een kerk te bezoeken.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha-cursus.

Voor wie is deze cursus? Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom? Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideee¨n. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het? De meeste Alpha's beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom! Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Alpha bij jou in de buurt. KLIK HIER om er direct een te vinden in jouw buurt!

NB: Het specifieke cursusmateriaal voor deelnemers is verkrijgbaar bij Alpha Nederland

Hieronder zie je de boeken die de basis vormen van de Alpha Cursus. Daarvoor kun je online terecht bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Jongleren Lee, Nicky; Lee, Sila
voorraad onbekend
€ 18,99
voorraad onbekend
€ 14,95
Een kwestie van leven Gumbel, Nicky
voorraad onbekend
€ 16,50
voorraad onbekend
€ 13,50
voorraad onbekend
€ 23,15
voorraad onbekend
€ 14,95
voorraad onbekend
€ 7,99
The Marriage Book Lee, Nicky
voorraad onbekend
€ 14,95