Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Byblosactie Januari 2021

In de afgelopen tijd konden we helaas niet open zijn met onze winkels. Toch bleef u ons trouw en bestelde uw bijbels en boeken bij ons. Wij willen graag dat u bij ons blijft komen. Daarom is er onderstaande actie met vier aanbiedingen die geldig zijn tot en met 31 januari.

Tijdens de maand februari mogen wij u opnieuw een speciale aanbieding doen met 4 titels. Blijf ons volgen.

Waar de wereld in de oceaan valt

De nieuwe Charles Martin in 2020 is Waar de wereld in de oceaan valt. Een boek rond moderne slavenhandel, een onverwachte kwetsbaarheid en een zoektocht naar dat wat verloren lijkt. Charles Martin is de auteur die je meeneemt op je vakantie!

Murphy Shepherd is een man met veel geheimen. Hij woont alleen op een eiland, verzorgt het terrein van een kerk zonder parochianen, en hij zet zijn leven in om mensen in gevaar te redden. Maar terwijl hij rouwt om het verlies van zijn mentor en vriend, is Murph zelf misschien meer verloren dan hij beseft.

Wanneer hij een vrouw met de naam Summer uit Florida's Intracoastal Waterway haalt, neemt Murphs missie om zijn mentor aan het einde van de wereld te laten rusten een gevaarlijke wending. Tot Summer aangetrokken en wanhopig op zoek naar haar vermiste dochter, wordt Murph dieper en dieper getrokken in de donkere en gevaarlijke wereld van de moderne slavernij.

Met de hulp van onverwachte nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de klok aan om het meisje te vinden.

Charles Martin is een niet meer weg te denken auteur in de christelijke wereld. Steeds opnieuw weet hij verhalen te vertellen die mensen raken. Charles Martins romans karakteriseren zich door mannelijke hoofdpersonages, die je zou kunnen typeren als 'messiasfiguren'. Maar naar mate het verhaal vordert, komt hun eigen pijn aan het licht en blijken zijzelf net zo goed verlossing nodig te hebben.

AKTIECODE: ByBYB002

Waar de wereld in de oceaan valt Martin, Charles
€ 16,50
voorraad onbekend
Ongepland

Het boek ongepland vertelt het levensverhaal van Abby Johnson, directeur van een abortuskliniek in Texas (VS). Zij zegde in oktober 2009 haar baan op en nam meteen daarna haar toevlucht tot de prolifebeweging Coalition for Life.

In dit boek vertelt Abby het volledige verhaal van haar verandering. 'Ongepland' is een adembenemend relaas over een confrontatie tussen leven en dood, de motieven in beide kampen en de kracht van het gebed. Tegelijk is het de weerslag van een persoonlijke geestelijke verandering.

AKTIECODE: BYBYB003

Ongepland Johnson, Abby
€ 9,99
voorraad onbekend
Dagboek Duizendmaal dank

Het boek Duizendmaal dank van Ann Voskamp vroeg er om, om in dagboek vorm te verschijnen. Zestig overdenkingen, die als het ware een boom vol met takken vormt die behangen zijn met geschenken.

Ann Voskamp voert ons door een bos van genade, waarin we in onze diepste nood telkens weer Gods adembenemende liefde tegen het lijf lopen.

Dit dagboek is zowel diepgaand, als uiterst praktisch. Volop ruimte om te beginnen met je dankpunten op te schrijven en zo je ogen te openen voor Gods grote gulheid.

Het dagboek is tevens uitermate geschikt als weekboek of als opening voor een groepsactiviteit.

Actiecode: BYBYB004

Dagboek Duizendmaal dank Voskamp, Ann
€ 14,95
voorraad onbekend
Jezus, Hij die jou kent

Jezus echt leren kennen van Max Lucado is een bijzondere kennismaking met de mens Jezus Christus, de zoon van God, die onze geschiedenis veranderde. Dat deed Hij door bij ons te komen te wonen en herstel met de Vader te bewerkstelligen.

Max Lucado brengt met sprekende, alledaagse verhalen het leven en de bijzondere eigenschappen van Jezus naar voren: Jezus als Immanuel, Vriend, Leraar, Wonderdoener, Lam van God en Koning die komt.

Hier door leer je de persoon waar het christelijk geloof om draait, beter kennen en word je uitgenodigd om je persoonlijke relatie met Hem te verdiepen. Dit boek bevat de kern van wat Lucado door de tijd heen leerde over Jezus.

Achterin staan voor elk hoofdstuk enkele vragen waarover de lezer zelf of met anderen kan nadenken.

Max Lucado is voorganger van Oak Hills Church in Texas. Hij is internationaal bestsellerauteur. Van veel van zijn boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Actiecode: BYBYB001

Jezus, Hij die jou kent Lucado, Max
€ 15,-
voorraad onbekend