Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bybyblos voor jaar 2020

62 artikelen
pagina 7 van 7
Leven vanuit rust

omas Sjodin zoekt een positieve insteek over de christelijke rustdag en hoe daar invulling aan gegeven kan worden, in het boek: Leven vanuit rust.

Sommigen dromen dat er ooit meer uren in een etmaal zullen passen of hopen op onverwachte meevallers in hun agenda. Weer anderen worstelen met een overvol leven en het gevoel dat ze nooit kunnen ontspannen. Velen verlangen naar rust! Maar wat is rust? Is dat niet werken of is rust meer dan dat? Hoe combineren we onze behoefte aan rust en alle verantwoordelijkheden zonder het gevoel dat we voortdurend tekort schieten?

Leven vanuit rust is een 'eerbetoon aan de sofa', aan de tempowisselingen van het leven en aan de rust die met vrienden, maaltijden en feest gevuld kan worden. Sjodin vindt dat het tijd wordt om ons oudste en meest beproefde weekritme af te stoffen zodat we de rustdag in al haar glorie weer herontdekken: 'Rust komt niet achteraan, als we uitgeput zijn en tot niets meer in staat. Ze is het begin van alles!'

Leven vanuit rust Sjödin, Tomas
€ 17,99
voorraad onbekend
De jongen, de mol, de vos en het paard

De jongen, de mol, de vos en het paard is een bijzondere fabel met veel levenslessen en is geschreven door Charlie Mackesy en verschijnt in een Nederlandse vertaling door Arthur Japin.

'Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. 'Lief,' zei de jongen. 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.

De Nederlandse editie van 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen.

Nu reeds al een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.

De jongen, de mol, de vos en het paard Mackesy, Charlie
€ 20,-
voorraad onbekend