Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Cadeaukaarten (Boekenbon, VVV en Ichthus)

Saldo cadeaukaart opvragen

Het ontvangen van een een Nationale Boekenbon of VVV-cadeaukaart is altijd leuk! Je kunt ze heel goed besteden bij Ichthusboekhandel in de winkels of op de website.

De vier winkels van Ichthusboekhandel nemen onderstaande bonnen in:

1. De nationale boekencadeaubon
2. De VVV-bon (of Irischeque
3. De Ichthuscadeaubon

We verkopen in elke winkel:

* de Nationale Boekencadeaubon
* de Ichthuscadeaubon.

De Nationale Boekenbon werkt met een pasje waarop de waarde digitaal is vastgelegd. (U hoeft dus niet het volledige bedrag direct te besteden!) De VVV-cadeaukaart is eveneens digitaal. De Boekenbon en de VVV-bon zijn gegarandeerd door landelijke organisaties. De digitale boekenbon is meestal 3 jaar geldig na uitgifte, de papieren boekenbon was onbeperkt, de VVV-cadeaukaart is 5 jaar geldig, de oudere papieren editie was onbeperkt qua geldigheid. De digitale versie van de Ichthusbon die in 2019 overal ingevoerd zal worden, is beperkt qua geldigheid tot 3 jaar volgens Europese richtingen. De witte uniek genummerde papieren Ichthuscadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

NB: De digitale Boekencadeaubon en de VVV cadeaukaart kunnen uiteraard ook ingewisseld worden op onze website. Daarvoor neemt u de 19 cijfers onder de barcode over in het invulscherm bij het afrekenen op de website. Vervolgens wordt u gevraagd de zescijferige pincode die onder een kraslaag zit in te vullen. Daarna kunt u rustig verder gaan met betalen of de bestelling afronden.

Uw Nationale boekenbon en uw VVV-cadeaukaart zijn welkom bij Ichthusboekhandel in de winkels en op de website.

De nationele boeken kan ingewisseld worden bij Ichthusboekhandel + De VVV cadeaukaart kan ingewisseld worden bij Ichthusboekhandel