Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Charlie Mackesy

Het boek: De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy is online te koop bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl

Charlie Mackesy is een artiest en een voormalige atheïst die 'Jezus heeft gevonden' en zijn werk ziet als een manier om 'God kennis te laten maken met de mensen van wie hij houdt'. Veel van zijn schilderijen hebben een religieus thema. Hij werd geselecteerd om aan het Unity Series-project van Nelson Mandela te werken, waarbij hij de tekeningen die Mandela maakte opnieuw vorm gaf.

Zijn avontuur met de jongen, de mol, de vos en het paard heeft hem volledig in beslag genomen. Hij leeft een groot deel van de tijd in hun wereld en heeft het boek met veel passie gemaakt. Hun avonturen zullen doorgaan.

Charlie Mackesy denkt dat G.K. Chesterton het allemaal goed samenvat: “In het achterhoofd, om zo te zeggen, was er een vergeten gloed of uitbarsting van verbazing over ons eigen bestaan. Het doel van het artistieke en spirituele leven was om te graven naar deze verzonken zonsopgang van verwondering.”

Op dit moment zijn er nog geen kaarten of posters met de tekeningen en teksten en quotes van Charlie Mackesy over de de jongen de mol de vos en het paard beschikbaar in het Nederlands. Blijf ons volgen.

De boeken van Charlie Mackesy kopen kan gemakkelijk online bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Jongen de mol de vos het paard animatie

Nu een prachtige animatieversie van 'De jongen, de mol, de vos en het paard door. Charlie Mackesy Een nieuwsgierige jongen gaat op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap.

De grotere, nu full colour illustraties, brengen de karakters tot leven, waardoor je nog meer in hun wereld stapt.

De illustraties zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm van 'De jongen, de mol, de vos en het paard'.

Het verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin vanuit het origineel 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse - The Animated Story'.

Een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt.

'Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent.'
- Charlie Mackesy

Reserveer nu online uw exempla(a)r(en) van de de animatie versie van de Jongen, de mol, de vos en het paard bij Ichthusboekhandel.nl.

Jongen de mol de vos het paard animatie Mackesy, Charlie
€ 24,99
voorraad onbekend
De jongen, de mol, de vos en het paard

Het bijzondere prentenboek "De jongen, de mol, de vos en het paard" is een fraai cadeauboek van Charlie Mackesy. Het verhaal is gebaseerd op een fabel met veel levenslessen en is geschreven en getekend door de Engelse illustrator Charlie Mackesy. Het prentenboek verscheen in een Nederlandse vertaling. Een ideaal en prachtig uitgevoerd boek om een vriend of vriendin mee te verrassen of je zelf cadeau te doen.

INKIJKEXEMPLAAR de jongen, de mol de vos en het paard - Charlie Mackes

'Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. 'Lief,' zei de jongen. 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.

De Nederlandse editie van 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen.

Nu al een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert. Inmiddels zijn alleen al in Nederland meer dan 225.000 exemplaren verkocht zijn en staat het boek al langere tijd in diverse boeken toplijsten

Charlie Mackesy is een Britse kunstenaar en auteur van The Boy, the Mole, the Fox and the Horse. Het boek is al meer dan 1,4 miljoen keer verkocht en heeft 55 weken gestaan in de top tien van de Sunday Times Bestsellers List.

Charlie Mackesy is een voormalige atheïst die 'Jezus heeft gevonden' en zijn werk ziet als een manier om 'God kennis te laten maken met de mensen van wie hij houdt'. Veel van zijn schilderijen hebben een religieus thema. Hij werd geselecteerd om aan het Unity Series-project van Nelson Mandela te werken, waarbij hij de tekeningen die Mandela maakte opnieuw vorm gaf.

U kunt het prentenboek De jongen, de mol, de vos en het paard online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl, of kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

De jongen, de mol, de vos en het paard Mackesy, Charlie
€ 22,50
voorraad onbekend
The Boy, The Mole, The Fox and The Horse

Charley Mackesy painted and wrote a reminder of what truly matters, as told through the adventures of four beloved friends. Based on Charlie's daily Instagram.

For fans of Winnie-the-pooh's Little Book of Wisdom. A reminder of the most important things in life. A book of hope for uncertain times. Enter the world of Charlie's four unlikely friends, discover their story and their most poignant life lessons.

Charlie's first book includes his most-loved illustrations and new ones too. The conversations of the boy, the mole, the fox and the horse have been shared thousands of times online, recreated in school art classes, hung on hospital walls and turned into tattoos.

The Boy, The Mole, The Fox and The Horse Charlie Mackesy
€ 25,95
voorraad onbekend
De jongen, de mol, de vos en het paard
De jongen, de mol, de vos en het paard[ downloaddownload ] Charlie Mackesy
€ 11,99
direct downloaden