Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke agenda voor 2021

Een Christelijke agenda voor het jaar 2021 kopen doet u bij Ichthusboekhandel. U treft daar een ruim assortiment aan en bovendien een snelle bestelservice. U kunt nu reeds reserveren. De verwachte tijd wanneer de agenda's en kalenders beschikbaar komen is medio augustus 2020

Christelijke agenda's hebben meestal een weekindeling die begint op Zondag en bevatten vaak mooie illustraties en bemoedigende teksten. Bekende agenda's zijn o.a. de Kerkenwerkagenda, de Max Lucado Agenda, de Terdege Agenda, de Mattie de Bruijne agenda en die van Puur en Essencio.

15 artikelen
pagina 1 van 2
Kerkenwerkagenda 2021
Kerkenwerkagenda 2021
€ 9,99
voorraad onbekend
Terdege agenda 2021

De Terdege-agenda 2021 is een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt! Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar.

De Terdege agenda 2021 biedt veel gebruiksgemak. Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht, links is er ruimte om notities of handige to-do-lijstjes te maken. Ook zijn er fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende spreuken in te vinden. De vormgeving is lekker fris en puur. Dat maakt de Terdege-agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken!

De week begint op zondag.

Doelgroep: Een aansprekende agenda voor vrouwen!

Terdege agenda 2021
€ 12,95
voorraad onbekend
Mattie agenda 2021

De Mattie de Bruine agenda 2021 is al jarenlang een begrip voor veel lezers van het RD en Terdege. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen weet De Bruine een vast publiek aan zich te binden.

In deze agenda laat De Bruine zich van haar beste kant zien: de verfijnde bloemenillustraties geven de gebruiker van deze agenda het hele jaar door een verrassende natuurbeleving. De agenda heeft veel notitieruimte en een liniaal die fungeert als bladwijzer. De handige ringband draagt bij aan een prettig gebruik.

De zondag geldt als eerste dag van de week.

Doelgroep: Vrouwen,

Een blijvend populaire agenda nu voor het twintigste jaar!

Mattie agenda 2021 Bruine, Mattie de
€ 12,95
voorraad onbekend
Essencio Agenda 2021 klein

De Essencio Agenda 2021 Klein Formaat is een stijlvolle én praktische agenda, en al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. De agenda heeft een fijngevoelig ontwerp met prachtig natuurbeeld en fijnzinnige collages met materialen uit de natuur. Het thema is 'Verweef je tijd'.

Je ervaart meteen dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; elke week ontdek je een unieke pagina. De boodschap van de nieuwe Essencio agenda (voorheen Vrolijk Agenda) is: geef aandacht aan dat wat belangrijk voor je is. En verweef je bezigheden op een manier die goed zijn voor geest en lichaam: met voldoende tijd. Want er ís altijd genoeg tijd, het gaat om je eigen keuze over hoe en waarmee je je tijd gaat vullen. Dit concept wordt gevangen in woorden en beelden in deze nieuwe serie agenda's. Je ziet het terug op de cover en in het binnenwerk: fijnzinnige foto's en collages van materialen uit de natuur die met een zilveren draadje met elkaar verweven zijn. Deze unieke beelden zijn gemaakt door Margreet Kattouw.

In de agenda staan korte overdenkingen over het thema. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De inhoudelijke quotes – waar deze agenda om bekendstaat – gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De agenda start op maandag en verschijnt in ringband met leeslint en opbergvak.

De Essencio Agenda is ook verkrijgbaar in groot formaat (A5) en als Familieplanner 2021. Deze agenda's hebben allemaal dezelfde inhoud en fotografie aan de binnenzijde.

Essencio Agenda 2021 klein Essencio / Vrolijk
€ 13,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2021

De Business Agenda 2021 van Essencio is een fraaie agenda voor ondernemende vrouwen. Deze Engelstalige agenda is voor hen die van stijl en overzicht houden en zich bezighouden met groei en ontwikkeling. Een luxe én eenvoudige agenda.

Deze agenda is speciaal voor vrouwen die graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. Met rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. De agenda laat je niet afleiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden.

Kenmerken Essencio Business Agenda 2021:

* Een helder weekoverzicht, met ruimte voor aantekeningen
* Een dankbaarheidsreminder per week
* Note to self-ruimte per week
* Quotes over natuur, stilte, vreugde, ontwikkeling en mindstyle
* Prachtig rustig (natuur)beeld
* Veel notitieruimte per week
* Notitieboek achterin: 48 pagina's (gelineerd, geruit en blanco)
* Bewaarmapje achterin voor losse papieren

The day, the night. The joy, the tears. The sun, the rain. The noise, the silence. Zoom out, zoom in, on yourself and others. Seek for nature, feel the beauty of life. Make time for what is really important. And let everything intertwine in time. That's what we wish for you in 2021.

Maak er een mooi jaar van!
• Team Essencio

Essencio Business Agenda 2021 Essencio / Vrolijk
€ 19,95
voorraad onbekend
Essencio Familieplanner 2021

De Essencio Familieplanner 2021 is bestemd voor 6 personen en biedt maximale ruimte voor alle afspraken van het gezin. Een fijngevoelig ontwerp, met iedere week een inspirerende quote.

De Familieplanner start om praktische redenen op maandag. De planner heeft een fijngevoelig ontwerp met prachtige natuurbeelden en fijnzinnige collages met materialen uit de natuur. Het thema is 'Verweef je tijd'. Je ervaart meteen dat deze planner echt met aandacht is gemaakt.

De inhoudelijke quotes – waar deze Familie planner om bekendstaat – gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De Essencio Familieplanner is ook verkrijgbaar als agenda in klein formaat (A6) en groot formaat (A5). De agenda's zijn verrijkt met teksten en meer beelden en illustraties.

De Essencio Familieplanner is de opvolger van de Vrolijk familieplanner.

Essencio Familieplanner 2021 Essencio / Vrolijk
€ 14,95
voorraad onbekend
Lucado agenda 2021 (klein)

Max Lucado agenda 2021 als kleine versie voor grote schare fans van deze praktische agenda.

Populaire agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Ook dit jaar weer verkrijgbaar in twee formaten.

Weekoverzicht begint op zondag.

Lucado agenda 2021 (klein) Lucado, Max
€ 12,99
voorraad onbekend
Lucado agenda 2021

Max Lucado agenda 2021 als grote versie voor een grote schare fans van deze praktische agenda.

Populaire agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Ook dit jaar weer verkrijgbaar in twee formaten.

Weekoverzicht begint op zondag.

Lucado agenda 2021 Lucado, Max
€ 14,99
voorraad onbekend
PUUR! agenda 2021
PUUR! agenda 2021
€ 17,99
voorraad onbekend
PUUR! familyplanner 2021
PUUR! familyplanner 2021
€ 14,99
voorraad onbekend