Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke agenda voor 2023

Een Christelijke agenda 2023 of Kalender kopen doet u gemakkelijk online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl. U treft daar een ruim assortiment aan van mooie christelijke agenda's en Kalenders 2023 en bovendien een snelle bestelservice via de webshop.

Christelijke agenda's en kalenders hebben meestal een weekindeling die begint op zondag en bevatten vaak mooie illustraties en bemoedigende teksten. Bekende agenda's zijn o.a. de Max Lucado Agenda, de Terdege Agenda, de Mattie de Bruijne agenda, de agenda's en planners van Puur en Essencio., maar ook die van Hour of Power, Visje en de christelijke Vrouwenagenda.

We kunnen niet alle agenda's op de website plaatsen. Kom gerust even langs in één van de winkels om uw keuze te maken.

Kijk hier voor:
Christelijke Scheurkalenders | Bijbels Dagboek 2023

Een mooie christelijke agenda of kalender voor 2023 kopen doet u eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

23 artikelen
pagina 1 van 3
Kerkenwerkagenda 2023

De Kerkenwerkagenda 2023 is een praktische jaaragenda voor iedereen die actief is in een kerkelijk ambt, of het nu een predikant, kerkenraadslid of pastoraal werker is. De Kerkenwerkagenda is een hulpmiddel wat niet alleen geschikt is voor planning, maar ook voor voorbereiding en het aangeven van alerts.

OP VELER VERZOEK IS DE KERKENWERKAGENDA 2023 WEER LEVERBAAR

Opvallend is dat de Kerkenwerkagenda oecumenisch gebruikt wordt, omdat zowel protestanten als katholieken hier gebruik van maken.

De Kerkenwerkagenda is praktisch, gebruiksvriendelijk en informatief, met:

* December als de start van het kerkelijk jaar
* het oecumenisch Bijbelleesrooster,
* de namen van de zondagen,
* de kleuren van het kerkelijk jaar,
* overzicht (semi-)kerkelijke bijeenkomsten en adressen,
* Christelijke feest- en gedenkdagen en van andere religies,
* een jaarplanner voor 2023 én 2024
* de agenda heeft een aparte bladzijde voor de zondag.

Bestel nu de Kerkenwerkagenda 2023 online bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Kerkenwerkagenda 2023
€ 14,99
voorraad onbekend
Terdege-agenda 2023

De Terdege agenda 2023 is een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt! Want hoe handig een digitale agenda kan zijn, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar.

De Terdege agenda 2023 biedt veel gebruiksgemak. Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht, links is ruimte voor notities en to-do-lijstjes. Ook zijn er fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende citaten in te vinden. De vormgeving is puur en eigentijds.

Dat maakt de Terdege agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken!

De week begint op zondag.

Terdege-agenda 2023
€ 11,95
voorraad onbekend
Max Lucado agenda 2023 A6

Max Lucado Agenda 2023 met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Dit is de kleine uitvoering

Het weekoverzicht begint op zondag.

Formaat: 10×15 cm

Deze agenda is ook verkrijgbaar in formaat 15×20 cm (A5) (ISBN 9789033878503)

Max Lucado agenda 2023 A6 Lucado, Max
€ 13,99
voorraad onbekend
Mattie agenda 2023

De agenda van Mattie de Bruine voor 2023 heeft als thema stillevens uit de Gouden eeuw.

De stijlvolle agenda's van Mattie de Bruine zijn al jarenlang een begrip. Dit keer heeft zij zich laten inspireren door de prachtige stillevens van de oude meesters uit de Gouden Eeuw. De bloem- en fruitstillevens ademen de serene sfeer van voorbije tijden, terwijl de eigen stijl van de illustrator herkenbaar blijft. Een waar genoegen om te bekijken!

Zoals altijd is de Mattie-agenda praktisch in gebruik, met een ringband, veel notitieruimte en een liniaal als bladwijzer. De week begint uiteraard op zondag.

De agenda van Mattie de Bruine is online te bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of te kopen in één van de Ichthusboekwinkels.

Mattie agenda 2023 Bruine, Mattie de
€ 12,95
voorraad onbekend
Elke dag nieuw agenda 2023

Elke Dag Nieuw 2023 is de agenda van Elise Pater-Mauritz en inmiddels de derde editie van een succesvolle agenda met een geheel eigen gezicht.

Deze agenda vol inspiratie voor 2023 in de vorm van Bijbelteksten en quotes over moederschap is speciaal bedacht om jou als moeder te helpen om vast te houden aan wat echt van waarde is.

Het fijngevoelige ontwerp is in fullcolour, vol bloemen en aquarellen. In een luxe uitvoering met handige ringband en sluitelastiek.

Het royale formaat biedt voor elke dag volop schrijfruimte. Met ruimte voor het plannen van het huishouden, wekelijkse menuplanning en een dagelijkse prioriteitenlijst. Ook helpt de agenda bij planning voor de langere termijn, met de mogelijkheid om die in kleinere eenheden te spreiden.

Geschikt voor: (drukke) moeders en oma's.

Elise Pater-Mauritz is getrouwd en moeder van vier jonge kinderen. Zij heeft een blog over Bijbels opvoeden, huishouden en meer: elkedagnieuw.nl

Elke dag nieuw agenda 2023 Pater-Mauritz, Elise
€ 19,90
voorraad onbekend
Agenda 2023 Je bent geliefd

De Hour of Power agenda 2023 zegt: Je bent geliefd. Een overzichtelijke, eigentijdse agenda met handige ringband, veel schrijfruimte en elke week een bemoedigende Bijbeltekst.

De agenda begint op zondag.

Afmeting ca. 13,5 x 18 cm.

Agenda 2023 Je bent geliefd Hour of Power
€ 16,95
voorraad onbekend
De allerbeste Visjes agenda 2023

De allerbeste Visjes agenda 2023 Een overzichtelijke zwart-wit agenda vol met Visje spreuken met handige ringband, veel schrijfruimte en elke week een bemoedigende Bijbeltekst over Gods liefde.

De week begint op zondag.

Afmeting ca. 13,5 x 18 cm.

De allerbeste Visjes agenda 2023
€ 16,95
voorraad onbekend
Majestically vrouwenagenda 2023

De christelijke Vrouwen agenda 2023. Een overzichtelijke, eigentijdse agenda, speciaal voor vrouwen met handige ringband, veel schrijfruimte en elke week een bemoedigende Bijbeltekst.

De week begint op zondag in de Vrouwenagenda

Afmeting ca. 13,5 x 18 cm.

Majestically vrouwenagenda 2023
€ 16,95
voorraad onbekend
Essencio Agenda 2023 klein (A6)

Ontdek de stijlvolle Essencio Agenda 2023 klein formaat (a6), met als thema 'Rust en beweging'. Laat je inspireren door de betekenisvolle quotes, reflectievragen, korte overdenkingen, rustige natuurbeelden en het fijngevoelige ontwerp.

Je tijd plannen vanuit rust en ruimte? Er is veel ruimte voor het opschrijven van je notities, herinneringen en dankbaarheid. Deze agenda biedt je wekelijks een prettige structuur; aan de linkerkant vind je inspiratie en aan de rechterkant het weekoverzicht (start op maandag).

Ook handig:
- de jaarkalender voor 2023 en 2024,
- het maandoverzicht en
- een overzicht van schoolvakanties en feestdagen.

Dankzij de luxe, gebonden uitgave blijft de agenda mooi openliggen en het papier is goed beschrijfbaar. Het leeslint, dichtbind elastiek, opbergvak achterin én de omslag met goudfolie maken deze unieke agenda helemaal af.

Ook verkrijgbaar in dezelfde reeks:

* Essencio Agenda Groot (A5),
* Essencio Business Agenda en
* Essencio Familieplanner.

Essencio Agenda 2023 klein (A6) Essencio
€ 15,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2023 A5 formaat

Ontdek de Essencio Business Agenda 2023 formaat a5: een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. Iedere week word je uitgenodigd om na te denken over een quote, reflectievraag of note-to-self.

Laat je inspireren door de waardevolle thema's die samenkomen in deze agenda: silence, nature, joy, growth en mindstyle. Zo daagt de Engelstalige Business Agenda je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het echt om gaat: het organiseren van je waardevolle tijd.

De handige indeling helpt je met:

* iedere week is gespreid over twee pagina's,
* veel schrijfruimte voor al je afspraken en to-do's.
* afspraken die je dagelijks zelfs per half uur kan noteren.
* Achterin vind je ook een extra notitieboek van 48 pagina (gelinieerd, geruit en blanco).

Samenvattend: Het is een luxe én eenvoudige agenda met een stevige omslag, die makkelijk is mee te nemen onderweg. Geniet van het verfijnde ontwerp met rustige natuurbeelden. De twee leeslinten, het bewaarvak achterin en het dichtbindelastiek maken deze unieke agenda helemaal af.

Ook verkrijgbaar in dezelfde reeks:

* Essencio Agenda Groot (A5)
* Essencio Agenda Klein (A6), en de
* Essencio Familieplanner.

Agenda's van Essencio bestel je gemakkelijk online bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Essencio Business Agenda 2023 A5 formaat Essencio
€ 21,95
voorraad onbekend