Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke agenda voor 2024

Een Christelijke agenda voor het jaar 20242 kopen doet u gemakkelijk bij Ichthusboekhandel.nl. U treft daar een ruim assortiment aan en bovendien een snelle bestelservice via de webshop.

Christelijke agenda's hebben meestal een weekindeling die begint op Zondag en bevatten vaak mooie illustraties en bemoedigende teksten. Bekende agenda's zijn o.a. de Max Lucado Agenda, de Terdege Agenda, de Mattie de Bruijne agenda, de agenda's en planners van Puur en Essencio., maar ook die van Hour of Power, Visje en de christelijke Vrouwenagenda.

We kunnen niet alle agenda's op de website plaatsen. Kom gerust even langs in één van de winkels om uw keuze te maken.

Een christelijke agenda voor 2024 kopen doet u eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer.

Max lucado Agenda 2024 groot a5

De Max Lucado agenda 2024 groot (a5) is een populaire agenda met voor elke week een bemoedigend citaat. Deze inspirerende agenda bevat citaten uit de boeken van Max Lucado, een aantal korte overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte.

Ook dit jaar weer verkrijgbaar in twee formaten. Het weekoverzicht begint op zondag.

Max lucado Agenda 2024 groot a5 Agenda 2024
€ 15,99
voorraad onbekend
Max Lucado Agenda klein a6

De Max Lucado agenda 2024 klein (a6) is een populaire agenda met voor elke week een bemoedigend citaat. Deze inspirerende agenda bevat citaten uit de boeken van Max Lucado, een aantal korte overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte.

Ook dit jaar weer verkrijgbaar in twee formaten. Het weekoverzicht begint op zondag.

Max Lucado Agenda klein a6 Agenda 2024
€ 13,99
voorraad onbekend
Elke dag Nieuw agenda 2024

Elke dag nieuw 2024 is de agenda van Elise de Pater-Mauritz. Het is de vierde editie van een inmiddels succesvolle agenda met een geheel eigen gezicht.

Deze agenda vol inspiratie in de vorm van Bijbelteksten en quotes over moederschap is speciaal bedacht om jou als moeder te helpen om vast te houden aan wat echt van waarde is.

Het fijngevoelige ontwerp is in full colour, vol bloemen en aquarellen. Het royale formaat biedt voor elke dag volop schrijfruimte. Met ruimte voor het plannen van het huishouden, wekelijkse menuplanning en dagelijkse prioriteitenlijst. Ook helpt de agenda bij planning voor de langere termijn, met de mogelijkheid om die in kleinere eenheden te spreiden

Elke dag Nieuw agenda 2024 Pater-Mauritz, Elise de
€ 21,50
voorraad onbekend
Terdege agenda 2024

De Terdege-agenda 2024 is opnieuw een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt! Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar.

De 'Terdege agenda 2024' biedt veel gebruiksgemak. Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht, links is er ruimte om notities of handige to-do-lijstjes te maken. Ook zijn er fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende spreuken in te vinden. De vormgeving is lekker fris en puur.

Dat maakt de Terdege-agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken!

* De week begint op zondag.

Terdege agenda 2024 Terdege redactie
€ 11,95
voorraad onbekend
Familieplanner 2024
Familieplanner 2024 Joziasse, Henrike
€ 16,95
voorraad onbekend
PUUR! Agenda 2024

De Puur! agenda 2024 (a5 formaat) is een prachtig vormgegeven full-colour agenda samengesteld door Marianne Grandia. De weken beginnen met de zondag als rustpunt voorafgaand aan de week, zodat je wordt stilgezet en moed kunt opdoen.

Op de tussenbladen staan inspirerende teksten over dagelijkse dankbaarheid en elke week wordt opgeluisterd door een Bijbelcitaat.

* De agenda is samengesteld door Marianne Grandia.

* Met handig, groot en stevig elastiek en een verborgen ringband.

PUUR! Agenda 2024 Grandia, Marianne
€ 19,99
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2024 groot

De Leef! Agenda 2024 groot formaat, samengesteld door Annemarie van Heijningen, helpt vrouwen voluit te leven in een drukke omgeving. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

Ontspannen leven met God als way of life. Om het hoofd koel en het hart warm te houden.

LEEF! Agenda 2024 groot Heijningen, Annemarie van
€ 16,99
voorraad onbekend
LEEF! Familieplanner 2024

De Leef! Familieplanner 2024 groot formaat )a4) samengesteld door Annemarie van Heijningenhelpt vrouwen en gezinnen voluit te leven in een drukke omgeving. Een sprankelende planner die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

Ontspannen leven met God als way of life. Om het hoofd koel en het hart warm te houden.

LEEF! Familieplanner 2024 Heijningen, Annemarie van
€ 15,99
voorraad onbekend
Weekplanner 2024 Opwekkingsliederen
Weekplanner 2024 Opwekkingsliederen
€ 16,95
voorraad onbekend
Agenda Dagelijkse Broodkruimels Sestra

De DagelijkseBroodkruimels en Sestra agenda 2024 is er voor de christelijke vrouw die praktisch en mooi met elkaar wil verenigen. De prachtige vormgeving in DagelijkseBroodkruimels-stijl komt terug in de weekoverzichten, maar ook in de overdenkingen en mooie platen waarmee de weekoverzichten worden afgewisseld.

Ter bemoediging en inspiratie zijn elke week Bijbelteksten en andere inspirerende quotes toegevoegd. Een prachtige én praktische agenda die je het hele jaar met plezier kunt gebruiken.

Dagelijkse Broodkruimels is een online community van christenen die samen 1 lichaam vormen; het lichaam van Christus. Door creatief talent een platform te geven, maken zij Gods Koninkrijk meer en meer zichtbaar. Dagelijks inspireert DagelijkseBroodkruimels heel veel mensen met het Woord van God. Ze doen dit online én offline. Hun missie is: “Talent ontwikkelen en delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het brood dat leven geeft.”

Kenmerken Agenda Dagelijkse Broodkruimels en Sestra:

* Ringband harde kaft
* full colour
* 136 pagina's
* formaat 15 x 20 cm •

Agenda Dagelijkse Broodkruimels Sestra agenda 2024
€ 15,99
voorraad onbekend
Majestically agenda

De Vrouwen agenda 2024 van MajesticAlly is al jarenlang een begrip als christelijke agenda voor vrouwen.

Een overzichtelijke, eigentijdse agenda, speciaal voor vrouwen met handige ringband, veel schrijfruimte en elke week een bemoedigende Bijbeltekst.

* De agenda begint op zondag.
* Afmeting ca. 13,5 x 18 cm.

Majestically agenda Agenda 2024
€ 16,95
voorraad onbekend
Agenda allerbeste visjes

De allerbeste Visjes agenda 2024 is een overzichtelijke grappige en inspirerende zwart-wit agenda vol met Visje leuzen.

* Handige ringband,
* Veel schrijfruimte
* Elke week een bemoedigende Bijbeltekst over Gods liefde.
* De agenda begint op zondag.
* Afmeting ca. 13,5 x 18 cm.

Agenda allerbeste visjes Agenda 2024
€ 16,95
voorraad onbekend