Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Boeken Top 10

De Christelijke boeken top 10 bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl en de verschillende Ichthusboekwinkels. Welke tips voor christelijke boeken heeft Ichthusboekhandel.nl?De christelijke boeken Top 10 wordt wekelijks samengesteld op basis van de recente verkopen in de winkels én de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl. Daardoor heeft u steeds een goed overzicht van de meest gevraagde christelijke boeken.

In deze bestsellerlijst zijn uitsluitend christelijke boeken opgenomen (dus geen tijdschriften of kinderboeken). Bovendien is geen onderscheid gemaakt tussen fictie en non-fictie.

Ichthusboekhandel is de plek voor reviews van christelijke boeken en romans. De omgeving waar je ontdekt of iets een mustread is, een echte aanrader of ééntje die je beter maar kan laten liggen. Onze Top 10 christelijke boeken wijkt regelmatig af van wat er elders soms gepubliceerd wordt. Dat komt omdat we te maken hebben met onze regio en de specifieke expertise en kwaliteit vanuit de webshop en de winkels.

De Top 10 christelijke boeken van Ichthusboekhandel.nl vertelt u in minder dan één minuut wat er op dit moment actueel is in de christelijke boekhandels. We doen ons uiterste best om deze titels steeds op voorraad te hebben. De christelijke boeken top 10 is bovendien een goede reden om regelmatig één van de de Ichthusboekhandels even binnen te lopen en zo te ontdekken wat er leeft op het gebied van Bijbels en christelijke boeken.. Omdat inkijken van een boek nog altijd de beste manier is om te ontdekken of een boektitel echt iets is voor u zelf of een ander!

Voor wie verder wil kijken naar de andere Top 10's van christelijke thema's :

Top 10 Bijbels | Top 10 Studiebijbels | Top 10 Theologieboeken | Top 10 Christelijke romans | Top 10 Spannende Christelijke boeken | Top 10 Bijbelse dagboeken | Top 10 Kinderbijbels

Veel mensen geven zich op voor onze maandelijkse NIEUWSBRIEF omdat u dan regelmatig op de hoogte gehouden wordt van de Top 10 christelijke boeken en uiteraard all nieuwe christelijke boeken.

Ichthusboekhandel.nl is de online christelijke webshop waar u Bijbels en goede christelijke boeken koopt. De Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag en Zoetermeer beschikken over een ruime en actuele voorraad.

Rauw eerlijke verhaal van David de Vos

Het boek Rauw, het eerlijke verhaal van evangelist David de Vos, wordt getypeerd als het meest gedurfde en ongefilterde inkijkje binnen de christelijk wereld van nu wat je kunt gaat lezen. Een boek wat vanaf dag één veel kritiek kreeg en als controversieel gezien wordt. Anderen vonden het een mild boek en een evenwichtig beeld van het proces waar David de Vos door heen ging. Begin april 2024 kwam het zelfs binnen in de Bestsellertop60 op plek 2.

Eind maart, vlak voor Pasen, kwam het nieuwe boek van Marcel Langedijk uit over David de Vos. De journalist die interviews doet voor tijdschriften als LINDA., Nieuwe Revu en Margriet, de man die een boek schreef over de euthanasie van zijn broer Mark (Gelukkig Hebben We De Foto's Nog), maar ook tekende voor de succesvolle bestseller biografieën van Najib Amhali, Igone de Jongh, Hans Klok en Gordon, tekende ditmaal het levensverhaal op van David de Vos. De Vos (40) is spreker, evangelist en oprichter van stichting Go and Tell, een man die zijn geloof face to face met meer dan een miljoen mensen heeft gedeeld.

Langedijk: “Mensen zullen zich wellicht afvragen waarom David de Vos een heiden als ik heeft gevraagd zijn verhaal op te tekenen. Dat was twee jaar geleden precies mijn vraag aan David. Want ik had mijn twijfels. Na over Gordon, Najib Amhali en Hans Klok een boek schrijven over een christelijke jongen die ik niet kende, iemand uit die voor mij toch wat vreemde evangelische wereld nog wel? Iemand die praat met God, bidt om wonderen en alles en iedereen wil overtuigen dat God bestaat? Dat zag ik niet meteen zitten en ik hield de boot daarom af, tot David me uiteindelijk overhaalde gewoon eens een kop koffie te gaan drinken. Na dat gesprek besloot ik dit avontuur toch aan te gaan. Omdat ik voelde dat David niet van plan was mij te bekeren, maar vooral omdat ik voelde dat er een vriendelijke, integere man tegenover me zat die een verhaal had. Een man die dat verhaal even eerlijk en rauw als het was durfde te vertellen. Zonder opsmuk. Zonder halleluja's. Zonder opgeheven vingertje. Gewoon een verhaal van een veertigjarige evangelist die het lange tijd ook niet meer wist.”

'Rauw' heet het boek, en dat is wat het is. Omdat het leven soms rauw is, ook in die soms met suiker bedekte christelijke wereld. Het is niet voor niets dat duizenden mensen de kerk verlaten. Mensen die weliswaar een christelijke opvoeding hebben gehad, maar het geloof vaarwel hebben gezegd. Om velerlei redenen, maar vaak omdat ze de christelijke, evangelische wereld als nep ervaren. Dat is waar dit boek over gaat. Want David wil het echte verhaal vertellen, een blik achter de schermen geven. Het is een verhaal over strijd, jezelf in de spiegel leren aankijken. Een verhaal over mentale gezondheid, de politieke belangen van wenselijk gedrag en het feit dat christenen ook maar mensen zijn. Ook is Rauw het verhaal over de pandemie waarin veel gelovigen lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan in hun standpunt rondom vaccinatie.

Je zou dus zomaar kunnen denken dat dit een boek is over een jongeman die zijn geloof verliest, die zijn God vaarwel zegde. Dat is het niet. Want naast die scherpe, rauwe randen is er ook ruimte voor adem, is Rauw een boek over een man die zichzelf opnieuw uitvond. Een man die zich realiseert dat al die regels en gewoontes van zijn wereld vaak slechts maniertjes zijn. Maar bovenal is het een boek dat de discussie opent: is geloven nog wel van deze tijd, zijn er geen betere manieren om je geloof te beleven, om zin aan je leven te geven? David denkt van wel. En dat maakt Rauw tot het meest gedurfde en ongefilterde boek over de christelijke wereld dat je gaat lezen.

David de Vos was eerder auteur van het Bijbels dagboek: Sterker.

Bestel nu je exemplaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kom langs in de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer.

Rauw eerlijke verhaal van David de Vos Langedijk, Marcel
€ 23,95
voorraad onbekend
Alles wordt lichter

In de nieuwe psychologische roman 'Alles wordt lichter' van Janke Reitsma is Ylva eenentwintig als ze op de eerste dag van de zomervakantie in een willekeurige bus stapt in een poging iets van haar leven te maken. Ze komt bij de eenzelvige Jacob op een afgelegen boerderij in het Noorse binnenland terecht.

Ze besluit te blijven en samen krijgen ze een kind, Magnus. Tien jaar later speelt Ylva's leven zich voornamelijk af in het donker. 's Nachts maakt ze treinen schoon, overdag verschuilt ze zich in haar flat. Ze heeft zich neergelegd bij haar verborgen bestaan, tot ze op een dag aan haar collega vertelt dat ze een kind heeft dat ze al sinds hij een half jaar is niet meer heeft gezien.

Ze kan aan niets anders meer denken: ze wil naar hem toe. Ze trekt de ruige Noorse natuur in, op weg naar de boerderij waar ze tien jaar geleden de vader van haar kind ontmoette. De stilte van het landschap en de ontmoetingen met andere reizigers brengt naar boven wat ze al die tijd verborgen hield.

Janke Reitsma debuteerde met: Niets ontgaat ons een psychologische roman over een gezinsdrama.

Janke Reitsma (1988) woont in Zwolle. Ze groeide op in Friesland en woonde daarna in Groningen. Als kind las ze al veel. ”Het Achterhuis” van Anne Frank fascineerde haar. „Ik ontdekte dat het normaal is dat je een soort binnenwereld hebt. ”Jane Eyre” sprak me ook erg aan, vanwege het feit dat zij grenzen opzoekt en echt haar eigen gang gaat.”

Janke Reitsma studeerde orthopedagogiek, dat ze zelf typeert als „het vak dat kijkt naar de mens in zijn omgeving”. In 2019 won ze een verhalenwedstrijd georganiseerd door uitgeverij KokBoekencentrum, het ND en het Christelijk Literair Overleg. Ze werkt als orthopedagoog, schrijfster en docent.

Alles wordt lichter Reitsma, Janke
€ 23,99
voorraad onbekend
Al mijn geheimen

In het nieuwste boek van Lynn Austin, de familiesaga 'Al mijn geheimen' vertelt ze het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk ten tijde van de Gilded Age. Wanneer haar man onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, slikt Sylvia haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede, rijke echtgenoot voor haar vindt, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

New York, 1898. Het enige dat schokkender is dan de onverwachte dood van Arthur Stanhope III is de onthulling dat zijn testament zijn bedrijf – en het grootste deel van het enorme fortuin dat daarmee gepaard gaat – schenkt aan de dichtstbijzijnde mannelijke erfgenaam, waardoor zijn moeder, vrouw en dochter bijna verarmd achterblijven. Zijn weduwe, Sylvia, beseft al snel dat ze haar verdriet opzij moet zetten om ervoor te zorgen dat hun dochter, Adelaide, in de samenleving wordt geïntroduceerd zodra de juiste rouwperiode voorbij is. Als Sylvia een rijke echtgenoot voor Addy kan vinden voordat iemand beseft dat ze praktisch berooid zijn, zal er weinig verstoring zijn van de levensstijl waaraan ze gewend zijn.

Sylvia's schoonmoeder, Junietta, gelooft dat hun leven wel een beetje ontwrichting kan gebruiken. Ze heeft Sylvia haar rol als echtgenote van de society zien spelen, zoals Junietta ooit deed, ondanks wat het hen beiden kostte. Junietta zweert dat ze haar kleindochter de macht zal geven om een pad te kiezen dat verder gaat dan wat de maatschappij verwacht.

Maar om Addy die kans te geven, moeten zowel moeder als grootmoeder eerst de pijnlijke waarheden over hun eigen keuzes onder ogen zien. Alleen door hun geheimen in het licht te brengen kunnen ze hun familie-erfenis hopen om te vormen tot een erfenis die meer voldoening geeft dan ze ooit hadden durven dromen.

EXTRA INFORMATIE OVER AL MIJN GEHEIMEN:
* In de zelfde stijl als Eva's dochters, haar tot nu nog steeds meest verkochte boek.
* Lynn Austin wordt verwacht als spreekster tijdens de Opwekkingsconferentie Pinksteren 2024 in Biddinghuizen.
* Reserveer nu uw exemplaar bij Ichthusboekhandel.nl via de webshop of in één van de winkels.

Al mijn geheimen Austin, Lynn
€ 25,99
voorraad onbekend
De vlieger en de vanger

De vlieger en de vanger van Henri Nouwen is een postuum verschenen boek met zijn observaties van trapeze artiesten en de geestelijke les die we daar in kunnen ontdekken. Gebaseerd op zijn aantekeningen maakte Carolyn Whitney Brown er alsnog een boek van.

Henri Nouwen is al meer dan een kwart eeuw geleden overleden, maar zijn erfenis is nog steeds actueel, zo actueel dat er zelfs een nieuw boek van zijn hand verschijnt.

Want in de laatste jaren van zijn leven, dat eindigde in 1996, was deze Nederlandse priester gefascineerd door de trapeze artiesten in het circus. Hij volgde hen in verschillende landen en bleef naar hen kijken. Hij schreef er hele dagboekteksten over vol. Die worden nu postuum gepubliceerd onder de titel De vlieger en de vanger.

En zijn boodschap is troostend en bevrijdend: als je vliegt in het circus is dat alleen maar mogelijk omdat je gevangen wordt, als je vliegt in het leven en dreigt te vallen word je gevangen door de barmhartigheid van God.

Carolyn Whitney-Brown heeft Henri Nouwen goed gekend.Zij nam de uitdaging aan om ruim een kwart eeuw na zijn dood alle aantekeningen over de trapezewereld door te spitten. En ze realiseerde zich goed dat het niet haar taak was om het boek te schrijven dat Henri had willen maken. Ze zag een andere taak voor zich: om het verhaal vast te leggen van Henri en de Flying Rodleighs. En dat doet ze op een onderscheidende wijze. De laatste uren van Henri's leven zijn verweven met de aantekeningen en gedachten die hij de laatste jaren van zijn leven over de trapezewereld papier zette. En zo is dit boek er uiteindelijk toch gekomen: Als een ode aan de vlieger en de vanger.

Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen spirituele schrijvers, met wereldwijd miljoenen lezers. Hij is geliefd vanwege de manier waarop hij woorden geeft aan een authentiek geloof.

De vlieger en de vanger Nouwen, Henri en Carolyn Whitney-Brown
€ 22,99
voorraad onbekend
Deuteronomium (deel 5)

Het boek Deuteronomium, boek van de samenleving, geschreven door Jonathan Sacks is het vijfde en laatste deel in de serie over de boeken van Mozes.

Sacks laat zien hoe de verbondspolitiek van de Tora de basis vormt voor onze huidige westerse democratie. Vrijheid is hard werken; we moeten haar voortdurend uitleggen en vernieuwen, bevechten én vieren.

Deuteronomium heeft de vorm van een klassiek verbond tussen twee machthebbers, maar de inhoud is ronduit revolutionair. Het is namelijk een verbond tussen God en mensen, en ze beloven rechtvaardig en trouw te zijn.

In Deuteronomium zet Mozes de verbondspolitiek uiteen. Samenleven in het beloofde vrije land, zo vertelt hij, moet gebaseerd zijn op rechtvaardigheid. Wetten zijn er om ieders vrijheid en welzijn te beschermen.

Samenleven betekent: NIEMAND mag vergeten worden, en niemand staat boven de wet. IEDEREEN plukt de vruchten van de welvaart, en iedereen draagt zorg voor zijn naaste en voor de samenleving als geheel. Nooit meer slavernij, nooit meer onderdrukking!

EXTRA: dit deel bevat UITGEBREIDE REGISTERS bij de hele serie (behandelde thema's, aangehaalde personen, Vijbelverwijzingen). Dat maakt de serie tot een uniek NASLAGWERK BIJ DE BIJBEL.

Dit is het slotdeel van rabbijn Jonathan Sacks' vijfdelige standaardwerk bij de boeken van Mozes. Hij legt verbanden met de Tora als geheel, met filosofie en wereldgeschiedenis, en met ons persoonlijke leven. Elk essay is afzonderlijk te lezen.

JONATHAN SACKS (1948-2020) was opperrabbijn van Groot-Brittannië, lid van het Britse Hogerhuis, en auteur van vele boeken waaronder 'Een gebroken wereld heel maken' en de vijfdelige serie 'Verbond en dialoog - joodse lezing van de Tora'.

'Je kunt je haast niet voorstellen dat een serie commentaren op de vijf boeken van Mozes zo interessant en actueel kan zijn.'
- Trouw

'Jonathan Sacks is een intellectuele reus. Hij weet inzichten uit de religie aan de moderne wereld te verbinden, en op een overtuigende manier het verhaal van het geloof opnieuw te vertellen. Een zeldzame prestatie.'
- tony Blair

'Voor liefhebbers van de Bijbel zijn dit werkelijk adembenemende stukken tekst.'
- INSPIRARE

* * * * *:
'Het commentaar leest als een roman, onder meer door het beeldend taalgebruik en Sacks' inlevingsvermogen.'

- Woord en Dienst

'Ik ben zeer onder de indruk van de vertaling. Die loopt, glanst en neemt je mee.'
- WILLEM SMOUTER, EO

'Een politiek van hoop, tegenover een politiek van wantrouwen en cynisme: dat is de opdracht die rabbijn Sacks de christendemocratie heeft meegegeven.'
- HENRI BONTENBAL Fractie voorzitter CDA

Vijf sterren: 'Een must-read voor iedereen die nadenkt over de verhouding tussen politiek en religie.'
- Trouw

Deuteronomium (deel 5) Sacks, Jonathan
€ 35,99
voorraad onbekend
Koning van het volk

In de Bijbels historische roman: 'Koning van het volk' van Tessa Afshar, het los te lezen vervolg op 'Prins van Perzië', wordt een beroemd schrijfster aan het hof van koning Cyrus ontvoerd. Dochter Jemma besluit samen met haar zus naar haar op zoek te gaan. Daarvoor moeten ze wel onopgemerkt vijandig gebied binnensluipen en gevaarlijke bergpassen beklimmen.

Jemmah heeft zichzelf altijd als volkomen gewoon beschouwd. . . totdat ze met buitengewone omstandigheden wordt geconfronteerd.

Wanneer haar moeder, de beroemde schrijfster van de Perzische koning, wordt ontvoerd, moeten Jemmah en haar zus onopgemerkt vijandelijk gebied binnensluipen om haar te redden. Maar het infiltreren van het land van hun tegenstander blijkt gemakkelijker dan eraan te ontsnappen. Terwijl ze door gevaarlijke bergpassen vluchten, hangt hun overleving af van de vaardigheden van een vreemdeling die ze uit de gevangenis bevrijden: een mysterieuze prins genaamd Asher.

Asher is niet wie de wereld denkt dat hij is. Ondanks zijn koninklijke bloed heeft hij zich een weg uit de armoede moeten banen om vanuit het niets succes te kunnen smeden. Als fabrikant van enkele van de beste wapens in het Oosten heeft Asher maar één doel: zijn vader vernietigen. Maar na zijn ontsnapping uit de gevangenis voelt Asher zich onweerstaanbaar aangetrokken tot Jemmah, niet wetende dat ook zij haar eigen geheim bewaart.

Jemmah moet Asher overtuigen om alles op te geven waarvoor hij heeft gewerkt, allemaal ter wille van een hoger doel waarvan hij niet zeker weet of hij erin gelooft. Het lot van het Perzische rijk – en mogelijk het Joodse volk – staat op het spel. overtuigingskracht van een gewone vrouw.

Reserveer nu uw exemplaar bij Ichthusboekhandel.nl, de christelijke webshop met verschillende winkels.

Koning van het volk is het vervolg op het boek: Prins van Perzië

Koning van het volk Afshar, Tessa
€ 24,99
voorraad onbekend
Gods smokkelaar

De wereldberoemde bestseller 'Gods smokkelaar' vertelt je het bijzondere levensverhaal van Anne van der Bijl, oprichter en leider van Open Doors. Hij vertelt hoe hij opgroeide in een klein dorp, maar door Gods stem te volgen op de meest onverwachte plekken op aarde terechtkwam. Anne nam grote risico's om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen.

In de jubileumeditie van dit opwindende, waargebeurde verhaal worden lezers vanaf de eerste pagina gegrepen door het bijzondere relaas van een jonge man die zijn leven op het spel zette om Bijbels over de grenzen van gesloten naties te smokkelen. Nu, zestig jaar nadat Anne van der Bijl voor het eerst bad om Gods wonderbaarlijke bescherming, moedigt deze uitgebreide editie van een klassiek werk nieuwe lezers aan om deze opmerkelijke man en zijn missie voor het eerst te ontmoeten.

Undercover werken voor God, een missie die tot op de dag van vandaag voortduurt, heeft van Anne van der Bijl een van de helden van het geloof aller tijden gemaakt. Zijn ontsnappingen aan gevaar om de liefde van Jezus te delen, zullen gelovigen bemoedigen en aanmoedigen in hun eigen geloofswandel.

Het vertrouwen van Anne van der Bijl op de Here God en zijn radicale toewijding om het onmogelijke te doen, moedigen je aan om stevige stappen te zetten op jouw geloofsreis.

Anne van der Bijl was de oprichter van Open Doors. Hij verwierf bekendheid doordat hij Bijbels smokkelde naar plekken waar christenen vervolgd werden. Na zijn overlijden in 2022 mocht zijn bekendste boek, 'God's Smuggler', ook in het Nederlands verschijnen.

Gods smokkelaar Bijl, Anne van der
€ 29,90
voorraad onbekend
Zie Ik kom spoedig

Ontdek de diepgaande studies van Bijbelleraar Wim Grandia in het boek "Zie Ik kom spoedig," waarin hij diep ingaat op het Bijbelboek Openbaringen. De 40 studies zijn ideaal voor zowel persoonlijk gebruik als voor groepen die een diepere duik willen nemen in deze Bijbelteksten.

Het Bijbelboek Openbaring roept vragen op:

* Waarom de moeite nemen om het te lezen en te bestuderen?
* Hoe om te gaan met apocalyptische beelden en complexe symboliek?
* En wat te denken van de diverse meningen over de eindtijd, wederkomst, opname vóór, tijdens of na de grote verdrukking - leidt dat niet tot verwarring in de kerk?

Het lijkt er eerder op dat het Bijbelboek Openbaring zijn naam niet waarmaakt, en dit zou ons aan het denken moeten zetten. Moet een boek dat begint met de veelbelovende woorden 'Openbaring van Jezus Christus' niet juist helderheid verschaffen? Lopen we het risico te missen wat God ons wil vertellen?

In het Oude Testament maakt de profeet Amos duidelijk dat God niets doet zonder dit aan Zijn dienaren, de profeten, te onthullen. Als dat waar is, is het van groot belang dat we ontdekken wat God ons in Openbaring wil vertellen.

We leven in een fascinerende, maar ook donkere tijd. Juist in deze tijd is het belangrijk dat het licht van het profetisch woord helder schijnt. In "Zie, Ik kom spoedig" onthult Wim Grandia op toegankelijke wijze wat God ons te zeggen heeft door Openbaring. Als een gedegen én bescheiden Bijbelleraar deelt hij deze inzichten, niet vanuit het idee de absolute waarheid te bezitten, maar met het verlangen het lichaam van Christus toe te rusten voor de tijd die voor ons ligt.

Volop verkrijgbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Zie Ik kom spoedig Grandia, Wim
€ 29,95
voorraad onbekend
Paperback editie 12 x 18

De BasisBijbel is geschreven in eenvoudig Nederlands en gebaseerd op de vertrouwde editie van de Statenvertaling.

Hij werd aanvankelijk in het voorjaar van 2013 op internet gepubliceerd door stichting BasisBijbel als e-boek. Gezien de belangstelling en de vraag is toen besloten tot een papieren uitgave.

INKIJKEXEMPLAAR (pdf) BASISBIJBEL

Bijzonder aan de Basis Bijbel is, dat beeldspraak in stand is gehouden en in de tekst in heldere woorden duidelijk wordt gemaakt. Zo blijft deze bijbelvertaling trouw aan de oorspronkelijke tekst. Door hedendaags Nederlands, korte zinnen en eenvoudige woorden is de BasisBijbel een zeer makkelijk leesbare Bijbel.

Afmetingen: 180 x 120 x 27 mm
Dit is de paperback-uitgave die ook bijzonder geschikt is als kennismakingsbijbel.

Paperback editie 12 x 18 Basisbijbel
€ 14,95
voorraad onbekend
Breed of smal

Het boek "Breed of smal" van ds. J. de Kok bevat gedachten bij de wereldberoemde afbeelding over de brede en smalle weg naar aanleiding van het boek van John Bunyan over de Christenreis op weg naar de eeuwigheid.

Wie kent de afbeelding van de brede en de smalle weg niet? Zelfs vele onkerkelijke mensen kunnen zich de afbeelding nog wel herinneren uit hun kinderjaren. Maar heb je ooit wel eens echt goed naar de afbeelding gekeken? Heb je de Bijbelteksten weleens opgezocht die overal op de plaat te vinden zijn? Voor degene die dat doet, komt de afbeelding tot leven. Die gaat iets van de diepe boodschap van de afbeelding begrijpen.

De Christenreis van John Bunyan is wereldwijd één van de meest gelezen christelijke boeken en geldt als een klassieker.

De auteur neemt je in dit boek bij de hand en voert je stap voor stap mee door de afbeelding. Door de levendige beschrijving komen de vele personen tot leven en wordt de bedoeling van de vele taferelen duidelijk. Telkens weer klinkt de indringende vraag: op welke weg reis ik. De brede of de smalle weg? Het boek is daarmee een actuele toepassing op de Christenreis van John Bunyan.

Het boek is voorzien van een stukje geschiedenis m.b.t. de beroemde afbeelding. Ook is er een korte levensschets opgenomen van de bedenkster van de plaat: Charlotte Reihlen.

Bestel het boek Breed of smal nu eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl.

Breed of smal Kok, ds J. de
€ 23,50
voorraad onbekend