Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Boekhandel Hazerswoude

Ichthusboekhandel.nl , gevestigd in de Nieuwstraat in Leiden tegen over de Hooglandsche Kerk is dé christelijke boekhandel voor Hazerswoude met een actueel en gevarieerd assortiment als het gaat om alle verschillende Bijbelvertalingen, Bijbelse dagboeken, Kinderbijbels, christelijke romans, christelijke thrillers, Theologie boeken, boeken rond gemeenteopbouw, pastorale thema's en uiteraard christelijke muziek, en cadeauartikelen.

Op het gebied van kerkelijke benodigdheden is Ichthusboekhandel.nl de aangewezen partij als het gaat omTrouwbijbels , Avondmaal benodigdheden o.a. de kleine avondmaalbekertjes.

Voor het Afscheid van groep acht, de zondagsschool of de kinderclub kunnen wij ook voor scholen en kerken een breed assortiment leveren.

ADRES: Ichthusboekhandel Leiden
Nieuwstraat 27
2312 KA Leiden
Telefoon : 071-5147061

Onze bezoekers uit Hazerswoude kunnen online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl eenvoudig hun aankopen doen en afhalen in Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of via de Boekenhoek van de Hervormde Kerk in Hazerswoude Dorp. Bezorgen aan huis is een optie. Onze vervoersdienst rijdt een aantal keer per week door Hazerswoude.